Life Network

Biraz geç dönüyorlar Dashboard için epey meşguller.siz yazın onlar değiştirir merak etmeyin , bize de dönmüyorlar.

arkadaşlar şimdi ben kanalımı 6 haziranda life partnere kayıt ettim bana ne zaman ödeme yapacaklar 1 ay 8 gün oldu ne kadar daha bekleyeceğim saygılar herkese

ayın kaçı gibi alırız hocam?
--------
Banka hesabına almak için ne kadar ödeme gerekiyor? Kur oranları nasıl?
Nasıl bir form göndermemiz gerekir?

Bu bilgiyi [MENTION=13396]Youtube2014[/MENTION] almıştım sağolsun.

Söyle yapacaksin: [email protected] mail atacaksin.

Baslik: I will change my paymend method.

Hi,

I want to get my payments to my bank account.

Bank Name:
Adress: bankanin adresi
Bank Swift
IBAN
Beneficiary alicinin ismi
Account No: hesap no

Hangi kanallarin icin banka ödemesi lacaksan kanallarin mail adrsini ve linki listele.

arkadaşlar sözleşme 5 gün oldu gireli gelmedi tüm videolar para kazanmaya acık odeme almamda sorun olurmu kanala yogunlasımmı yoksa sözleşme imzalamadan kanala fazla onem vermeyımmı?

2 telifli kanalımı bugün atmışlar. 500$ civarı birikmişti. Ödemeyi yaparlar mı acaba? Bilgisi olan var mı?
Kanal hala açık.

oyun kanalım vardı 3 gün önce life sokmustum oyundan baska hiç bir şey yoktu onuda bugun atmıslar

oyun kanalım vardı 3 gün önce life sokmustum oyundan baska hiç bir şey yoktu onuda bugun atmıslar

Kendi cektigin oyun videolari mi yoksa zaten youtubeda bulunan videolari alip mi attin? Logo basman, kesip bicmen farketmez. Eger youtubedakileri alip tekrar attiysan normaldir yakalayip atmalari.

youtubedeki videoları alıp atsam nasıl fark edeceklerki bunun icin uzun süre arama yapmaları lazım ki ben o oyunun videolarını bile degiştirmiştim açıklama falan filan hatta dilini bile oyun kanalının paypal adresi yeni açtıgımdı onu yazmıstım

youtubedeki videoları alıp atsam nasıl fark edeceklerki bunun icin uzun süre arama yapmaları lazım ki ben o oyunun videolarını bile degiştirmiştim açıklama falan filan hatta dilini bile oyun kanalının paypal adresi yeni açtıgımdı onu yazmıstım

Ben nasil olayi anlayip sana "youtubedakileri alip geri attiysan" dediysem onlarda anliyorlar bi sekilde. Aciklama yada baslik degistirmen bisey farkettirmez. Kendi logonu basip atsan dahi yakaliyorlar. Videolarini kendin cekmiyorsan oyun videolariyla fazla uzun sure kalamazsin lifeda.

Bugün life kıyım yapmış anlaşılan :D Korktum yazıları okuyunca kontrol ettim hemen sağlam çok şükür. :)

Bu bilgiyi [MENTION=13396]Youtube2014[/MENTION] almıştım sağolsun.

Söyle yapacaksin: [email protected] mail atacaksin.

Baslik: I will change my paymend method.

Hi,

I want to get my payments to my bank account.

Bank Name:
Adress: bankanin adresi
Bank Swift
IBAN
Beneficiary alicinin ismi
Account No: hesap no

Hangi kanallarin icin banka ödemesi lacaksan kanallarin mail adrsini ve linki listele.

Peki spamdan kapanan kanalın ödemesini bankaya alabilir miyiz kanal adresi yok elimde ne yapacaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri