Life Network

Arkadaşlar bana life sözleşme gönderdi fakat biraz tuhaf aynısından gelen yada nasıl doldurulacağını bilen var mı?
pvoP1a.jpg

kZgvoD.jpg

life biiiiizi diskoya ***üüüür. life bizii dünya turuna çıkaaaaarr... LİFE yine büyüklüğünü gösterdi ve bu sefer çok erken geldi ödeme. adsenseden bile önce yatırmış helal olsun LİİİİFFFEEEEE.
4 hane

Arkadaşlar bana life sözleşme gönderdi fakat biraz tuhaf aynısından gelen yada nasıl doldurulacağını bilen var mı?
pvoP1a.jpg

kZgvoD.jpg
Cok maillestim ben adamlarla fakat sistem otomatik gönderiyor, biz gönderemiyoruz diyorlar.
Tabi dogru mu bilinmez fakat banada sürekli hep bu sözlesmeyi gönderiyorlar.
Fakat bu sözlesme adamların kendi bilgilerini ve sartlarını iceren sözlesme yani bizlik birsey degil.
Sadece sana bunu gönderebildiginden dolayı oku diye gönderiyor ha bire :)

Cok maillestim ben adamlarla fakat sistem otomatik gönderiyor, biz gönderemiyoruz diyorlar.
Fakat bu sözlesme adamların kendi bilgilerini ve sartlarını iceren sözlesme yani bizlik birsey degil.

Yani ne yapacağız? yada sen napıyosun bu durumda?

Arkadaşlar ödeme alanlar hangi yöntemle aldı paypal webmoney banka havalesi ve kaç haneli olduğunu yazarmısınız?

Bu sozlesmeyi ben imzaladim. Normalde baska bir sozlesme mi geliyordu. Sozlesmeyi degistirmis olmasinlar

temmuzun ilk haftası panel gelicekti. Panel ne durumda ?
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

galiba 9999 dolar ödeme aldın bu kadar sevindiğine göre :D

hemen hemen dediğine yakın bir rakam. önemli olan rakamdan çok. kapanan ve atılan kanallarında ödemesini yapmış olması. hiç telif olmayan bir kanalımı atmıştı. attığı kanalı tuttum quize bağladım kabul etti imzaladım. 4 teliften kanal kapandı. bi tanesi spamdan kapandı. ama yine de bunların ödemelerini ve halen lifede bulunan kanalların ödemelerini yaptı. helal olsun diyorum başkada bişey demiyorum. 5 aydır sorunsuzca ödeme alıyorum. bu ay nasıl olduysa erken yaptı. normalde 30 undan önce hiç ödeme almadım.

hemen hemen dediğine yakın bir rakam. önemli olan rakamdan çok. kapanan ve atılan kanallarında ödemesini yapmış olması. hiç telif olmayan bir kanalımı atmıştı. attığı kanalı tuttum quize bağladım kabul etti imzaladım. 4 teliften kanal kapandı. bi tanesi spamdan kapandı. ama yine de bunların ödemelerini ve halen lifede bulunan kanalların ödemelerini yaptı. helal olsun diyorum başkada bişey demiyorum. 5 aydır sorunsuzca ödeme alıyorum. bu ay nasıl olduysa erken yaptı. normalde 30 undan önce hiç ödeme almadım.

benmi yanlış biliyorum

Life ile Quiz aynı alt yapıyı kullanıyo

yani life dan atılan kanalı quize sokamıyoruz

en azından ben sokamamıştım sen nasıl soktun ki

Gönderilen sözleşmede bir imza yeri var orayı nasıl imzalıcaz? word sayfasını dijital olarak imzalamanın yolu var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri