byfors
Yasaklanmış
Mesajım bulunsun deneyeceğim.
Her aymı yapıyor ödemeyi bu kanal arkadaşlar yenı kanal bağlasam ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesajım bulunsun deneyeceğim.
ben de beklemedeyim. 3-4 kanaldan ödeme bekliyorum. İyice can sıkmaya başladı![]()
Merhaba;
Arkadaşlar bu Life network e bende girdim. 1 kanal bağladım. Merak ettiğim ve mutlaka konunun içerisinde yanıtı bulunan ama tek tek okumaktan üşendiğimbir sorum olacak.
Aynı paypal adresini kaç hesaba bağlamımızı önerirsiniz? Her hesap için ayrı paypal adresi daha mı uygundur?
Teşekkür ederim.
Merhaba,öncelikle bu ağ katıldığın için pişman olmazsın..Paypal'a gelecek olursan ben kendi adıma konuşayım 10 üzeri kanal bağlı tek paypal adresine şuana kadar hiç bi sıkıntı olmadı olacağına da düşünmüyorum.Bol kazançlar![]()
Paypal da söyle bir sıkıntı var:
1- Life ödemeleri kuveytten yaptigi icin %5 kesinti yapiyor.
2- Giris yapan miktar yüksek olursa paraya el koyarak nerden geldigini ispatla diyor.
dün adamlara ödeme ne zaman yapılacak diye sordum sormaz olaydimagustos da alirsin dediler
)
Ağustosun Başımı?
so we will see it in august
bunu yazdila simdi mesajımı görürler yine kil olurlar ha)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.