Life Network

Benim kafama takılan bir soru var .. ödeme bekleyenler şu ertelenenler özelikle 2000 $ üstü mü?

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] yeni paypalına aldın mı parayı

Ben quiz'e hiç kanal bağlamadım hocam direk life'a bağlamıştım,hatta sözleşme gelmedi yazdım kendilerine skype'tan sözleşme olmadanda ödeme yapıyoruz demişlerdi,şimdide kanal bizde yok diyorlar resim attım dahada cevap yazmadılar haledır cevap bekliyorum.

Hocam tamamda onlar ayni dbyi kullaniyor. Sen ne kadar life'a soksanda arada karisiklik olabiliyor bazen. Ekran goruntusunden sonra sana zaten buyuk ihtimalle quizde oldugunu soyleyeceklerdir. Kanal aciksa eger life'a soyle quiz ile konusup parani odetsin. Aynisi dedigim gibi benim basimada geldi, quiz odedi parami life onlarla iletisime gectikten sonra.

Hocam tamamda onlar ayni dbyi kullaniyor. Sen ne kadar life'a soksanda arada karisiklik olabiliyor bazen. Ekran goruntusunden sonra sana zaten buyuk ihtimalle quizde oldugunu soyleyeceklerdir. Kanal aciksa eger life'a soyle quiz ile konusup parani odetsin. Aynisi dedigim gibi benim basimada geldi, quiz odedi parami life onlarla iletisime gectikten sonra.

quiz'e giriş yapmayı denedim ama erişim onayı istedi hesaba,maillerede cevap vermiyorlar daha

quiz'e giriş yapmayı denedim ama erişim onayı istedi hesaba,maillerede cevap vermiyorlar daha

Tamam hocam erisim onayini ver ne olacak bi gor bakalim. Erisim onayi istemesinin sebebi hesabina giris yapabilmesi icin, o olmadan dashboarda giremezsin zaten.

Tamam hocam erisim onayini ver ne olacak bi gor bakalim. Erisim onayi istemesinin sebebi hesabina giris yapabilmesi icin, o olmadan dashboarda giremezsin zaten.

Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

bu hatayı verdi quiz

bu arada biçok kişi ödeme tercihini degiştirmenin son günü ne zaman diye soruyordu,bu mesaja bakarken onu gördüm bende :D

"Keep in mind, today is a last day when you can change your payment method for the November payments."

demişler dün.yani ödeme yöntemini en son ayın 10unda degiştirirsek sorunsuz olarak yeni ekledigimiz şekilde alabiliyormuşuz ödemeyi :)

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

Çok şükür ya. Kanala girmeden takip edebilmek önemli.

umarım mn gibi filan bi panel yaparlar.quizde panale girebilmek için kanalla giriş yapmak gerekiyor,bende onu hiç sevmiyorum :) mndeki gibi k.adı-şifre ile girsek panele süper olucak benim için.

bu arada biçok kişi ödeme tercihini degiştirmenin son günü ne zaman diye soruyordu,bu mesaja bakarken onu gördüm bende :D

"Keep in mind, today is a last day when you can change your payment method for the November payments."

demişler dün.yani ödeme yöntemini en son ayın 10unda degiştirirsek sorunsuz olarak yeni ekledigimiz şekilde alabiliyormuşuz ödemeyi :)

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

umarım mn gibi filan bi panel yaparlar.quizde panale girebilmek için kanalla giriş yapmak gerekiyor,bende onu hiç sevmiyorum :) mndeki gibi k.adı-şifre ile girsek panele süper olucak benim için.

Son odeme yontemi degistirme tarihlerini kafalarina gore degistiriyolar. Bi sonraki ay 5i bile diyebilirler.

Arkadaşlar merhaba, life amerika içeriklerine mesafeli yaklaşıyor diye belirtilmiş konunun başında, hiç denemedim o networkü. Amerika derken bunu neye göre karar veriyor yoksa şehir efsanesi mi, rus partner olduğu için mi deniyor yoksa reel mi

Arkadaslar bir sorum olucakti bir kanalim Lifede kayit olurken odeme yontemini banka sectim diyelim kanal 1000 dolar altinda bir kazanc saglarsa bunu paypalla gonderiyormu yoksa bizimmi mail atmamiz lazim?

Arkadaslar bir sorum olucakti bir kanalim Lifede kayit olurken odeme yontemini banka sectim diyelim kanal 1000 dolar altinda bir kazanc saglarsa bunu paypalla gonderiyormu yoksa bizimmi mail atmamiz lazim?

Kayit olurken banka verirsen dogal olarak paypal adresini bilemezler, bilmedikleri paypal adresine nasil para gondersinler? :D Zaten paypalini bilseler dahi son odeme yontemin bankaysa ve sonraki ay 1000 dolari gecemediysen bi sonraki aya sarkar kazanc. Ozellikle belirtmen gerek ayin 10undan once paypala istiyorum paypal adresimde bu diye.

1k doları geçemezse ödeme yapmıyor bir sonraki ay geçerse 2 aylık olarak gönderiyor hocam

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:25 ----------

Arkadaşlar merhaba, life amerika içeriklerine mesafeli yaklaşıyor diye belirtilmiş konunun başında, hiç denemedim o networkü. Amerika derken bunu neye göre karar veriyor yoksa şehir efsanesi mi, rus partner olduğu için mi deniyor yoksa reel mi

kimseye inanma kendin dene hocam en sağlıklı cevabı kendin görmüş olursun

Kayit olurken banka verirsen dogal olarak paypal adresini bilemezler, bilmedikleri paypal adresine nasil para gondersinler? :D Zaten paypalini bilseler dahi son odeme yontemin bankaysa ve sonraki ay 1000 dolari gecemediysen bi sonraki aya sarkar kazanc. Ozellikle belirtmen gerek ayin 10undan once paypala istiyorum paypal adresimde bu diye.

Yok abi anlatmak istedigim kayit yaparken banka hesabini yaptim simdi paypal olarak degistirebilirmiyiz odeme almak icin onu dedim ne yazmam lazim hocam maili nedir paypal yapmak icin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri