aranızda life'dan telifli kanalın parasını alan oldu mu?
ekimde acıp 1 hafta sonra kapanan kanalım vardı kasım 25 te odemesini aldım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aranızda life'dan telifli kanalın parasını alan oldu mu?
ekimde acıp 1 hafta sonra kapanan kanalım vardı kasım 25 te odemesini aldım.
tmm da teliften mi kapandı? bendeki kanalda şuan 1 telif var. para kazanma filan hala açık. video atmaya devam edeyim mi?
arkadaşlar benim bi kanalım bağlıydı atıldı aynı paypaldan başvursam sıkıntı cıkarmı ?
Çizgi film dizi kabul ediyorlar mı arkadaşlar bu ara hep quize sokuyordum ancak, life'dada böyle bir sorun varmı kabul etmeme veya atma gibi?
Quize direk mi basvuruyorsun hocam yoksa araci hub. falan var mi? Direk basvuruda bulunuyorsan kac gunde aliyor?
Bu arada cizgi aliyor ama atiyor 1-2 haftaya. Bende hep oyle oldu.
Alamazsın bu saatten sonra ödeme yöntemi değişikliklerini genelde ayın 5 i ile 10 u arasında yapıyorlar. Mail atsan bile şu tarihlerde tekrar mail atın diyorlar.arkadaşlar ödeme yöntemini webmoney'e alsak kasım ayının ödemesi ona mı gelir acaba ?
Alamazsın bu saatten sonra ödeme yöntemi değişikliklerini genelde ayın 5 i ile 10 u arasında yapıyorlar. Mail atsan bile şu tarihlerde tekrar mail atın diyorlar.
arkadaşlar life aynı paypal adresiyle 3-5 hesap açabilirmiyim
Açabilirsin, zaten birden fazla paypal açma sakın paypal durumu fark ederse bloke ederler hesaplarını
6 tane farklı maille paypalım var hiçbir sorun çıkmadı hocam şimdiye kadar
Ben direk başvuru yaptım 15 gün oldu bir sorun yok şuanda
Nasıl atılıyor kardeşim ben yaklaşık 10 tane bağladım ve hiçbir sıkıntı yok şuanda.
Hatta hatta reklam ortalarına ben girmiyorum zamanlarını otomatik kendi ayarlıyor![]()
Dear Partner,
We appreciate your loyalty and would like to share great news. You may start using your personal dashboard as a member of LIFE network. This option is available from Dec 29.
LIFE is a sub-network of QuizGroup. Partners of LIFE may get an access to the same tools and options as QuizGroup partners do now. You may trace and manage your channel/channels across multiple dimensions, including revenue, royalty, payments, all parameters of your referral program, etc. Many additional options as regular updates, hints, instructions and on-line support are in your disposal.
Meeting requests of our partners, we have added bank transfer as one more payment method. As far as we understand, many partners do not like PayPal because of the multiple constraints. You may use PayPal or bank transfer and it is completely up to you. Please, make your choice and manage your payment method in the dashboard.
Enjoy your personal dashboard right now!
Best regards,
The QuizGroup-LIFE Team
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.