arkadaşlar lifedeki kanalların ödeme yöntemini paypaldan webmoney'e geçirmek istiyorum bunun için life'a atabileceğim bi taslak var mı elinizde ne yazmam gerekiyor?
Önce quizdekileri geçir .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar lifedeki kanalların ödeme yöntemini paypaldan webmoney'e geçirmek istiyorum bunun için life'a atabileceğim bi taslak var mı elinizde ne yazmam gerekiyor?
Önce quizdekileri geçir .
Paypaldan bankaya çevirmeyi düşünüyorum zaten birkaç tane kanalım var toplamda. Mail atarken hepsinin kanal linklerini mi vererek atmalıyım yoksa teker teker mi mail atılacak?
Sağ ol hocam sen de olmasan ciddi anlamda yardım edecek kişi sayısı az.aynı banka hesabına alıcaksan hepsini,1 mail yeterli hocam.eski paypal adresi,kanal linkleri ve banka hesap bilgilerini istemişlerdi ben sordugumda.
arkadaş bunlar şirketi kapatıp gittimi naptı ? maillere cevap yok,sözleşme gelmiyor,ödeme gelmiyor. allah muhafaza,ağzımı hayra açayımda
arkadaş bunlar şirketi kapatıp gittimi naptı ? maillere cevap yok,sözleşme gelmiyor,ödeme gelmiyor. allah muhafaza,ağzımı hayra açayımda
maillere cevap var yarım saatte 2 kez mesajlaştım bugün ama cevaplarda bir anlam yok
Biraz önce kanal bağladım life ama Sözleşme gelmedi...
life networka kanal ekleyeyim dedim beni quize yönlendirdi... 10 aboneyi nasıl kasacam ben şimdi
Normalde 1 saat gecleden geliyordu bu hafta 5 6 kanal bagladim 1 saat icinde geliyordu ama bu sabah kanal bagladim davetiye geldi sozlesme gelmedi dahasözleşme 3-4 gün sonra geliyo artık sanırsam. geçen bana da sözleşme 3-4 gün sonra geldi çünkü
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.