Life Network

Oldukça şakacı bir network. 5 kere aynı şeyi söyledim bu arkadaşlara. Kanalım kapandı giriş yapamadığım için sizin değiştirmeniz gerekli dedim ki zaten kendileri de face sayfalarında belirtmişler. 4. yazışımda bilgi istediler verdim tekrar bana kendiniz değiştirebilirsiniz diye mail atmışlar sağ olsunlar varolsunlar. Espri kabiliyetleri oldukça artmış. Tüm bilgileri vermiş olmama rağmen dalga geçer gibi mail atıyorlar. Diyecek laf bulamıyorum gelecek sayelerinde bankaya aktaramayıp paypaldan da bloke yaşicam muhtemelen.

life network kanal bağlama linkini atarmısınız bi türlü bulamadım

arkadaşlar life da bir kanalım vardı 1 şubatta kapandı ancak dün yaptığım itiraz sonucunda kanal yeniden açıldı ancak partnerde gözükmüyor, aboneler duruyor, toplam izlenim hiç yok quize yeniden bağlamaya çalışınca başka partnere bağlısınız diyor
şimdi bu kanalı quize veya lifeye nasıl tekrar bağlarız
böyle birşey başına gelen varmı
yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar life da bir kanalım vardı 1 şubatta kapandı ancak dün yaptığım itiraz sonucunda kanal yeniden açıldı ancak partnerde gözükmüyor, aboneler duruyor, toplam izlenim hiç yok quize yeniden bağlamaya çalışınca başka partnere bağlısınız diyor
şimdi bu kanalı quize veya lifeye nasıl tekrar bağlarız
böyle birşey başına gelen varmı
yardımlarınızı bekliyorum

Benim kanal kapanmadı, hala açık ancak geri kalan hikaye aynı. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Adamlar Quiz içinde kendini belli etmeye başlamış :D
DlDkOl.jpg

Tşk ederim hocam. bir şey daha soracağım
Ben şimdi quiz ve life kanallarımın hepsini tek dashboard a bağladım ve ödeme yöntemide banka olarak ayarlı.
Life ve quiz'in ödeme tarihleri farklı olduğu için herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?

bi bilgim yok hocam.

Tşk ederim hocam. bir şey daha soracağım

Ben şimdi quiz ve life kanallarımın hepsini tek dashboard a bağladım ve ödeme yöntemide banka olarak ayarlı.

Life ve quiz'in ödeme tarihleri farklı olduğu için herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?

Tek dash nasıl yaptınız acaba?

değerli arkadaşlar biraz önce aynı partnere bağlı ödeme yöntemleri aynı banka hesabı olan kanallarımdan birine 3. telif geldi 7 gün içinde kanalın kapatılacağı yazıyor. partner henüz kanalı atmamış ve kanal ayakta şimdi ne yapmalıyım kanalı partner atmadan kendim mi silmeliyim diğer kanalın ödemesinde sıkıntı çıkmaması için acil yardımlarınızı bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri