sırf milletle kafa bulmak için açılan bi konu,belli...
Bence gerçekten açılmış bir konu gibi görünüyor. Çünkü arkadaşın ilk mesajı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sırf milletle kafa bulmak için açılan bi konu,belli...
Bence gerçekten açılmış bir konu gibi görünüyor. Çünkü arkadaşın ilk mesajı.
Hocam adam konuyu açıp gitmiş resmen. Onun ilk mesajı "ligtv dava açtı" değil "maç özetlerini atsam telif yer miyim ?" olmalıydı. açtığı konuyu birkaç kez okuyun. Zaten forumda yeterince bilgi mevcut. Arkadaş 3.taraf uyarısını biliyor olmasına rağmen böyle bi durum karşısında bu soruyu soruyor olabilir mi ? Forumun hostunu kasmaya değmez.
Çok güldümbelki adam konuyu açtıktan sonra polis aldı götürdü , ondan yok![]()
3 kez ağırlaştılmış müebbet yersin hocam.
Arkadaşlar ligtv.com internet sitesin de son oynan maçların videolarını indirdim youtube kanalıma yükledim baktım eşleşen 3. taraf uyarısı vermiyor .. Hemen bir kaç tane daha indirip youtube kanalıma yerleştirdim .. 2 gün falan iyi gitti yaklaşık 10 bin civarında da hiç bir çalışma yapmadan baya bir trafik aldım .. Sonra cuma günü akşamı kanalları bir açtım hepsi kapatılmış .. Bir de 2 adet uyarı yapılmış .. videoları 5'erli 5'erli gruplandırıp 2 dava açmışlar .. Siteden kaldırtmışlar bende videoları sildim kanallardan hiç bir ödeme falan almamıştım .. Zaten kanallardan farklı bir gmail üzerine adsenseyi alsam da adsenseye bağlı bütün kanallarımın hepsi patladı .. Hepsi banlan dı o adsense hesabından hiç ödeme almadım beni kimse bulamaz diye leptobumda ne varsa herşeyi sildim laptoba bir format, wifi kartımın mac adresini değiştirip modeme format atıp yeni bir hayata başlayım dedim .. Ama hergün korkuyorum bir gün kapıyı çalıp 10 video 250 bin dolar para cezası youtubenin reklamında ki korsanın hapse düşmesi gibi beni tıkarlarmı içeri pasaport çıkarıp belarusa kaçsam bir işe yarar mı ? Hiç birşey bilmediğimden çok tırsıyorum arkadaşlar .. Ne olur bana bilen varsa yazarsa sevinirim ..
..... beni tıkarlarmı içeri, pasaport çıkarıp belarusa kaçsam bir işe yarar mı ? ..
Normal gelen telife belarusa kaçsam diyen arkadaş bana gelen sahte davalardan biri gelseydi demek ki şuan foruma yazıyı panama'dan yazıyordu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.