Linkshrink - Link Kısaltma / Çoğul Tıklamayı Sayıyor! 1 Günde Ödeme

tor browserdan denedim ama saymadı hiçbirini...kendi pc mden saydı
nasıl anlıyor yahu :/

yazılımcı arkadaşlar bu olaya el atsa ufak bir botla çözülür olay. maden duruyor burada ama millet dailymotion peşinde.

valla çok garip
tor dan her girişte farklı ip sonuçta..amerikan falan da denk gelse çoğu..5 dolar iyi sayılır
ama nasıl oluyorsa saymıyor işte

yazılımcı arkadaşlar bu olaya el atsa ufak bir botla çözülür olay. maden duruyor burada ama millet dailymotion peşinde.
Yazılımcı arkadaşlar belki kendileri için yapmış tır

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne biliyorsan açık konuş :D
:D orta dereceden iyi C# bilirimde bi düşündüm yazsam vds e koysam gerçekten çalışsa (ki ihtimali bence yok ) neden paylaşayım ki dedim.
Yani biri yazdıysa paylaşmaz bence.

Salıya kadar netim yok pc de modemim henüz gelmedi ondan sonra basit bi bot yazabilirim basit biley için bi beklentim yok ama dediğim gibi salıdan sonra

para için yazılır hocam ayrıca ip'e problemi var. bir şekilde sağlam proxy listesi bulunup 24 saatte bir tur yapılmalı.

:D orta dereceden iyi C# bilirimde bi düşündüm yazsam vds e koysam gerçekten çalışsa (ki ihtimali bence yok ) neden paylaşayım ki dedim.
Yani biri yazdıysa paylaşmaz bence.

Salıya kadar netim yok pc de modemim henüz gelmedi ondan sonra basit bi bot yazabilirim basit biley için bi beklentim yok ama dediğim gibi salıdan sonra

Pm alabilir miyim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

günlük 100k hiti anca sağlam bir proxy listesiyle ve güzel bir botla bulabiliriz.

Beni banladılar, siz devam edin millet :)

Dostum hangisinden oldu bir bilsem :)) 301 ciler gibi takılayım dedim. Attım 200 tane kısa video yt'da, açıklamaya da link koydum...

Facebook'ta alakalı alakasız grup be sayfalara yazdım ,

Addmefast shrinklink kabul etmedi, ben de shrinklink olan paylaşımlarıma like, rt falan çektim.

Her pisliği yaptım ama en son hitleap kastım biraz galiba ondan oldu

girer girmez banladılar demek :D nasıl oldu o olay ?

Su link kisaltma olayini acabilirmisin ve ama sadece insanlara bi linki tiklatmakmi

Not : Refimden Üye Olanlara Premium Hesapları Paylasackları Hitli 2 Yabancı ve 2 Türk Sitesi Vercem. Pm
Üzerinden veya konuya, kayıt oldukları Mail Adresini Yazın Lütfen. Böylece En Azından Günlük 400-600 Tık Alabilirisiniz.

2 dolar ortalamayla 400 tık 800 dolar eder günlük.. pm gönder bakalım genç :)

Mesaj eski ama yazayım 1000 tık 3 dolar ediyor hocam.Yani adsense gibi tık başına bir kazanç söz konusu değil bu tarz sistemlerde.Amaç adult ve korsan içerikli sitelerde kullanılabilecek reklam türü anlayacağınız üzere.

Ekleme: Diğer arkadaşlarla gerekli bilgiyi vermiş pardon hocam.

Oyun, Film, Müzik indirme linkleri, ilgi çekiçi videolar haber linkleri vs kısalatarak forumlarda, facebook gruplarda yani sosyal medyada paylaşarak kazanabilirsiniz.

Konuyu alt bölümünü güncelledim arkadaşlar, ayrıca pm isteyip yollamadığım kişiler varsa tekrardan yazarsa sevinirim gözden kaçmış olabilir.

Son aldığım ödemeler;
Ep0RLq.png

===========

Dostum hangisinden oldu bir bilsem :)) 301 ciler gibi takılayım dedim. Attım 200 tane kısa video yt'da, açıklamaya da link koydum...

Facebook'ta alakalı alakasız grup be sayfalara yazdım ,

Addmefast shrinklink kabul etmedi, ben de shrinklink olan paylaşımlarıma like, rt falan çektim.

Her pisliği yaptım ama en son hitleap kastım biraz galiba ondan oldu

Kesinlikle hitleap dan kaynaklı hocam :)

Son düzenleme:
Banlanan hesabım refli değildi. Reften tekrar üye oldum, [MENTION=9835]Leverage[/MENTION] hocam , pm alabilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri