Liveleak 20 puan ve youtube embed ekleme

• Kullanıcı KUMANLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

evet arkadaşlar az önce baktım benim video featured olmuş 40 puan olmuş. 30 bin küsür izlenim. 200 küsür de comment almış.

embed koduda acılmış.

nasıl bi video koydum. youtube da amatör bi kanal sectim. adam tatile gitmiş ve aklına geleni cekmiş. reklamı da acık degildi kanalında. video 5 ay gibi eski bi videodu. kısacası tatil görüntüleri.

en alta bi secenek daha var ..isterseniz paypal adresinizi verebiliyorsunuz ve isteğen size para bağışlıyabiliyor.. bunu deneyen hic oldumu ? ve paypal hesabına para gelen oldumu ?
ben paypal mail adresimi aslında böyle acığa vermek istemiyorum herkeze.....

bide registered'e+ işaret cıkmış ----> Registered+

valla sen olmasan bizi kazıklayacaklar adamın biri 50$ mı ne satıyordu tek video attım 2 saatte 15 point oldu

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

evet arkadaşlar az önce baktım benim video featured olmuş 40 puan olmuş. 30 bin küsür izlenim. 200 küsür de comment almış.

embed koduda acılmış.

nasıl bi video koydum. youtube da amatör bi kanal sectim. adam tatile gitmiş ve aklına geleni cekmiş. reklamı da acık degildi kanalında. video 5 ay gibi eski bi videodu. kısacası tatil görüntüleri.

en alta bi secenek daha var ..isterseniz paypal adresinizi verebiliyorsunuz ve isteğen size para bağışlıyabiliyor.. bunu deneyen hic oldumu ? ve paypal hesabına para gelen oldumu ?
ben paypal mail adresimi aslında böyle acığa vermek istemiyorum herkeze.....

bide registered'e+ işaret cıkmış ----> Registered+

paypalı denemedim ama çok fazla izlenen kanalda işe yarayabilir. Benim videoların izlenimi malesef 2.5k yı geçmedi, senin videoyu gerçekten çok merak ettim, mümkünse özel mesaj ile gönder lütfen.

Birde 2 videom içeriğe uygun olmadığı için kaldırıldı ve üyelik tipim registered -I ya çevrildi, sanırım günlük max 3 video yükleyebileceğim.

paypalı denemedim ama çok fazla izlenen kanalda işe yarayabilir. Benim videoların izlenimi malesef 2.5k yı geçmedi, senin videoyu gerçekten çok merak ettim, mümkünse özel mesaj ile gönder lütfen.

Birde 2 videom içeriğe uygun olmadığı için kaldırıldı ve üyelik tipim registered -I ya çevrildi, sanırım günlük max 3 video yükleyebileceğim.

videoyu acıkda paylaşmayı düşünmüştüm sonra vaz gectim cünki youtubede nasıl sahte ihtar geliyo bizim millete belli olmaz diye orada da olabilir diye vazgectim.

video amatör cekim . tatilden havadan sudan adamın günlük yaşadıklarıni cekmiş. bukadar bilgi yeter zaaten hic merak etme. tabi şans da var.
diğer videolarım 300 -600 izlenim aldı. önemli olan o embed kodunu acmak. istersen 100k izlenim al. embed kodunu actınmı ozaman o senin 2k ilac gibi gelicegine inanıyorum youtubedaki videolarına.

valla sen olmasan bizi kazıklayacaklar adamın biri 50$ mı ne satıyordu tek video attım 2 saatte 15 point oldu

Terk videoda nasıl 15 oldu bi söylesene çok merak ettim?

Ya 1.5 puan alırsın videodan yada featured 50 puan! Tek videodan nasıl 15 oluyormuş.

puanla ne alakası var yorumun-izlenme sayısının,sen 1.5 u 15 görüyorsun bence:D

Registered + olduktan 5 dk. sonra Registered -I oldu benim kanal. 24 saate sadece3 video ekleyebiliyoum artik.

Ne istir bu anlamadim gitti. Millete video ekletmeyeceklerdi niye acmislar bu siteyi gelde anla.

dostum bu günlük 5 video limiti varya.bu 5 videoyu arka arkaya aynı kategoriye yüklersek sıkıntı olurmu

emded bir video ekledim admin bana yazdigi mesaja bakin:

"Get this shit back to youtube." :D

Arkadaşlar bende , günlük video yükleme limitiniz 3 oldu diye mesaj geldi hayırdır broo bu ne ayak :confused:

Arkadaşlar bende , günlük video yükleme limitiniz 3 oldu diye mesaj geldi hayırdır broo bu ne ayak :confused:

hahah 20 puana ulaşan herkes cılkını çıkarttı heralde benim gibi :D

tekrar altını çizelim, liveleak dandik bir site değil. Eklediğiniz videolara çookk dikkat edin.

Hayırda anlamadığım liveleak e youtube a eklediğiniz gibi günde 200-2000 video mı yüklemeyi mi bekliyordunuz,aklı başında olan zaten en fazla 3 tane video seçer liveleak te oynacak gibi onları yayınlar.repost-moderasyon sistemi olan biyerden bahsediyoruz,daha ağır yaptırımlarda gelecek söyleyim bunu ban gibi.

Burayı sadece kafa kesme videosu , pusu videoları vs için izliyorum .
normalde çokta kaliteli videolar yok .
hit demişken Misal Britney Spears diye arattım rastgele , o kadar ünlü olmasına rağmen , Topless - As* vs gibi başlıkla açılmış video bile 4k izlenmiş .
Oda en çok izlenen videolardan .

Yani hit kasmak için çokta mantıklı gibi gelmedi bana .
Burda en çok hiti çekenler kafa kesme sahneleri felan , onlarda 100k ları görüyor .
Milyon Milyon fersah fersah izlenen videolar görmedim .

hit demişken Misal Britney Spears diye arattım rastgele , o kadar ünlü olmasına rağmen , Topless - As* vs gibi başlıkla açılmış video bile 4k izlenmiş .

Burda en çok hiti çekenler kafa kesme sahneleri felan , onlarda 100k ları görüyor .

8 milyon izlenmiş video; LiveLeak.com - Hamburg - A320 nearly crashed during crosswind approach

Britney spears diye arattın ve popüler olmasını mı bekledin liveleakte:D Ne alakası var liveleak in bu tip main stream işlerle.Kullanabilene büyük nimet.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri