KaYZeRSoZe
Platin Üye
- Web sitesi
- www.ytpara.com
Emeğine sağlık güzel anlatım olmuş 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
evet arkadaşlar az önce baktım benim video featured olmuş 40 puan olmuş. 30 bin küsür izlenim. 200 küsür de comment almış.
embed koduda acılmış.
nasıl bi video koydum. youtube da amatör bi kanal sectim. adam tatile gitmiş ve aklına geleni cekmiş. reklamı da acık degildi kanalında. video 5 ay gibi eski bi videodu. kısacası tatil görüntüleri.
en alta bi secenek daha var ..isterseniz paypal adresinizi verebiliyorsunuz ve isteğen size para bağışlıyabiliyor.. bunu deneyen hic oldumu ? ve paypal hesabına para gelen oldumu ?
ben paypal mail adresimi aslında böyle acığa vermek istemiyorum herkeze.....
bide registered'e+ işaret cıkmış ----> Registered+
paypalı denemedim ama çok fazla izlenen kanalda işe yarayabilir. Benim videoların izlenimi malesef 2.5k yı geçmedi, senin videoyu gerçekten çok merak ettim, mümkünse özel mesaj ile gönder lütfen.
Birde 2 videom içeriğe uygun olmadığı için kaldırıldı ve üyelik tipim registered -I ya çevrildi, sanırım günlük max 3 video yükleyebileceğim.
valla sen olmasan bizi kazıklayacaklar adamın biri 50$ mı ne satıyordu tek video attım 2 saatte 15 point oldu
Terk videoda nasıl 15 oldu bi söylesene çok merak ettim?
Ya 1.5 puan alırsın videodan yada featured 50 puan! Tek videodan nasıl 15 oluyormuş.
dostum bu günlük 5 video limiti varya.bu 5 videoyu arka arkaya aynı kategoriye yüklersek sıkıntı olurmu
Arkadaşlar bende , günlük video yükleme limitiniz 3 oldu diye mesaj geldi hayırdır broo bu ne ayak![]()
Burayı sadece kafa kesme videosu , pusu videoları vs için izliyorum .
normalde çokta kaliteli videolar yok .
hit demişken Misal Britney Spears diye arattım rastgele , o kadar ünlü olmasına rağmen , Topless - As* vs gibi başlıkla açılmış video bile 4k izlenmiş .
Oda en çok izlenen videolardan .
Yani hit kasmak için çokta mantıklı gibi gelmedi bana .
Burda en çok hiti çekenler kafa kesme sahneleri felan , onlarda 100k ları görüyor .
Milyon Milyon fersah fersah izlenen videolar görmedim .
Burayı sadece kafa kesme videosu , pusu videoları vs için izliyorum .
normalde çokta kaliteli videolar yok .
hit demişken Misal Britney Spears diye arattım rastgele , o kadar ünlü olmasına rağmen , Topless - As* vs gibi başlıkla açılmış video bile 4k izlenmiş .
Oda en çok izlenen videolardan .
Yani hit kasmak için çokta mantıklı gibi gelmedi bana .
Burda en çok hiti çekenler kafa kesme sahneleri felan , onlarda 100k ları görüyor .
Milyon Milyon fersah fersah izlenen videolar görmedim .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.