Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalnız bu liveleak moderatörleri tam fırlama,arkadaşın birine bugün mesaj atmışlar videoyu reject yapınca ''sen bu kafayla gidersen hiç sevilen bi tip olmayacaksın buralarda'' anlamına gelen![]()
my items'e tıklayıp görebilirsin. bir video repost etmiş olabilirsin.Yani liveleak'ta bulunan bir videoyu tekrar yüklemiş olabilirsin ya da rejected olmuştur videolarından birisi, rejected olduğu zaman onaylanmamış oluyor.
repost yazıyor 4 taneden 2 tanesinde ama birisnde imla hatası yaptığım için düzeltme yaptım diğerindede küçük resmi beğenmediğim için düzelttim. düzeltme yaptığım için repost yazıyor sanıyordum teşekkür ederim.
edit: silsem mi respostları? yararı veya zararı olur mu?
repostları silmene gerek yok bence, kanalın izlenmesini artırıyor. Zaten kaldıracakları videoyu onaylamıyorlar
anlayamadığım bir şey koskoca youtube bile aynı videoyu upload ettiğini anlayamazken bunlar nasıl anlıyor?
cevap sorunun içinde sanırım koskoca youtube
ayrıca önceden yüklendiğini nasıl anlayacaz arkadaş tek tek videolaramı bakalım?şans sanırım
nasıl anlacağımızı bende bulamadım, ama video yorum almaya başladıktan sonra üyeler kendi kendine bildiriyor zaten birde yoruma repost yazıyorlar.
Ekstradan bu kadar dikkatli üyeler yetmezmiş gibi yönetici onayından geçiyor bütün videolar.(repostlar yöneticinin dikkatinden kaçabiliyor ama bildirim gelince repostu yapıştırıyor.)
nasıl anlacağımızı bende bulamadım, ama video yorum almaya başladıktan sonra üyeler kendi kendine bildiriyor zaten birde yoruma repost yazıyorlar.
Ekstradan bu kadar dikkatli üyeler yetmezmiş gibi yönetici onayından geçiyor bütün videolar.(repostlar yöneticinin dikkatinden kaçabiliyor ama bildirim gelince repostu yapıştırıyor.)
bence youtube'da böyle bir moderasyon uygulamalı, daha dikkatli üyeler, daha temiz bir ortam.vay arkadaş iyi ki bu modlar youtubea girmiyorteşekkürler cevapların için
henüz bilmiyoruz.Ne zaman artar peki bu 3 video yükleme sınırı.
Aynen üyeler çok dikkatli yt den video atmıştım adam nerdeyse videonun int. sitelerindeki şeceresini çıkarmış.![]()
hahah[MENTION=1687]Nihat[/MENTION] 'ta böyle birşeyler söylüyordu bugün
![]()
(Registered -I) Bende bu seviyeye düştüm beyler yakında da banı atar mod. ları herhalde![]()
Bugün baktım benim emded kapanmış. Sanırım uğraşamayacağım.
EDIT: Az önce banda yedim.
evet malesef geç oldu ama öğrenmiş olduk. Registered -I olunca embed özelliği kaldırılıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.