Liveleak 20 puan ve youtube embed ekleme

• Kullanıcı KUMANLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Yalnız bu liveleak moderatörleri tam fırlama,arkadaşın birine bugün mesaj atmışlar videoyu reject yapınca ''sen bu kafayla gidersen hiç sevilen bi tip olmayacaksın buralarda'' anlamına gelen:D

Yalnız bu liveleak moderatörleri tam fırlama,arkadaşın birine bugün mesaj atmışlar videoyu reject yapınca ''sen bu kafayla gidersen hiç sevilen bi tip olmayacaksın buralarda'' anlamına gelen:D

hahah :D [MENTION=1687]Nihat[/MENTION] 'ta böyle birşeyler söylüyordu bugün :D

my items'e tıklayıp görebilirsin. bir video repost etmiş olabilirsin.Yani liveleak'ta bulunan bir videoyu tekrar yüklemiş olabilirsin ya da rejected olmuştur videolarından birisi, rejected olduğu zaman onaylanmamış oluyor.

repost yazıyor 4 taneden 2 tanesinde ama birisnde imla hatası yaptığım için düzeltme yaptım diğerindede küçük resmi beğenmediğim için düzelttim. düzeltme yaptığım için repost yazıyor sanıyordum teşekkür ederim.

edit: silsem mi respostları? yararı veya zararı olur mu?

repost yazıyor 4 taneden 2 tanesinde ama birisnde imla hatası yaptığım için düzeltme yaptım diğerindede küçük resmi beğenmediğim için düzelttim. düzeltme yaptığım için repost yazıyor sanıyordum teşekkür ederim.

edit: silsem mi respostları? yararı veya zararı olur mu?

repostları silmene gerek yok bence, kanalın izlenmesini artırıyor. Zaten kaldıracakları videoyu onaylamıyorlar

repostları silmene gerek yok bence, kanalın izlenmesini artırıyor. Zaten kaldıracakları videoyu onaylamıyorlar

anlayamadığım bir şey koskoca youtube bile aynı videoyu upload ettiğini anlayamazken bunlar nasıl anlıyor?

cevap sorunun içinde sanırım koskoca youtube :)

ayrıca önceden yüklendiğini nasıl anlayacaz arkadaş tek tek videolaramı bakalım? :) şans sanırım

anlayamadığım bir şey koskoca youtube bile aynı videoyu upload ettiğini anlayamazken bunlar nasıl anlıyor?

cevap sorunun içinde sanırım koskoca youtube :)

ayrıca önceden yüklendiğini nasıl anlayacaz arkadaş tek tek videolaramı bakalım? :) şans sanırım

nasıl anlacağımızı bende bulamadım, ama video yorum almaya başladıktan sonra üyeler kendi kendine bildiriyor zaten birde yoruma repost yazıyorlar.

Ekstradan bu kadar dikkatli üyeler yetmezmiş gibi yönetici onayından geçiyor bütün videolar.(repostlar yöneticinin dikkatinden kaçabiliyor ama bildirim gelince repostu yapıştırıyor.)

nasıl anlacağımızı bende bulamadım, ama video yorum almaya başladıktan sonra üyeler kendi kendine bildiriyor zaten birde yoruma repost yazıyorlar.

Ekstradan bu kadar dikkatli üyeler yetmezmiş gibi yönetici onayından geçiyor bütün videolar.(repostlar yöneticinin dikkatinden kaçabiliyor ama bildirim gelince repostu yapıştırıyor.)

vay arkadaş iyi ki bu modlar youtubea girmiyor :) teşekkürler cevapların için

Aynen üyeler çok dikkatli yt den video atmıştım adam nerdeyse videonun int. sitelerindeki şeceresini çıkarmış.:D

vay arkadaş iyi ki bu modlar youtubea girmiyor :) teşekkürler cevapların için
bence youtube'da böyle bir moderasyon uygulamalı, daha dikkatli üyeler, daha temiz bir ortam.
Ne zaman artar peki bu 3 video yükleme sınırı.
henüz bilmiyoruz.

Aynen üyeler çok dikkatli yt den video atmıştım adam nerdeyse videonun int. sitelerindeki şeceresini çıkarmış.:D

böyle üyeler her siteye lazım :D

(Registered -I) Bende bu seviyeye düştüm beyler yakında da banı atar mod. ları herhalde :)

Bugün baktım benim emded kapanmış. Sanırım uğraşamayacağım.

EDIT: Az önce banda yedim.

benim yorumlar izlemeler aldı başını gidiyor ama puan 6da tıkandı kaldı youtube gibi 301de takıldı hissi var :)

evet featured videom vardı 42 puana ulaşmıştım ama maalesef -I düştüm embed gitti :)
modlara mail atım bakalım cevap nezaman gelicek :)

youtube video linki eklemeli hesap satınalmak istiyorum arkadaş varsa elinde fazla olan uygun olursa hemen alayım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri