Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
I çıktığı zaman bikaç gün içinde banlanıyor zaten hocam,burdaki çoğu kişide öyle oldu.
Ugrasmaya degmez galiba. 2 gün icinde banliyorlar.
normalde 15-20 izlenim almış videolarım şu an bu şekilde
Doğru kategoriyi bulup, güzel videolar seçilirse eminim çok daha iyi sonuçlar alınır.
![]()
kendi yaptıgım videodan banlamışlar beni şaşırmış bu liveleak
Arkadaşlar nacizane tavsiyemdir. Özellikle embed kodu açılan arkadaşlar için... Evet liveleaktan embed yolu ile güzel izlenmeler elde edilebilmekte...Ama Siz siz olun günde 3-4 video embedlemekten öteye gitmeyin. Yani Liveleak moderatörleri belirli bir zaman sonra bu durumdan rahatsız olmakta ve hesabı banlamaktalar...Haaa diyeceksiniz ki banlarsa banlasın 2 günde başka bir hesapla yeniden aktif ederim embedi..Yalnız çok aşırı yüklenme olursa ileride bu embed olayını tamamen kaldırabilirler...Bir nevi altın yumurtlayan tavuğu kesmemek yada kestirmemek lazım değil mi?
Registered -I olup limitimiz 3 videoya düştüğünden sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum
Bir de şunu sormak istiyorum. Registered -I olsak da 20 puan barajını geçtikten sonra Embed hakkımız elimizden alınır mı? Ya da diğer arkadaşların dediği gibi gerçekten aktif olmaz mı?Bunu yaşayan var mı forumda?
Kapat o hesabıbende aynısı oldu.
Registered -I olduktan sonra 20puanı geçtim ama video ekleme aktif olmadı![]()
ben 19.50 puan oldum. Hiç bir banlama da olmadı hocam suçu biraz kendinizde arayın liveleakte değil.
istediği gibi yükleyeceksin o zaman hocam,adamların tarzı belli spam yaptırmam diyor upraşmayan uğraşmaz,kullanabilene nimet.Banlamaların nedeni repost yada saçma sapan videolar,kimse 1 dakika basit arama yapayım önceden yayınlanmış mı bu demiyor önüne gelen videoyu atıyor siteye uğraşır mı adam banlar.
Siz kendinizde mı arayın hatayı? 20 puanı olan banlanıyor dıyen kımdı ki. Adamların istediği gibi video yüklemedikce senin sonun da belli o site de merak etme.
Benim 105 puana geldi (50puan featured bi içerikten) hocam hiç bi sıkıntı yok,seçerek video yüklemek lazım,maksimum 3 tane atıyorum bezen hiç atmıyorum.
birde kimse oturaklı iş yapmaya çalışmıyor spam-bot olayı herkesin aklını almış,ben hemen liveleak e atıcam videolarımı para kazanıcam niyetiyle girersen hiç olmaz bu işler,liveleakten youtube sayfana kimse gelmese bile çok değerli birşey kazanıyorsun kanalın için organik izleme süresi kanal için çok çok iyi birşey bu ama haftada 500 kanal açayım 10 bin video atayım mantığıyla gidene bi anlamı yok.Sabır şart.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.