Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 - Tartışma Alanı

çok ümidim var, bugün tarih yazılacak !

Beşiktaşım sevmişiz seni !!!!!!!

Gevşek gevşek muhabbetler yapanlar yüzünden benim gsye ve fbye kinim bitmez arkadaş. Hala aynı muhabbetler yok 8-0 mış yok bilmem neymiş. Siz bu işleri bırakmadığınız sürece en büyük düşmanınız Beşiktaş'lıdır her zaman. Hala elin 8-0 ıyla zevk alanlar var yazık. Bu ülkede futbol düşmanlığı bitmez.

İnşallah yeneriz dicem ama rakip güçlü, berabere kalabiliriz diye düşünüyorum. 1-0 yenilsekte avantaj olur ama daha fazlasını yersek avantajımız kalmaz. Hayırlısı bakalım.

Trabzonspor'a da Napoli karşısında başarılar..

Gevşek gevşek muhabbetler yapanlar yüzünden benim gsye ve fbye kinim bitmez arkadaş. Hala aynı muhabbetler yok 8-0 mış yok bilmem neymiş. Siz bu işleri bırakmadığınız sürece en büyük düşmanınız Beşiktaş'lıdır her zaman. Hala elin 8-0 ıyla zevk alanlar var yazık. Bu ülkede futbol düşmanlığı bitmez.

İnşallah yeneriz dicem ama rakip güçlü, berabere kalabiliriz diye düşünüyorum. 1-0 yenilsekte avantaj olur ama daha fazlasını yersek avantajımız kalmaz. Hayırlısı bakalım.

fenerlilerde haklı tabi avrupa kupası maçı nedir diye sorsak unutmuşlardır büyük ihtimal

2-2 biter bu skor içerde liverı elemek için yeter ;)
Saldırrr Beşiktaşımm OOleeeyy !!!!

Bir G.sarayli olarak, avrupada hele ingilizlerle oynamaya hazir tek takim olarak Besiktasi görüyorum. İns. avantajli bir skorla dönerler.

illa bana ceza aldırmaya çalışan arkadaşlar hatta modlar var. Kendi tarihlerinizde ki skorlara bakın fransız ve rum bozmaları

BJK ' nın stoper hattına bakıyorum yeni hezimet gelmez umarım

Defans 4 lüsü biraz daha iyi olsa sorun yok kadroda

Liverpool 2-0 tahminim

Son düzenleme:
fenerlilerde haklı tabi avrupa kupası maçı nedir diye sorsak unutmuşlardır büyük ihtimal

Ya konuşunca ağır kaçıyor o yüzden hiç katmıyorum o muhabbetleri. Biz akşamımıza bakalım.

illa bana ceza aldırmaya çalışan arkadaşlar hatta modlar var. Kendi tarihlerinizde ki skorlara bakın fransız ve rum bozmaları

Sakin kardeşim gerek yok.. Onlar böyle mutlu oluyorsa içleri rahat ediyorsa diyecek bir şey yok zaten.

Gs 2 maçta 10 yediğinde bir yanım üzüldü Türk futbolu adına ama diğer yanım sırf şu 8-0 dan mutlu olanlar yüzünden sevindi maalesef. Bunu buraya getirenler biz değiliz.

Galatasaraylıyım,
Gönül Beşiktaş'tan mantık Liverpool'dan yana...

O işin onunla alakası yok hocam adam vintin malı tabiki değeri fazla olacak
Türk takımlarıda yıllarca avrupada nam salsa bizimkilerde cok değerlenecekler
Beşiktaş bugün cok farklı oynar lig ile kıyaslamamak lazım bir kere bu maç onur maçı olacak o yüzden parçalarlar 2-0 alırız

Valla ben açıkçası cenk'e güvenmiyorum pek eskiden olsa net güvenmezdim şimdi yine iyi kötü gelişme var ama tolga'nın yerini tutamaz ama görücez öncelik defansımıza kalmış bakalım lig maçlarındaki performasla oynarsak bu maçtan galibiyet ile ayrılmaz zor olucak ama avrupada beşiktaş daha önceki maçlarda ligden farklı performanslar sergiledi inş bu maçtada güzel performans sergileriz slaven biliçe güvenim tam yıllardır gelen en iyi teknik direktör.

görme dostum görme.. aldırış etme.. bende görüyorum ama görmemezlikten geliyorum.. hiç gerek yok..

beşiktaşa güveniyorum !

liverpool sadece ismini satıyo

nokia'a benzetıoyrum liverpolu inanıyorum beşiktaş kazanack 2 0 ^^

Valla iki kere rüyamda gördüm ikisinde de beşiktaş 8 yiyodu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri