Lucid Rüya ( Rüyanı Kontrol Etme )

Ben kesin sonuc olarak telepati yapıyorum fakat ucu cok tehlikeli böyle seylerle ugrasmayın bilmiyorum astral seyahati ama bir kişiyi ayağıma kadar getirip onu kendime istediğimi söyletebilirim fakat gerçekten riskli işlerdir.

psikolog falan mısınız hocam :D telepati nasıl yapılıyor peki hocam biraz paylaşın bizde öğrenelim :)

1 kere astral seyahat yapmıştım çok anlattım konuştum bir daha olmadı.. bende biara çok kafaya takmıştım bundan 5-10 sene kadar önce.. tavsiyem konudan uzak dur ;)

Zorluk derecesine göre Astral - Telepati ve en zoruda Lucid 3'ünede girecem :D

Ben kesin sonuc olarak telepati yapıyorum fakat ucu cok tehlikeli böyle seylerle ugrasmayın bilmiyorum astral seyahati ama bir kişiyi ayağıma kadar getirip onu kendime istediğimi söyletebilirim fakat gerçekten riskli işlerdir.

Beni ayağına kadar getirtip istediğin şeyi söyletsene. :)

tam yatcaktım bu konuyu gördün uyuyamıyorum yarın 9 da dersane var mutlumusunuz :D

hafta içi günde maks 3 saat yatıyorum. uyku bana zaman kaybı olarak geliyor :) ama şunu söylim 3 saatlik bir uykuda 1 rüyadan birbaşka rüyaya ondan başka bir rüyaya... 4 rüya arası geçiş yaptığım günler var çok ciddiyim :)

Bence deneme derim , astral seyahata cıkıp ta kendi bedeninden cıkıyorsun sonucta dönemezsen kontrolünü iyi bilemezsen . bedenine tekrar dönme olasılığın olmaz. Bununla ilgili bir film izlemiştim ve araştırma yapmıştım bende.
Ruhlar Bölgesi 1
Ruhlar Bölgesi 2
En güzel örnek :) film olarak

Uzun zamandır astral seyahat, lucid rüya üzerine yazılar okuyor, araştırmalar yapıyorum. Astral seyahat deneyimim olmadı. Çünkü ufak bir hatada boyutlar arası geçiş sıkıntısı, boyutlar arası uyum problemi olabilir. Çünkü siz bu gibi trans hallerinde boyut açıyorsunuz. Ruhanilerle görüşebilir, onlardan çok korkabilirsiniz. Örneğin, tuvalette konuşulmaması gerektiğini küçükten beri biliriz. Ailemiz bunu öğretmiştir. Tuvalette uhrevi veya dünyevi derin düşüncelere dalınırsa boyutlar arası kapılar açılabilir. Bu bir ihtimaldir. Kesin olacak diye bir kaide yok ama tedbirli olmak gerek. Ayrıca tuvalette tükürülmez, aksırıp da sümük vs. atılmaz. Çünkü cinniler bunları çok severler. Zaten onlar insan ve hayvan dışkılarıyla beslenirler. Neyse, konuyu dağıtmayayım. Astral seyahatte bu tip ruhanilere denk gelme olasılığı yüksektir. Şayet kişinin inancında gevşeklik varsa, bu ruhaniler o kişiyi çok korkutur ve kendilerine hizmet ettirebilirler.

Bence de dikkatli olmalısın özellikle astral seyahatte, sonuçta bedeninden ayrılıyorsun, kontrolü kaybedip bariyerlere girme ihtimali var :D

Lucid rüya ile alakalı transa girme müzikleri bende mevcut. Fakat önemli işlerim olduğundan dolayı bir deneyimim olmadı. Bu deneyimden çok daha fazlasını alabilmek için tılsımat-ı kur'aniye ile ilgili çalışmalar yapıyorum. Örneğin bazı şifreli ayet ve isimlerle tayyib ruhlarla irtibat kurup onlardan hayırlı işlerin için yardım almanın kapıları açılabiliyor. Bu çalışmalar için takva ehli olmak, yani İbadetlerini yapıp haramlardan sakınmak gerekli. Yoksa irtibat kurduğunuz o ruhaniler size kalıcı zarar verebilirler. Hatta bir çalışma ile o ruhaniler kişiye bir yüzük veriyor. Bu yüzük ile ne zaman başınız sıkışsa onları yardıma çağırıyorsunuz ve işinizi hallediyorlar. Bu, ileri bir boyut. Herkes muvaffak olamaz. Hatta onların maskarası olur. Hz. Süleyman'a nasıl birçok cin hizmetkar olduysa, günümüzde de Allah'ın emir ve yasaklarına uyan bir mü'minin emrine bu ruhaniler verilebilir. İnsanlığın yararına kullanılabilir.

Lucid rüya görüyorum ben arada. Yanı o nıyetle yatarsam ruyamı ıstedgım gıbı kontrol edebılıyorum daha dun aksam 6 saatlerınde gordum yuksek bır yerden berrak bır suya atladım bombostu dedım ıcınde su olsun bu olsun ınsan balık karısımı yaratıklar olsun yok yunuslar olsun ne dusunursen anında oluyor cok zevklı birsey ama kendını kaptırırsan gercek dunyadan uzaklasırsın rısklı bır konu.

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Arkadaşlar 5 sayfa okudum herkes rüyasını anlatmış görüpte yaşayanlarmı ararsınız rüya tabirleri soranmı ararsınız konu delik deşik olmuş :) Ben kısaca birşey anlatayım gülelim bari :)

Bi küçük kız çocuğu gece rüyasında dedesini görmüş vefat ediyormuş. Sabah ağlayarak kalkmış annesi gelince sormuş ne oldu kızım diye. Kızda dedesini gördüğünü vefat ettiğini söylemiş. Bir gün sonra gerçektende dedesi vefat etmiş. Aradan bi zaman geçmiş ve kız rüyasında amcasını vefat ederken görmüş. Yine sabah ağlayarak kalkmış. Ailesi sorunca bunu söylemiş. Ve 2 gün sonra gerçektende amcası vefat etmiş. Bunun üstüne aile korkmaya başlamış tabi. Aradan 2 hafta kadar geçmiş. Birgün sabah bu kız yine ağlayarak uyanmış. Anne babası korkuyla sormuş kızım kimi gördün? Kız ağlayarak rüyamda babam ölüyordu demiş. 2 gün sonra kapıcı ölmüş.

Lucid rüya ile alakalı transa girme müzikleri bende mevcut. Fakat önemli işlerim olduğundan dolayı bir deneyimim olmadı. Bu deneyimden çok daha fazlasını alabilmek için tılsımat-ı kur'aniye ile ilgili çalışmalar yapıyorum. Örneğin bazı şifreli ayet ve isimlerle tayyib ruhlarla irtibat kurup onlardan hayırlı işlerin için yardım almanın kapıları açılabiliyor. Bu çalışmalar için takva ehli olmak, yani İbadetlerini yapıp haramlardan sakınmak gerekli. Yoksa irtibat kurduğunuz o ruhaniler size kalıcı zarar verebilirler. Hatta bir çalışma ile o ruhaniler kişiye bir yüzük veriyor. Bu yüzük ile ne zaman başınız sıkışsa onları yardıma çağırıyorsunuz ve işinizi hallediyorlar. Bu, ileri bir boyut. Herkes muvaffak olamaz. Hatta onların maskarası olur. Hz. Süleyman'a nasıl birçok cin hizmetkar olduysa, günümüzde de Allah'ın emir ve yasaklarına uyan bir mü'minin emrine bu ruhaniler verilebilir. İnsanlığın yararına kullanılabilir.

hocam anlattıklarınız gerçekmi ? öğrendıgınız kişiler eminmi bunlardan çok etkilendım yazılanlardan insanı etkiliyor bütün yazılanlar ::)

Arkadaşlar 5 sayfa okudum herkes rüyasını anlatmış görüpte yaşayanlarmı ararsınız rüya tabirleri soranmı ararsınız konu delik deşik olmuş :) Ben kısaca birşey anlatayım gülelim bari :)

Bi küçük kız çocuğu gece rüyasında dedesini görmüş vefat ediyormuş. Sabah ağlayarak kalkmış annesi gelince sormuş ne oldu kızım diye. Kızda dedesini gördüğünü vefat ettiğini söylemiş. Bir gün sonra gerçektende dedesi vefat etmiş. Aradan bi zaman geçmiş ve kız rüyasında amcasını vefat ederken görmüş. Yine sabah ağlayarak kalkmış. Ailesi sorunca bunu söylemiş. Ve 2 gün sonra gerçektende amcası vefat etmiş. Bunun üstüne aile korkmaya başlamış tabi. Aradan 2 hafta kadar geçmiş. Birgün sabah bu kız yine ağlayarak uyanmış. Anne babası korkuyla sormuş kızım kimi gördün? Kız ağlayarak rüyamda babam ölüyordu demiş. 2 gün sonra kapıcı ölmüş.

bu telapati oluyor galiba bende dedemin vefatından önce öldüğünü görmüştüm 1 hafta sonra vefat etti.denkmi geldi bilemedim.yanlış hatırlamıyorsam rüyamdan tam vefat ettiğini günü görmüştüm cumartesi idi galiba.

Adın Soyadın kadar emin olabilirsin kardeşim. Bahsettiğim konudaki hakimiyet kolay kolay elde edilmez ama. Bunun için Allah'ın emirlerini yerine getirmek ve günahlardan sakınmak çok ama çok mühim. Benim tanıdığım birinin emrinde iki cin var. Birtakım işler yaptırıyor. Bu ve daha fazlasının insanın emrine verilebileceğine dair ayet ve hadisler de mevcuttur.

hocam anlattıklarınız gerçekmi ? öğrendıgınız kişiler eminmi bunlardan çok etkilendım yazılanlardan insanı etkiliyor bütün yazılanlar ::)

Adın Soyadın kadar emin olabilirsin kardeşim. Bahsettiğim konudaki hakimiyet kolay kolay elde edilmez ama. Bunun için Allah'ın emirlerini yerine getirmek ve günahlardan sakınmak çok ama çok mühim. Benim tanıdığım birinin emrinde iki cin var. Birtakım işler yaptırıyor. Bu ve daha fazlasının insanın emrine verilebileceğine dair ayet ve hadisler de mevcuttur.

Beyler ben gece gördüm ama sevdiğim kız arkadaşımı çağırıyordu biz dersteydik arkadaşım kalktı onun yanına gidicekti sessiz olun dedi ben hocam d***(arkadaşımın adı) sevgilisi çağırıyor gitmek istiyor dedim (trip atarak) ve uyandım uyandığımda saat 6:37 idi alarm ise 6:38 kurmuştum. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri