Lütfen Dikkat ve Okuyalım Lütfen

Arkadaşlar bir yaşında bir kızım var ve bu gece çok kötü bir olay yaşadık kızım evde bulunanan usb yi yuttu malesef. usb bilgisayara takılıydı kızım da geldi yanıma ve gelip oynadı kurcaladı bilgisayardayken ben de çıkarıp eline verdim usbyi oynasın diye uzun olduğundan hiç tahmin etmedim yutacağını.allahtan hemen kustu ve ben de farkına vardım usb yi yuttuğunu bir iki dakika uğraştık çıkarmak için ama çıkmadı lanet olası şey.hmn hastaneneye götürdüm kızımı apar topar allahtan hastane hmn evin karşısında.hastanede fazla bir işleme gerek kalmadan kendi kendine çıkardı kızım usbyi.kızımın o anlardaki çaresiz bakışı beni mahvetti öldüm ölüdm dirildim adeta.lütfen çocuğunuz kardşinz yeğeniniz her kim varsa ise lütfen çok çok dikkat edin gerçekten bazı şeyler uzaktan çok kolay basit geliyor ama insanın başına geldiğinde anlıyor insan.
lütfen her zaman dikkat edin ve her zmn önleminizi alın evde odada çocukların olduğu yerlerde ufak tefek şeyler yutabilecek şeyleri ortaya bırakmayın
bu konuyu açmak istedim belki birilerini uyarmak belki birilerine bir faydam olmak amacıyla belki vicdan azabıyla belki çok üzülüdm belki derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim,işte açmak iştedim iyi geceler herkese

Geçmiş olsun hocam. Kazasız belasız atlamışsınız çok şükür.

Çok geçmiş olsun, 8 yaşında bir oğlum var ateşlense sabaha kadar uyumuyoruz, evlat başka birşey sizi çok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun hocam
Ogunde evde kendıme bir dondurma yapmıstım agzımı çok fazla açtim Çenem Kitlendi bir türlü kapanmıyordu çenem ne yemek yiyebiliyordum nede su içe biliyordum 1 saat evde cenem ile ugrastım düzelir diye olmadi direk hastaya gittim 3 saat boyunca hastaganede agzım acık şekilde dolastım. sonra duyma sorunu oldu kulagımda bir ses cıktı kimsenin sesini duyamıyordum yanı sagır oldum gibi sıraya beklemekten cenemdeki kemik agrımaya basladı Allahıma sükür sıram geldi. bir tane zenci doktor elini agzıma koydu 2dk düzelti. saolsun. öle bir dua ettim ona hayatımda en korkutum şey oldu. bir daha agzımı fazla açmayi többe ettim. bir daha cenem kitlenırse ameliyat ile vida atçaklar :(

Çok çok geçmiş olsun, sizi çok iyi anlıyorum. Yazın benim ufaklıkta toplu iğne yuttu, Hastaneye koşturduk röntgen çektirdik, Allahtan ki midesine düşmüş, doktor yapabileceğimiz bişey yok dedi, kendiliğinden çıkar dedi. 2 gün sonra büyük abdest yolu ile çıkardı , çok şükür, bu bilgiyide paylaşayım dedim, Gerçektende dikkatli olmalıyız, O gün bugündür çok dikkat etmeye çalışıyoruz. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

geçmiş olsun bu çocukların en basit şeyde bile akla hayale gelmeyen işler başlarına gelebiliyor bence bol dua, sadaka ve tabi ki tedbirin çok işe yaradığını söyleyebilirim...

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın nazardan korusun henüz çocuk sahibi değilim evli de değilim ama anlayabiliyorum yaşadığınız korkuyu size de geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun hocam Allah korumuş bilgilendirme içinde ayrıca teşekkür ederim.

çok ama çok geçmiş olsun kardeş hersey biranlık gözümüz heran yavrularımızın üzerinde olmalı heran hemde Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Amin

Aynen bundan bende çok korkuyorum... Bebekler 2-3 yaşına kadar eline ne geçerse yutmaya kalkışıyor bende de var 2 tane hep teyakkuzdayız.

Geçmiş olsun

geçmiş olsun bugun baktım 2 yaşında yeğen laptoptan kablosuz maousen usb aparatını cıkarmaya calısıyor. belkide ağzına atacak bilemeyiz. gerçekten sadece usb değil her şey tehlikeli. en önemlisi de ilaçlar. şeker zannedip yutma ihtimalleri çok yüksek

Geçmiş olsun hocam evde küçük çoçuk varsa çok dikkatli olmak gerekiyor eline ne gelirse yemeye çalışıyorlar.

Arkadaşlar bir yaşında bir kızım var ve bu gece çok kötü bir olay yaşadık kızım evde bulunanan usb yi yuttu malesef. usb bilgisayara takılıydı kızım da geldi yanıma ve gelip oynadı kurcaladı bilgisayardayken ben de çıkarıp eline verdim usbyi oynasın diye uzun olduğundan hiç tahmin etmedim yutacağını.allahtan hemen kustu ve ben de farkına vardım usb yi yuttuğunu bir iki dakika uğraştık çıkarmak için ama çıkmadı lanet olası şey.hmn hastaneneye götürdüm kızımı apar topar allahtan hastane hmn evin karşısında.hastanede fazla bir işleme gerek kalmadan kendi kendine çıkardı kızım usbyi.kızımın o anlardaki çaresiz bakışı beni mahvetti öldüm ölüdm dirildim adeta.lütfen çocuğunuz kardşinz yeğeniniz her kim varsa ise lütfen çok çok dikkat edin gerçekten bazı şeyler uzaktan çok kolay basit geliyor ama insanın başına geldiğinde anlıyor insan.
lütfen her zaman dikkat edin ve her zmn önleminizi alın evde odada çocukların olduğu yerlerde ufak tefek şeyler yutabilecek şeyleri ortaya bırakmayın
bu konuyu açmak istedim belki birilerini uyarmak belki birilerine bir faydam olmak amacıyla belki vicdan azabıyla belki çok üzülüdm belki derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim,işte açmak iştedim iyi geceler herkese

çok geçmiş olsun abi yeminle içim gitti akşam küçük minik kuzenler gelmişti usblere bakıyorum şuan usblerde bnim ortalıkda dikkat etmem gerek :( valla içim gitti geçmiş olsun :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri