Lütfen Şu Adamı Bana Bulun !!!

ödemeye itaraz et dediğim gibi bu şekilde gönderdiğim bir ödemeyi geri aldım.

hesabıma benden izinsiz giriş yapıldı gibi bir seçenek olması lazım onu işaretleyin otomatikten paypaldan atacaktır sizi girişte şifrenizi değiştireceksiniz kartınız ekli değilse kart eklemenizi isteyecektir kartınız yoksa en altta bize ulaşın bölümünden konuyu detaylı olarak paypala iletin dönüş yapacaklar size.

Boyle yapma sakin.IP adreslerin kontrol edildiginde hesabina baskasinin girmedigi ortaya cikar ve paranida geri alamazsin.

Ters ibrazda bulun paran geri gelir buyuk ihtimal.Ingilizce olarak kontorun sana gelmedigini anlat,yada turkce servisleri var mi bilmiyorum.

Boyle yapma sakin.IP adreslerin kontrol edildiginde hesabina baskasinin girmedigi ortaya cikar ve paranida geri alamazsin.

Ters ibrazda bulun paran geri gelir buyuk ihtimal.Ingilizce olarak kontorun sana gelmedigini anlat,yada turkce servisleri var mi bilmiyorum.

kolay değil o kadar o para konmak :) hiç bir şekilde çok önemli bir şey olmadıkça paypal böyle bir şey yapmaz.

Paypaldan itiraz et çok basit şekilde geri alırsın ürün elime ulaşmadı gibi seçenekler var kanıtlamaları gerekir. Kontor de gelmedine göre paran geri gelir tahminim 10 15 gün sürüyor bu işlem

kolay değil o kadar o para konmak :) hiç bir şekilde çok önemli bir şey olmadıkça paypal böyle bir şey yapmaz.

Arkadasim Paypal her zaman parayi odeyen adamin yanindadir.Sen ters ibrazda bulunursan parana paypal el koyar.Istersen sahtekarlikla geri ibrazda bulun farketmez.Kimin delili daha coksa,kim daha cok kanit koyup inandiriciysa parayida o alir.Paypal oyle degil boyle degil demenin bi mantigi yok.Adamlara yalan soylediginde buna inanicaklarinimi saniyosun?

https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/security/chargeback-guide

Al chargeback-ters ibraz nasil yapilir anlatiliyor turkce bi sekilde.

Arkadasim Paypal her zaman parayi odeyen adamin yanindadir.Sen ters ibrazda bulunursan parana paypal el koyar.Istersen sahtekarlikla geri ibrazda bulun farketmez.Kimin delili daha coksa,kim daha cok kanit koyup inandiriciysa parayida o alir.Paypal oyle degil boyle degil demenin bi mantigi yok.Adamlara yalan soylediginde buna inanicaklarinimi saniyosun?

Aynen benimde başıma benzer bişey gelmişti 12 gün sonra kredi kartıma iade edildi para hemde kuruşu kuruşuna

millet haramı alışkanlık haline getirmiş ama arkadaş sende hata .tk domain den anlar insan hemen

Paypal ın telefon servisi iyidir,r10 da 300 lira dolandırılmıştım telefonda çok yardımcı oldular ertesi gün para hesabıma geçmişti üstelik borç ödemes olarak gönderdiğim bir paraydı.Durumu düzgün şekilde anlat sadece,garantisi yok ama kesin ilgilenirler konuyla.

Hesabına giriş yaptıktan sonra https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_contact-phone sayfasına git Tek Kullanımlık Kodu al 444 77 01'i ara.

yaw bu tur siteler 2-3 gun içinde yaptıqı vurgunda ev araba alıor maqdur olan işde biz oluyruz . . benm basıma gelmedi ama 1.si bildiğim kadarı ile paypalda kesinti yapıor paradan komisyon alıyor yani bu adam paypal ile satıyorsa 25i en az 27-28 e satması gerekirken 25e satıor hadi paypal kesmiyor dielim 25 e neden 25 verior bu işi hobi olarakmı yapıyor ...

Satın alınan ürün eline ulaşmaması. hocam cevabını zaten verdiğiniz linkte mevcut bir kurallara aykırı birşey yapmıyoruz ki :) dolandırıldık bir şekilde itirat ettim paramı geri aldım hepsi bu kadar :)

yaw bu tur siteler 2-3 gun içinde yaptıqı vurgunda ev araba alıor maqdur olan işde biz oluyruz . . benm basıma gelmedi ama 1.si bildiğim kadarı ile paypalda kesinti yapıor paradan komisyon alıyor yani bu adam paypal ile satıyorsa 25i en az 27-28 e satması gerekirken 25e satıor hadi paypal kesmiyor dielim 25 e neden 25 verior bu işi hobi olarakmı yapıyor ...

Sorunda orada ya zaten,adam sana kontoru yuklemiyor ki? Aldigi 25 paypalda direk ona kaliyor.10 kisi dolandirsa 250 TL.Bunun belirli bi miktari(ne kadar emin degilim) kredi kartina cekilirken komisyon olarak aliniyor o kadar.

---------- Mesaj saat 18:50:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:48:45 civarında gönderildi. ----------

Satın alınan ürün eline ulaşmaması. hocam cevabını zaten verdiğiniz linkte mevcut bir kurallara aykırı birşey yapmıyoruz ki :) dolandırıldık bir şekilde itirat ettim paramı geri aldım hepsi bu kadar :)

Sen hesabima baskasi tarafindan girildi falan filan dedin.O sekilde yanlis bilgi verirsen adamlar sana guvenmez tabii ki o acidan soyledim.Yoksa ters ibrazda bulunmasini arkadasa bende soyledim farkettiysen.

Sorunda orada ya zaten,adam sana kontoru yuklemiyor ki? Aldigi 25 paypalda direk ona kaliyor.10 kisi dolandirsa 250 TL.Bunun belirli bi miktari(ne kadar emin degilim) kredi kartina cekilirken komisyon olarak aliniyor o kadar.

---------- Mesaj saat 18:50:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:48:45 civarında gönderildi. ----------

Sen hesabima baskasi tarafindan girildi falan filan dedin.O sekilde yanlis bilgi verirsen adamlar sana guvenmez tabii ki o acidan soyledim.Yoksa ters ibrazda bulunmasini arkadasa bende soyledim farkettiysen.

diğer seçeneklerden sonuç alamayınca mecbur böyle yaptık zaten itiraz etmeden önce paypala iletişime geçtim onların verdiği bilgiler doğrultusunda hareket ettim :)

kardesim paypalı ara direk M.H den anlat derdini böyleyken böyle oldu de canlı canlı sıcaqı sıcaqına anında işleme koyar incelemeye alır hiç linklerle urasma bence

diğer seçeneklerden sonuç alamayınca mecbur böyle yaptık zaten itiraz etmeden önce paypala iletişime geçtim onların verdiği bilgiler doğrultusunda hareket ettim :)

Diger seceneklerden sonuc alamadim derken? Sen ters ibrazda bulundugun an nolursa olsun o paraya paypal el koyar.Sonra kimin kaniti fazlaysa,kim dogrulugunu ispatlarsa parayi o alir.Senin hesabina baskasi girmismiydi? yoksa girmedigi halde mi bu islemi yaptin? Sanmiyorum ki paypal sana boyle boyle yap diye yalan dolan is yaptirsin.

Diger seceneklerden sonuc alamadim derken? Sen ters ibrazda bulundugun an nolursa olsun o paraya paypal el koyar.Sonra kimin kaniti fazlaysa,kim dogrulugunu ispatlarsa parayi o alir.Senin hesabina baskasi girmismiydi? yoksa girmedigi halde mi bu islemi yaptin? Sanmiyorum ki paypal sana boyle boyle yap diye yalan dolan is yaptirsin.

hocam her türlü kanıtlarım var yazışmalar kural dışı bişi yaptığımı sanmıyorum. diğer seçeneklerden kastım örneğin hesabıma izinsiz girilmiş değilde ürünü alamadım. paypalın söylediği adımları izledim :)

millet haramı alışkanlık haline getirmiş ama arkadaş sende hata .tk domain den anlar insan hemen

domaini internetten arattır ve ben zaten domain ismini internetten araştırdım şikayet konusu açılmamış yani adına açılmış 1 tane şikayet çıkmıyor buna ne diyeceksin ? neyseki paypalı aradım dolandırıcı adam 20 gün içinde yanıt vermez ise para tarafıma aktarılacak mış

gelmesini bekleme :=))

---------- Mesaj saat 16:08:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:08:22 civarında gönderildi. ----------

refund et paranı paypaldan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri