Lütfen suriye deki ve diğer müslüman kardeşlerimiz için dua edelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haberal02

Yasaklanmış
Web sitesi
hackprogramsfreedownload.blogspot.com
LÜTFEN SURİYE DEKİ VE DİĞER MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM...

ALLAH Sabırlar versin...
Kardeşlerim gelin birlik olalım elimizden tek gelen dua etmek lütfen bu vahşetin durması için bu zalimler topluluğunu yok etmek için dua edelim.

Rabbim bu vahşetini yaşatan canileri en kısa sürede kahr-u perişan etsin...AMİN.

bU caniler nasıl can verecekler... toprağın altında nasıl yatacaklar...

LÜTFEN SURİYE DEKİ VE DİĞER MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM... - YouTube

Suriyeli baba, Esed güçlerinin öldürdüğü çocuğuna veda ediyor ! - YouTube

Rabbım oradakı müslüman kardeşlerımızın yar ve yardımcısı olsun..
Rabbım ölenlerın mekanını cennet eylesın..

Rabbım buu vahşetı yapan ve yaptıranlarıda yakında kahr-u perişan eder inşallah

bu video youtube un ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyo sanırsam...
aylardır müslüman kardeşlerimiz şehit ediliyo bir kez olsun ana sayfaya bir video dahi koymuyo, nerde kım tarafından çekıldıgı bellı olmayan vıdeoyu koyuyo...
bu videoyu ana sayfaya koymak ne demek? anası babası bellı olmayan beser esed, çoçukları hiç öldürmüyo, o tv de gördükleriniz tamamen böyle uydurmaca görüntüler demek... ulan ne yavşaksın youtube...

---------- Mesaj saat 21:46:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:44:30 civarında gönderildi. ----------

Rabbım oradakı müslüman kardeşlerımızın yar ve yardımcısı olsun..
Rabbım ölenlerın mekanını cennet eylesın..

Rabbım buu vahşetı yapan ve yaptıranlarıda yakında kahr-u perişan eder inşallah

Amin
Amin
AMİİİİNN

Arkadasım sende isine gelen videoyu koyma.Kolu bacagı kafası kopuk mazlumların oldugu yuzlerce videoda var.Ayrıca bu videoyu bende hazırlayıp koyabilirim,örnek diye koymussun da.

Haklısın kardeşim, amacım konuyu sapıtmak değil! İşime gelen videoyu değil, gündemde olan videoyu koyuyorum. Suriye 'de yaşananlar bir katliam ve insanlık suçudur.

Bu olayların aynısı Saddam'ın zamanında da olmuştu.Bu kimyasal silah kullanımı direk ABD yapmış bile olabilir gerçi ikiside birbirinden beter ama olan masumlara oluyor

Lütfen Suriyedeki kardeşlerimize dua edelim=videolardaki reklamlara tıklayalım;):p

Lan o kadar mısıra ağladını üzüldünüz ahıtlar yaktınız 10 tane islam karşıtı bir görüş olan demokrasiyi isteyen insan öldü diye niye kimse suriyeyi düşünmedi bile aklından bile geçmedi birde o şerefsiz youtube gelmiş anasayfaya insanların kafasını bulandıran bir video yüklemiş suriyede buraya gelenler milyona yakınken ölenleri bir düşünün en az 10 milyon ölmüştür kafadan bir hesap hadi onu konuşun onun gıyabına cenaze namazı kılın onun için ağlayı hiç değilse onlar demokrasi için değil islam suriyeye hakim olsun diye canlarını veriyorlar yazık bu türklere yazık ALLAH suriyedeki mumin kardeşlerimin yardımcısı koruyucusu olsun amin.

Rabbim yar ve yardımcıları olsun.Zalimlere hidayet eylesin.Hidayete layık değilseler Rabbim kahreylesin hepsini

Pc başında yazmak çok kolay.Bir an o babanın yerine koydum kendimi.kızım düşünce canım yanarken böyle bir acıya dayanmak ne kadar zor olsa gerek. Rabbim tüm müslümanlara sabır versin,ümmeti Muhammede gafletten uyanmayı nasip eylesin

rabbim yar ve yardımcıları olsun.zalimlere hidayet eylesin.hidayete layık değilseler rabbim kahreylesin hepsini

pc başında yazmak çok kolay.bir an o babanın yerine koydum kendimi.kızım düşünce canım yanarken böyle bir acıya dayanmak ne kadar zor olsa gerek. Rabbim tüm müslümanlara sabır versin,ümmeti muhammede gafletten uyanmayı nasip eylesin

amin.

Zor durumda olan tüm insanlar için dua ediyorum ben.Allah yardım eylesin tüm insanlara.Savaş,katliam yanlılarına da Allah akıl fikir versin.3 günlük dünyada neden insanlar birbirini öldürür hiç anlam veremiyorum.Acıyorum insanlığın geldiği duruma...

Dili, dini, ırkı ne olursa olsun masumları katletmek insanlık suçudur.Babanın ölen çocukları için ağladığı videoyu gördüğümde gözlerim yaşardı.Keşke dualar bir işe yarasa.

"Suriyeli baba, Esed güçlerinin öldürdüğü çocuğuna veda ediyor ! - YouTube" Bu videoda reklam var kim böyle bir durumdan rant elde edip kazanç sağlamak iste ki ? Bu video üzerinden para kazanmak isteyen kişi ya da kişileri de kınıyorum :(

"Suriyeli baba, Esed güçlerinin öldürdüğü çocuğuna veda ediyor ! - YouTube" Bu videoda reklam var kim böyle bir durumdan rant elde edip kazanç sağlamak iste ki ? Bu video üzerinden para kazanmak isteyen kişi ya da kişileri de kınıyorum :(

toplu video çekerken dikkatinden kaçmış olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri