Lynx Media Network

Hayırlı olsun, bir kanal gönderilmiştir.

Kısa ve uzun videolar için günlük 1000 izlenme olayı biraz eşitsizlik değil mi ?
Uzun videoların izlenme süresi de dikkate alınıyor mu ?

günlük 500 izlenim alıpta toplam izlenimi 20 k üstü kanallarım var alım olursa buradayım
:/ 1 aylık kanallar

gonderin inceleyelim hocam. Eger yeni atilmissa videolar ve gelismeye devam ediyorsa kabul edilebilir.

Hayırlı olsun, bir kanal gönderilmiştir.

Kısa ve uzun videolar için günlük 1000 izlenme olayı biraz eşitsizlik değil mi ?
Uzun videoların izlenme süresi de dikkate alınıyor mu ?

hocam malesef izlenme odakliyiz su anda. izlenme surelerini goremedigimiz icin o konuda birsey yapamayacagiz malesef. ama yine de siz basvurun eger kanalin kazandirma potansiyeli varsa kabul edilebilir.

Ya arkadaşlar forumda birçok partner konusu var şimdi bu şartları sağladığımız zaman spam kanal partnere sokabilir miyiz ? partner hiç çalışmadım şimdiye kadar

Ya arkadaşlar forumda birçok partner konusu var şimdi bu şartları sağladığımız zaman spam kanal partnere sokabilir miyiz ? partner hiç çalışmadım şimdiye kadar

evet hocam sartlari sagladiginiz zaman partnere basvurabilirsiniz. Ama son olarak karar mercii MCN yetkilileri. Onlar da kabul ederse kanaliniz partner bunyesine girer. Eger adsense den sorunsuz odeme aliyorsaniz ve sikintisiz bir sekilde ilerliyorsaniz, en sagliklisi ordan devam etmenizdir bence.

evet hocam sartlari sagladiginiz zaman partnere basvurabilirsiniz. Ama son olarak karar mercii MCN yetkilileri. Onlar da kabul ederse kanaliniz partner bunyesine girer. Eger adsense den sorunsuz odeme aliyorsaniz ve sikintisiz bir sekilde ilerliyorsaniz, en sagliklisi ordan devam etmenizdir bence.
şimdiye kadar hep adsense çalıştım ama banlanmalardan sonra bir türlü ödeme alamadım kaç aydır

gonderin inceleyelim hocam. Eger yeni atilmissa videolar ve gelismeye devam ediyorsa kabul edilebilir.

hocam malesef izlenme odakliyiz su anda. izlenme surelerini goremedigimiz icin o konuda birsey yapamayacagiz malesef. ama yine de siz basvurun eger kanalin kazandirma potansiyeli varsa kabul edilebilir.

günlük 3 k izlenim alan 1 haftalık kanalla başvuruyorum hocam
ama bu ödeme yöntemini nereye gireceğiz ? en üstteki mail paypal mailinimi yazıcagız ?

Son düzenleme:
Gûnlûk 1000 izlenim derken basvuru tarihindemi son haftadami.... mesela 3 haftadir 1000 ûstû olan son 2 gûnde dûsmûs neye gôre degerlendiriyorsunuz açiklama getirirseniz sevinirim tskler ..

günlük 3 k izlenim alan 1 haftalık kanalla başvuruyorum hocam
ama bu ödeme yöntemini nereye gireceğiz ? en üstteki mail paypal mailinimi yazıcagız ?

kanal kabul edilirse davet geldikten sonra kabul ettikten sonra mail gelecek dashboard ile ilgili. sonra ayarlardan ekleyeceksiniz hocam.

Gûnlûk 1000 izlenim derken basvuru tarihindemi son haftadami.... mesela 3 haftadir 1000 ûstû olan son 2 gûnde dûsmûs neye gôre degerlendiriyorsunuz açiklama getirirseniz sevinirim tskler ..

sadece 2-3 gun ile sinirliysa yollayin hocam sikinti olmaz

20. OCAK GUNCELLEME:
Arkadaslar daha once de bahsettigim gibi elimzdeki partnerler arasinda bir degisiklik yapma geregi duyduk cunku hem forumda baska arkadasimizin bu partnerle calisiyor olmasi hem olusan bazi iletisim sorunlari hem de talep fazla olmasi nedeniyle PardusNetwork olarak LynxMediaNetwork ismiyle calismaya devam edecegimizi duyurmak istiyorum. Butun sartlar ayni sadece MCN degisti. Bunun herkes icin daha saglikli olacagina inandigimiz icin boyle yaptik.Dun basvurup da henuz davetiye almamis olan kanallarinizla tekrar basvurabilirsiniz, ama lutfen KRITERLERE UYMAYAN KANALLARLA BASVURMAYIN, KABUL EDEMIYORUZ herkesin iyiligi ve networkun saglikli calisabilmesi icin

20. OCAK GUNCELLEME:
Arkadaslar daha once de bahsettigim gibi elimzdeki partnerler arasinda bir degisiklik yapma geregi duyduk cunku hem forumda baska arkadasimizin bu partnerle calisiyor olmasi hem olusan bazi iletisim sorunlari hem de talep fazla olmasi nedeniyle PardusNetwork olarak LynxMediaNetwork ismiyle calismaya devam edecegimizi duyurmak istiyorum. Butun sartlar ayni sadece MCN degisti. Bunun herkes icin daha saglikli olacagina inandigimiz icin boyle yaptik.Dun basvurup da henuz davetiye almamis olan kanallarinizla tekrar basvurabilirsiniz, ama lutfen KRITERLERE UYMAYAN KANALLARLA BASVURMAYIN, KABUL EDEMIYORUZ herkesin iyiligi ve networkun saglikli calisabilmesi icin

bentpixel spam kabul ediyor mu hocam ?

Kanal alimlari devam etmektedir. Bu ayin kazanlarini alabilmek ve en azindan da denemis olmak icin bir an once basvurmanizi tavsiye ederim. Kriterlere uyan kanallar alinacaktir hemen.

1 adet kanalla başvuru yapılmıştı hala davet gelmedi

135 k izlenim
858 abone

eger basvuruyu konu ilk acildigi gun yaptiysaniz ve davet gelmediyse bu demektir ki ilk MCN kanali kabul etmemis. O yuzden yeni MCN icin bir kez daha basvurmanizi rica edebilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri