MacBook Pro Alıyorum

iMac 5k siparis verilmistir ama teslimat 3 hafta sürecek.

i7 4,4 GHZ :eek:

Valla ilk apple ürünüm İpad 3 tü, mükemmel performans ve kalite aldım, hemen telefonunu çaktım, gerçekten çok kalite ve hatasız apple.

Şimdi pc'sini almak üzereyim, apple kullanınca diğer teknolojiler yetersiz geliyor :)

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

Sizce Macbook Pro mu ? İmac mi alayım ?

Hemen hemen yakın fiyata gelicek

Ekran kartı bu fiyata düşük değil mi?

birkere apple kullanan diğer markaların yüzüne bakmaz.Benimde önyargılarım vardı ama kullanınca anlıyorsun kalitesini

3cx kurabiliyoruz mu o önemli :)

3cx mac icin var
win_mac.png

Ekran kartı bu fiyata düşük değil mi?

İmac alırsam 4gb'a yükselebiliyor, ama 2 gb yeter, ekran kartı gerektirecek oyun vs için kullanmayacağım.

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

birkere apple kullanan diğer markaların yüzüne bakmaz.Benimde önyargılarım vardı ama kullanınca anlıyorsun kalitesini

aynen öyle, sanki gelecekten gelen bir teknoloji hissi veriyor :)

3c kullanırsın x lite ile sitesinde mevcut, her tarayıcı sitesinden gene indrebilirsin.

Excell yerine daha verimli olan Number diye bi programı mevcut storede onu kullanabilirsin.

Şubatta 1 yıl dolacak daha bi kere çalışırken ısınma v.s kapanma yaşamadım ki ısınmıyor bile ' oyun oynamadıkca ' film izlerken ekranın kalitesinden keyfine varıyorsun.

Bataryası fullken alıp bi cafe ye gidip otursan herhalde dışarda olduğun sürece götürür seni ( en az 5-6 saat )

Son düzenleme:
Dün appstore giderek 5 k yi inceledim. Baska bir bilgisayar düsünmem bile artik. Göz karari sunu söylebilirm ki 4 VDS penceresi acarak 2 üst 2 alt olarak calisbalir insan.

Mac, Unix tabanlı işletim sistemidir. Windowsta açtığın uygulamaların Mac versiyonu yoksa açamazsın bunlara normal olarak .EXE uygulamalar dahil. Alışman uzun sürebilir biraz kodlarda bilmen lazım. Ama mac çok severim bende

Dün appstore giderek 5 k yi inceledim. Baska bir bilgisayar düsünmem bile artik. Göz karari sunu söylebilirm ki 4 VDS penceresi acarak 2 üst 2 alt olarak calisbalir insan.

5k retina İmac harika ama işte mobil değil sabit evde kullanmalık taşıyamıyorsun o yüzden macpro düşünüyorum

Süper, Mozilla var mı apple store da, video ortası açacağız malum :)
once apple store ile app store farkını öğretelim sana. :D hocam apple store dediğin şey. apple ürünlerinin satıldığı mağazadır. :D app store ise uygulamaların bulunduğu mağazadır. app store sanal mağaza, apple store reel mağazadır. :D :p şaka bir yana bunu öğren hocam. elinde apple cihazı gören yanına yanaşıp soru sormaya başlıyor. bilgi sahibi olmakta fayda var. :o

herşeyi app store'dan indirmene gerek yok. mobil cihazlarda appstore harici uygulama yüklemek için jailbreak gerekir ama mac'te öyle değil. her yerden indirip kurabilirsin. firefox mağazada yok mesela ama sitesinden indirip, kurabiliyorsun.
Valla ilk apple ürünüm İpad 3 tü, mükemmel performans ve kalite aldım, hemen telefonunu çaktım, gerçekten çok kalite ve hatasız apple.

Şimdi pc'sini almak üzereyim, apple kullanınca diğer teknolojiler yetersiz geliyor :)

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

Sizce Macbook Pro mu ? İmac mi alayım ?

Hemen hemen yakın fiyata gelicek
ben macbook pro aldım. mac mini alıp bir de ucuza monitör almayı düşünüyordum. bi yere gideceğim zaman mac miniyi cebimde götürebilirim diyordum ama ekran olmayacaktı bu sefer. o yüzden macbook pro tercih ettim.

MGXC2TU/A modelini alacaksın galiba. bu modeli alacaksan üzerinde değişikliğe ihtiyacı yok zaten. orjinal haliyle gayet yeterli bir makine.

Merhaba, apple çılgınlığımı dizginleyemeyip şu bilgisayarı almak üzereyim;

1n12l5.png

Mac işletim sistemini kullanan arkadaşlara bazı sorularım var;

* Mozilla kullanabiliyor muyuz ? Video ortası açabilir miyim apple da ?
* Exe botlar çalışır mı?
* Çerez temizleme vs.

İşin özeti MAC kullanırken YT ile ilgili herhangi bir işim sınırlanır mı ?

Teşekkürler, sınırlanmaz ise siparişi geçeceğim.​

Mac de exe kullanamiyorsun hocam, ben onu cok aradim ama malesef yok oyle birsey.

Mozilla tabiki de var olmaz olur mu :)

Sunu soylemekte fayda goruyorum hocam, Mac'e gectiikten uzun bir sure spamdan ayri kalacaksin, alisma vs. falan.

ya gidip windows kuracaksin, ya da VDS alacaksin baska care yok ilk baslarda :)

Mac de exe kullanamiyorsun hocam, ben onu cok aradim ama malesef yok oyle birsey.

Mozilla tabiki de var olmaz olur mu :)

Sunu soylemekte fayda goruyorum hocam, Mac'e gectiikten uzun bir sure spamdan ayri kalacaksin, alisma vs. falan.

ya gidip windows kuracaksin, ya da VDS alacaksin baska care yok ilk baslarda :)
windows kuracaksan niye mac alıp o kadar para ödeyesiniz ki?

windows 98'den windows 8'e kadar bütün windows sürümlerini kullandım. mac'i aldığım gün mal mal bakıyodum bilgisayara ben bunu niye aldım diye. 1 haftada 10 yıllık mac kullanıcısı gibi oldum. öğrenmesi çok basit ve pratik.

.exe çalıştırmak için 1-2 yazılım varmış fakat denemedim ben. yani illa windows kurmanıza gerek yok.

MAC'te Windows Uygulamalarını Açıyoruz - ShiftDelete.Net

spamdan ayrı kalacak bişey de yok. ben spama mac'te başladım gibi bişey. windows'tayken daha az spam yapıyordum. uzak masa üstü bağlantısı yaparak spama full gaz devam.

kendi bilgisayarından spam yapan adama spamcı demem ben. :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri