Youtube2014
Yasaklanmış
iMac 5k siparis verilmistir ama teslimat 3 hafta sürecek.
i7 4,4 GHZ
i7 4,4 GHZ
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
apple az mı![]()
Ekran kartı bu fiyata düşük değil mi?
birkere apple kullanan diğer markaların yüzüne bakmaz.Benimde önyargılarım vardı ama kullanınca anlıyorsun kalitesini
Hocam bir arkadas 2.sayfada MSİ vermiş ...
Tavsiye ederim o da harika makinadır ...
İmac alırsam 4gb'a yükselebiliyor, ama 2 gb yeter, ekran kartı gerektirecek oyun vs için kullanmayacağım.
---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------
aynen öyle, sanki gelecekten gelen bir teknoloji hissi veriyor![]()
Kendi PC'm güzel, onu anneme vereceğim, ben apple istiyorum hocam
Dün appstore giderek 5 k yi inceledim. Baska bir bilgisayar düsünmem bile artik. Göz karari sunu söylebilirm ki 4 VDS penceresi acarak 2 üst 2 alt olarak calisbalir insan.
once apple store ile app store farkını öğretelim sana.Süper, Mozilla var mı apple store da, video ortası açacağız malum![]()
ben macbook pro aldım. mac mini alıp bir de ucuza monitör almayı düşünüyordum. bi yere gideceğim zaman mac miniyi cebimde götürebilirim diyordum ama ekran olmayacaktı bu sefer. o yüzden macbook pro tercih ettim.Valla ilk apple ürünüm İpad 3 tü, mükemmel performans ve kalite aldım, hemen telefonunu çaktım, gerçekten çok kalite ve hatasız apple.
Şimdi pc'sini almak üzereyim, apple kullanınca diğer teknolojiler yetersiz geliyor
---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------
Sizce Macbook Pro mu ? İmac mi alayım ?
Hemen hemen yakın fiyata gelicek
Merhaba, apple çılgınlığımı dizginleyemeyip şu bilgisayarı almak üzereyim;
![]()
Mac işletim sistemini kullanan arkadaşlara bazı sorularım var;
* Mozilla kullanabiliyor muyuz ? Video ortası açabilir miyim apple da ?
* Exe botlar çalışır mı?
* Çerez temizleme vs.
İşin özeti MAC kullanırken YT ile ilgili herhangi bir işim sınırlanır mı ?
Teşekkürler, sınırlanmaz ise siparişi geçeceğim.
windows kuracaksan niye mac alıp o kadar para ödeyesiniz ki?Mac de exe kullanamiyorsun hocam, ben onu cok aradim ama malesef yok oyle birsey.
Mozilla tabiki de var olmaz olur mu![]()
Sunu soylemekte fayda goruyorum hocam, Mac'e gectiikten uzun bir sure spamdan ayri kalacaksin, alisma vs. falan.
ya gidip windows kuracaksin, ya da VDS alacaksin baska care yok ilk baslarda![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.