Machinima başvurumu kabul etti.

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Machinima başvurumu kabul etti.Sizce giriş yapmalımıyım bu partnerliğe ? Kesinti şu şekilde yazıyor;

For each month during the term machinima shall pay to affiliate %60 of net revenue.

Sizce nasıl bu oran ? 3 yıllık göndermişler.

Not: Kanalım 430 aboneli günlük rahat 300 izlenme alan bir gameplay kanalı.

yüzde 40 mı kesiyorlar yuhhh

---------- Mesaj saat 14:48:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:00 civarında gönderildi. ----------

fulscren var ona başvur istersen bende dün geceden beri bir çok kanalı partner şirketini analiz ediyorum bugün akşama biter bakalım sonuç ne olacak

Çok mu yani hocam bu kesinti ? Partnerlikle ilgili pek bir bilgim yokta ?

Yüzde 40 çok bence ama Machinima partnerliğinde binlerce abonesi olan kanalları var.Ödeme de sorun çıkmaz.

Selamlar,

Kanal adını PM olarak gönderebilirseniz size daha iyi bir teklif sunabiliriz VISO ailesi olarak.
imzamdaki link'den VISO ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

[MENTION=4632]merkezi haber[/MENTION]
Youtube en çok kesinti yapan firma aslında, Genelde hep networkler çok kesinti yapıyor gibi bir izlenim var ama aslında en büyük kesintiyi yapan youtube'nin kendisi.

Aslında bütün networkler'ler youtube'den daha iy teklif veriyor kanal sahiplerine

Acaba karşı teklif yapma gibi bir şansımız var mı mail ile ? Yoksa viso zoomin ve ya Tgn gibi partnerliklere mi başvurmam gerekiyor ? Açıkçası çok kafam karıştı :S O kadar çok partner var ki :S

Acaba karşı teklif yapma gibi bir şansımız var mı mail ile ? Yoksa viso zoomin ve ya Tgn gibi partnerliklere mi başvurmam gerekiyor ? Açıkçası çok kafam karıştı :S O kadar çok partner var ki :S

Teklifler sabit diye biliyorum.Ama bazı partner firmaları için değişebiliyor.

Arkadaşlar ben bu işten anlamıyorum bana olan öneriniz ne bu partner konusunda :S 2 gündür kafam çok karışık.

Machinima efsanedir

sana teklif yapması müthiş birşey

kesinti oranı yüksek ama efsane bir partnerlik

oyun kanalın mı var

Machinima efsanedir

sana teklif yapması müthiş birşey

kesinti oranı yüksek ama efsane bir partnerlik

oyun kanalın mı var

Evet oyun kanalım var.430 aboneli ve günde 300 izlenme alıyor hocam.Sizce ne yapmam gerek ? Machinimadan başka networklere mi başvurayım ?

Evet oyun kanalım var.430 aboneli ve günde 300 izlenme alıyor hocam.Sizce ne yapmam gerek ? Machinimadan başka networklere mi başvurayım ?

machinima oyun sektörünün kral partneridir.

senin kanalına çok faydası olur sen bilirsin yine de

günlük 300 izlenme ile pazarlık şansınız pek yok :(

%30 alabilirsiniz büyük partnerliklerden belki,

Tek tek firmalardan teklif isteminiz lazım ama

ben şahsen Machinima'yı seçerdim.. oyun kanalları arasında 1 numara bence.. %40 kesinti çok fazla evet ama Machinima sayesinde kanalının daha çok izlenmesinde katkısı olacağını düşünüyorum.. sürümden kazanırsın yani bi bakıma bence :D

Merhaba arkadaşlar,
Machinima başvurumu kabul etti.Sizce giriş yapmalımıyım bu partnerliğe ? Kesinti şu şekilde yazıyor;

For each month during the term machinima shall pay to affiliate %60 of net revenue.

Sizce nasıl bu oran ? 3 yıllık göndermişler.

Not: Kanalım 430 aboneli günlük rahat 300 izlenme alan bir gameplay kanalı.

Oyun kanallari icin bizim onay kolayligimiz var. Zoomin.TV olarak kesinti oranida %20 %40 bence fazla

yeni acilan networkler var %15 yani %40 biraz fazla gibi gunde zaten yeterli izleniminiz yok ne kazanacaksiniz ki %40 ni onlara veresiniz.

machinima harbi efsanedir.Alex doğru söylemiş.Bence gir işi ilerletince çok işine yarayabilir.

Machinima güzel bir partnerlik şirketi bence bir düşün herkese nasip olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri