Mahkeme Durumu

The_Myte

iOS Developer
Kayıtlı Üye
Merhabalar

Son sözleşmede daha çok Mahkemeye vereceğini önde tuttu Google.
Her banda mahkemeye verir mi yada ne gibi durumlarda mahkeme verir.
---------------------------------
Sormak istediğim hesabım banlanırsa google beni mahkemeye verir mi?
Merak ediyorum sadece hesabım benim üzerime değil.
Kolay gelsin şimdiden teşekkürler.

güzel nokta kimse bu kısmı düşünmüyor sanırım, herkes para kazanma peşinde ama yüklediğiniz bir video ile başiniz derde girebilir.

Bir video ile sanırım derde girebileceğini ama merak ettim açıkçası.

Reklam veren parasını geri istediğinde ve sen o parayı google ödemediğin takdirde google en son çare mahkemeye veriyor diye biliyoum.

100 200 $ şeyler için mahkemeye verceklerini sanmam . Mahkeme Parasını bile karşılamaz . Ama Serkan abi gibi aylık bilmem ne küsürat € kazanıpta googlenin canını sıkcak bişi yapılırsa İdama bile gidebilir :)

Mahkeme masrafını kaybeden taraf ödediği için googla giren yok dizici.

şimdi böyle bişey varsa çok çok sakat bi iş değil mi bu...atıyorum bundan sora bol bol kazandık youtubedan sonra bi gün bi ihtar geldi geçersiz tıklamadan teliften cart curt hesabın kapatıldı o ödediklerimizi geri ver diye...?

Bu konuyla ilgili sağlam bilgisi olan birileri var mı...böyle bişey varsa hiç girmemek en doğrusu dediğim gibi..çünkü ben gün gelecek ayda 500 dolar alacam atıyorum 1 senede eder 6000 dolar bi gün bunu benden toplu şekilde almaya çalışmayacaklarını nerden bilebilirim?

gidip bi california görmüş olursunuz arkadaşlar. :)

Burda arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler sanırım...bu mahkeme işi felan bana çok sakat geldi...kötü niyetli biri gelip senin reklamlarına özellikle tıklayıp bile kendini bu işe veren insanları çok zor duruma sokabilir :S...

Bir diğer husus atıyorum bu mahkeme açıldı...bu işten sorumlu mahkeme oranın mahkemesi olacak ve beni suçlu bulacak...şimdi bu adamlar türkiyede bana ne yapabilirler?yani yasalar farklı/bulunduğum ülke farklı

ve hatta diyelim ki istedikleri ödemeyi yapmadım tutup kolumdan beni Alcatraza atacak halleri de yoktur zannediyorum :D

Neyse konu detaylarını bi avukat arkadaşa sorup bilgilendirmeyi buradan yapıcam

Beyler her işin bi nizamı var. Eger google sizden pArAyı alacaksa geri yapacagı iş şudur.
Önce mail atar, sonra mektup gelir su konudan dolayı geri ödeme yapmanız lazım diye.eger sen bu parayı ödeyecegim ama taksitle ama hepsini dersen google ok der demek zorunda kanun bu cünki ödemeyi kabul eddigin için taksiti vs herseyi kabul etmek zorunda.eğerki ödemem dersen maile mektupa dönüş yPmassan o zaman mahkeme yoluna gider bu işler böyledir.

Beyler her işin bi nizamı var. Eger google sizden pArAyı alacaksa geri yapacagı iş şudur.
Önce mail atar, sonra mektup gelir su konudan dolayı geri ödeme yapmanız lazım diye.eger sen bu parayı ödeyecegim ama taksitle ama hepsini dersen google ok der demek zorunda kanun bu cünki ödemeyi kabul eddigin için taksiti vs herseyi kabul etmek zorunda.eğerki ödemem dersen maile mektupa dönüş yPmassan o zaman mahkeme yoluna gider bu işler böyledir.

Bunun bir örneği var mı? Parayı geri istemeleri veya dava açtıkları?

Google ornegi olmasada ayni turde buyuk bir firmadan benim basima geleni soyluyuyorum size.Ornegi olmasina gerek yok.Kanun budur.Hic bir yerde degismez.Avukatlara sorabilirsiniz.

Serkan abi, şimdi adsense dan 5-6 ayda 10.000$ para aldık mesela, sonrasındada ban yedik. Mahkeme gibi bir durum olursa paranın tamamınımı isterler yoksa sadece banlanılan ay mı ?

Kapatılan adsense hesabındaki paralar " reklamverenlere geri ödenir"
Ödenmemiş çeklerde durdurulur.
Eğer para bankada ise ve hesabınız kapatıldıysa, bankadaki bu parayı alırsanız, banka size dönüp bu paratı geri vermenizi ister, o yüzden parayı bankadan çekmememiz yararınıza olur..
İşin özü bu...

Arkadaslar google sozlesmesinde ne diyor,odeme yapilan miktarin size gonderildigi tarihden itibaren 30 gun icinde geri iade isteme hakki vardir diyor.Demekki gecmis aylardan birsey talep edemez.Yani niye herkes mahkeme isine takti kafayi anlamiyorum ?

Hepiniz illegal islermi yapiyorsunuz Youtube'da Bu KORKU NIYE ?????

Serkan abi, şimdi adsense dan 5-6 ayda 10.000$ para aldık mesela, sonrasındada ban yedik. Mahkeme gibi bir durum olursa paranın tamamınımı isterler yoksa sadece banlanılan ay mı ?

Ban için tespit ettikleri tarihten sonra kazanılanlar, ama diyor ve devam ediyor google, neyi nasıl yapacağımız hakkını saklı tutarız... Yani ben sana çok kızarsam koyduğum kuralı kendime uyacak şekilde düzenlerim, sen de sesini çıkaramazsın....
Sözün özü; ben özgün içerik istiyorum, bunu yaparsan başımın üstünde yerin var diyor.. Biz farkedene kadar veya şikayet olana kadar kazanırsın ama sonrasını da düşün!!!
Benim youtube/support sayfasından anladıklarım bu..
Şu" paranın hepsi mi banlamadan sonrası mı kesilir" kısmını muallakta bırakmış, kesin ifade yok!

Arkadaslar google sozlesmesinde ne diyor,odeme yapilan miktarin size gonderildigi tarihden itibaren 30 gun icinde geri iade isteme hakki vardir diyor.Demekki gecmis aylardan birsey talep edemez.Yani niye herkes mahkeme isine takti kafayi anlamiyorum ?

Hepiniz illegal islermi yapiyorsunuz Youtube'da Bu KORKU NIYE ?????

Bu dikkatimden kaçmış!!!
:d

the_myte gogle sana bişey yaparsa döverim ben onları sen rahat ol :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri