Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir Anestezi teknikeri olarak söylemek isterim kii ...
Puahahha![]()
Bırak Allahını seversen yaa
![]()
![]()
![]()
Hep bi arkadaşım olur zaten![]()
![]()
hocam bende varda ben gizliyorum utanıyorum sanki bütün forum tanıyor kimliğimi tüh gördünmü ben makatı kaşınan biriyim hadi gülelim bu nasıl bi ideoloji![]()
Selam Arkadaşlar Bi Arkadaşım Var Samimi Olduğum Kardeşim Gibi Çocuk 3-4 gündür makat kaşıntısından ölüyorum felan diyo araştırıyor bende dedim foruma bi yazayım belki yararım olur daha önceden olmamış hiç ilk kez oluyor felan dediben ilk başta güldüm ama şimdi ayıp olur diye yardım edelim sonuçta dostumuz ama sadece akşam oluyormuş sabah bişi yok diyo akşam oluyor ne yapalım buna
hala gülüyorum ya
![]()
Beyler yapmayın etmeyin.Hep demiyomuyuz forum Google tarafından takip ediliyor diye.
Bakıp bakıp kıs kıs gülüyorlardır şimdi "Hehehe eziklere bak spam bitince birbirlerini kaşımaya başlamışlar" diye... Bu kadar çizdirmeyin karizmayı.
öncelikle açılın ben doktorum.
arkadaşın kaşınan malzemeyi görmeden bi şey soylememiz mantıksız.
halk arasında kaşınanı kaşıyacaksın diye de bir soz var![]()
abi seni seviyorum ya
---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------
hocam orayı kaşımak istediğinize eminmisiniz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.