Bu konuyu açan arkadaş direk üstüne alınmasında neden yönetim bu tür başlıklara bu kadar izin veriyor..
Forumda 10 larca konu var benim tbm bu kadar aha da ss si, yok ben bu kadar tıklattım, işte en son niche çalışmam vesaire bi sürü gereksiz konu ve özellikle yeni başlayanlar için kafa karıştıran bi sürü ss ler piyasada.. bu bizim oğlan buda pipisi der gibi bu benim adsense buda tbm si veya tıklaması , gösterimi bilmem ne..
bence bir başarı varsa bunu burda gövde gösterisi şeklinde değilde birşeylere yardımcı olmak veya paylaşmak için konu açılıp ss konulacaksa konulsun... son örnek bir arkadaş konu açmış aylık 700 $ gelirim var aha ss si buda taktiğim diye.. helal olsun o arkadaşa ha paylaşmak istemiyebilirsin taktiğini, yolunu, yöntemi o zaman ss yollayıp kafada karıştırmayın forumuda karıştırmayın..
ya adam açıyor konu tbm şu kadar, tık şu kadar bilmem ne... tabii millet öğrenmek istiyor nasıl yaptın, ne yaptın falan filan sonra bi ahkam kesmeler çalış seninde olur, sen bi forumu oku komple, yok ben şunca ay çalıştım, gece 3 saat uyudum 5 saat uyudum...
Ve dikkat edin sadece şov amaçlı ss konulan forumlarda mutlaka tartışmalar çıkıyor ve canlar sıkılıyor..
kendine göre haklı konuşuyosun hocam eyv. belki haklısında ama önce bi benim açtığım konuyu okusaydınız da ona göre cevap yazsaydınız ben baştan kimseye birşey söylemeyeceğimi ve karşılıklı iş ortağı aradığımı yazdım benim tbm oranımı arttıracak bende ona hit göndericem olay budur bunu bu kadar uzatmanın manası yok her kafadan farklı bir ses çıkıyo ben hiç kimseye yorum yap demedim