zaten şu banlanma olayı hep böyle senin gibi tiplerden oluyır.
sİyaset yapmak istersem yapacağım SA NA NE!
hoş siyasette yapmadım zaten. sen gelip bana aklınca siıaset yapmadın aç biraz siyaset yap diyorsun. forumu bulandırma muhabbet etmek istiyorsan gel skype orda et. banada hesap soracak kafayı nerden buldun sen? hı? kimden aldın bu casereti sen?
tekrar özür dilerim forumdan. böyle bulaşıklar insanıda ayağından çekiyor malesef çakallardan bol var ülkede.
konu tartısmaya gidiyor son kez yazayım burda bırakayım.
saygısızsın oncelikle. sana kimse siyaset yapıyorsun demedi. ama burda konuya yarım yamalak yorum atıp sonra burası muhabbet yerimi gel pm e demenden anlasıldı ki siyaset yapıyormussun.
sen kendi tipine bak once!
ben sana siyaset yapda demedim.
forumu bulandırmak nedir ? konuya bir bak bakalım herkes konusup muhabbet ediyor! bilgi alısverisi yapıyor! hissettiklerini yazıyor!
daha once soyledigim gibi sana insan gibi soru sordum sense saygısızca dalga gecer gibi cevap yazdın. saygısız olursan saygı bekleme kimseden.
senden kimse hesapda sormadı. yazdıgın seylere tekrardan bak oku. cakal lafıda senin karakterini gostermis zaten.
asıl senin amacın Deprem gibi onemli bır konuda bile siyset yapmaya calısman ve korktugun icinde acık birsekilde yazamayıp eksil bir dille siyaset yapman.
Depremi siyasete alet ettigin icin tebrikler!