Manisada 5.2 şiddetinde deprem

zaten şu banlanma olayı hep böyle senin gibi tiplerden oluyır.

sİyaset yapmak istersem yapacağım SA NA NE!
hoş siyasette yapmadım zaten. sen gelip bana aklınca siıaset yapmadın aç biraz siyaset yap diyorsun. forumu bulandırma muhabbet etmek istiyorsan gel skype orda et. banada hesap soracak kafayı nerden buldun sen? hı? kimden aldın bu casereti sen?

tekrar özür dilerim forumdan. böyle bulaşıklar insanıda ayağından çekiyor malesef çakallardan bol var ülkede.

konu tartısmaya gidiyor son kez yazayım burda bırakayım.

saygısızsın oncelikle. sana kimse siyaset yapıyorsun demedi. ama burda konuya yarım yamalak yorum atıp sonra burası muhabbet yerimi gel pm e demenden anlasıldı ki siyaset yapıyormussun.
sen kendi tipine bak once!
ben sana siyaset yapda demedim.
forumu bulandırmak nedir ? konuya bir bak bakalım herkes konusup muhabbet ediyor! bilgi alısverisi yapıyor! hissettiklerini yazıyor!

daha once soyledigim gibi sana insan gibi soru sordum sense saygısızca dalga gecer gibi cevap yazdın. saygısız olursan saygı bekleme kimseden.

senden kimse hesapda sormadı. yazdıgın seylere tekrardan bak oku. cakal lafıda senin karakterini gostermis zaten.

asıl senin amacın Deprem gibi onemli bır konuda bile siyset yapmaya calısman ve korktugun icinde acık birsekilde yazamayıp eksil bir dille siyaset yapman.

Depremi siyasete alet ettigin icin tebrikler!

edit: geçmiş olsun

Son düzenleme:
akıllı bir insana bir kere söylenir değil mi? ben sana hesap vermek zorunda değilim benden alıntı yaptın bende yine seni kırmadan bir cevap yazdım ama sen "kafanmı güzel" tarzı emir virircesine israr ettin bence bilerek. anlaki sana cevap vermeyeceğim işte, bunu anlamak zor mu? niye ben senin siyasi görüşüne uymuyorum diye çamur yapıp banlanmam için karanbol yaratıyorsun. yorumumu sana beğendirmek veya açıklamak zorundamıyım arkadaşım? ben museviyim istanbulluyum ve u nda muhalifim isim kişi ülke belirtmediğim halde. hesap sorar gibi o isim kkiimmiş o lke kimimiş hadi siyaset yapta seni döveyim tarzı yorum atmak kasten çamura yatmaktır.
çirkflktir.

iyi kötü benim mesajım depremle ilgli. hiç bir siyasi isim ülke veya kurum belirtilmemiş. ya senin yaptığın hı?

bana cevap vermek istemiyorsan hic birsey yazmasaydın niye alakasız dalga gecer bir cevap yazdın ? saygısızsın! saygısızın biri benle dalga gecmeye kalkarsa adam yerine koymam!

yarım yamalak depremi devlet yaptı demeye getirmissin ama korkudan onu bile acık acık yazamamıssın. siyaseti yapan sensin hatta depremi bile siyasete alet edecek kadarda acizsin. camura yatan sensin burda. bana soyledigin tum ithamları kendin yaptın.

onceki mesajını report ettim. forum yoneticileri bakar kararı verir.

bana cevap vermek istemiyorsan hic birsey yazmasaydın niye alakasız dalga gecer bir cevap yazdın ? saygısızsın! saygısızın biri benle dalga gecmeye kalkarsa adam yerine koymam!

yarım yamalak depremi devlet yaptı demeye getirmissin ama korkudan onu bile acık acık yazamamıssın. siyaseti yapan sensin hatta depremi bile siyasete alet edecek kadarda acizsin. camura yatan sensin burda. bana soyledigin tum ithamları kendin yaptın.

onceki mesajını report ettim. forum yoneticileri bakar kararı verir.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D bumuydu anladığın şey ahahahaha. ay allahım neyse ben yorumlarımı sileyim 38 yaşında adamın çıkardığı analize bak. çok geçmiş olsun tekrar egeye yardıma hitiyacı olan varsa elimden geldiğince yardım ederim.

ya şunda bile tartışmısınız kesin allah aşkına ya

ben gercekten anlamıyorum yada anlamakda zorluk cekiyorum. deprem gibi bir felaketi siyasete donusturen yada yarım yamalak ortaya laf atan kisiye, yinede emin olmak icin insan gibi sormak ve sonrasında dalga gecmeye calısması ve bana karsı ithamları gormezden mi geleyim ? susalım mı ? gormezden mi gelelim ?

tartısmızsınız kesin demek hic hos olmuyor. simdi cevap verdim ama tartısmıyorum yanlıs anlasılma olmasın. medeni bir sekilde konusmaya calısıyorum

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

:D :D :D :D :D :D :D :D :D bumuydu anladığın şey ahahahaha. ay allahım neyse ben yorumlarımı sileyim 38 yaşında adamın çıkardığı analize bak. çok geçmiş olsun tekrar egeye yardıma hitiyacı olan varsa elimden geldiğince yardım ederim.

keske birazcık cesaret sahibi olsaydında acık acık konussaydın ve bende anlasaydım. boylelikle acaba bunu mu demek istedi diye dusunmez ve sana sormazdım.

yazdıgın yorumda 3 anlam cıkar sanırım. 1 devlet yaptı 2 dıs gucler 3 Allah

ben senin yazdıgın tum seylerden sonra bu kanıya verdım. o kadar dalga gecer gibi konusup hakaretler edicegine yazsaydında bielydik.

bana attıgın ozel mesajdanda korktugun ve devlete bagladıgında belli zaaten.

sil tabi yorumlarını rezilligini kimse gormesin

çok geçmiş olsun...
17 ağustosta birçok arkadaşımı kaybettim, evin önünden kamyon geçse içim ürperir hala. ülkemizde malesef 7 üstü depremler büyük felaketle sonuçlanıyor, japonyada ise bu şiddette bir depremde günlük hayata devam ediliyor. Allah bize o acıları bir daha yaşatmasın.

Istanbulda olursa eğer ki 100 yılda olan deprem felakattt. Bu depremker ona isaret degildir insallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri