mantıksız spam

• Kullanıcı NeedMoney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

NeedMoney

Kayıtlı Üye
beyler bi kanal fark ettim adam son 1saatte 700 video atmıs 1 tane izlenim alamamış sizce bunda bi mantık var mı ?

Yanılmıyorsam O Kanalları Zaten 2 Gün sonra Falan Adsense'ye Bağlıyolar İçinden 1 Video PAtlasa Yeter Yani Sonuçta :) Bide Videoyu Çektiğin Kanlda Önemli Yeni Atılmış Videolarsa İllaki İyi Bi İzlenim Getirir Bence

o kanal muhtemelen 4 5k video atacaktır, herbiri 10 izlenim alsa hergunki alacaktır, çarp işte

mantıksız bencede konuyla alakasız banada az önce telif geldi al başına belayı kanalada giriş yapılmıyor yedik ayvayı

neden adsenseye 2 gün sonra bağlıyorlar ki direk bağlasınlar işte

tahminimce yabancı kanaldır iyi getiren kanaldır adamın kanalı kapanmıştır aynı kanalı oluşturmuştur izlenimler yabancı içerik olduğu için daha çok Türkiye saatiyle gece gelir benim yorumum budur :) aynı anda 700 video atması da ünleme takılmamak içindir bugün yarın atabildiği kadar atar sonra kanal kapanana kadar parasına bakar :)

Sonuçta 700 videoHocam İçinde Telifte Çıkar 3.Tarafta 2 Gün İçind eGeleni Temizler Geri Kalanıda Temiz bi Şekilde Adsenseye Bağlar

ama beyler kanal böyle komedi ğlence haber videosu felan değil ki sacma sapan videolar

ohoo ne acelecisin 1 saatte index bile almaz sen 1 ay sonra bak bakalım o kanala

bir ay sonra bak bakalım derken ne açıdan hocam? yani eşeleşen ünleme düşen felanmı çıkar. yoksa adamın daha çok video atacağını mı kastettiniz anlamadım

O Videolar 1 Aya Kadar Ne Kadar Tık Alır Onu Demek İstedi Sanırsam :) Youtube Gidip Bi Bakın Hocam Ne Videolar Ne tıklar Almış :D

aynı gün 2k video basıp 1 ay ayakta kalan kanal gördüm

ben 3 günde 1 k video bastım.sabah uyurken 3kdaki videom uyandığımda 16 oldu bugün düny engeli yemiş. rahat 8 saatte 50 video 50 k izlenmştir.spamın iyisi kötüsü olmaz adam denemiş şansını işte :)

3 5 yorumu okudum çoğu kişide hala çok video çok izlenim mantıgı var. 5K video atan kanalın 1 yıllık hitini 5 video ile tek kanalda alırım. Bota bağlıyolar kanalları sonra Allah ne verdiyse birazcık mantıklı düşünsenler 5K videoyu tek kanala atıcağına en kötü 10 kanala bölse en azından arasından patlayan 3 5 video hiç izlenim almamış saçma 1 2 videonun telif veya topluluktan kapanması ile heba olmazdı

Hala mantık lı diyenler var onlara bişey demiyorum :)

Ünlem olayından sonra gerçi ben yeniyim bende öncesi yok:) ne kadar itekleyebilirsem gönderiyorum kalan sağlar benimdir.

ben buna körü körüne spam diyorum.bilinçli spama EVET :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri