manuel inceleme sonucu sarı dolar

• Kullanıcı smanovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

smanovic

Kayıtlı Üye
en cok izlenen videomdu. kanaldaki butun diger videolarin toplamindan cok izleniyordu. hatri sayilir biseyler kazanmaya baslamistim...
tamamen ozgun kanalim, oyun videolari cekiyorum. bu video da tamamen ozgun. arkadaki muzik youtube kutuphanesinden... ne argo var ne cinsel icerik ne siddet icerigi. ne fake tıklama var ne beğenme her şey organik...

yukledikten sonra sanirim sari dolar cikmisti sonra manuel incelemeye gonderdim sonra yesile donmustu. simdiye kadar 1 ay boyunca yesil idi. bugun bir baktim tekrar sariya cevirmisler ve manuel inceleme sonucu onaylandi yazmislar. tekrar itiraz da edemiyorum.

moralim cok bozuk... canım sıkkın..

---------- Spam Engelliyici 10:51 ---------- Önceki Mesaj 10:48 ----------

youtube da adilik yapti... spama devam edin cok iyi yapiyorsunuz. youtube bunu istiyor. ozgunu cezalandiriyor spama devam edin arkadaslar bk cuvalina donsun yt...

Son düzenleme:
Yt suanda en kotu duruma gelmis bulunmakta, yani spamdan dolayi hergun yeni bir guncelleme yeni bir sartlar getiriyorlar ama ise yaradigi kadar da ise yaramiyor, boyle gidisle tamamen hic olucak yt... Spama devam edenler de dahil olmak uzere ozgun calisanlar bile yt'ni copluye cevirmekte artik, bakalim onumuzdeki yil nasil olucak

Tekrar yeşile dönecektir. Sen itiraz bildirisi göndermeye devam et.
Sarı reklam fazladan reklam gösterimini azaltmak için mi yapıldı artık saçma sapan bişey. Sarı olmasına rağmen videolarda reklam çıkmaya devam ediyor. Ama sanırım tıklama sayılmaya bilir bilemiyorum saçma bişey güncelleme getirilecektir bana kalırsa.

Son düzenleme:
Tekrar yeşile dönecektir. Sen itiraz bildirisi göndermeye devam et.
Sarı reklam fazladan reklam gösterimini azaltmak için mi yapıldı artık saçma sapan bişey. Sarı olmasına rağmen videolarda reklam çıkmaya devam ediyor. Ama sanırım tıklama sayılmaya bilir bilemiyorum saçma bişey güncelleme getirilecektir bana kalırsa.

İtiraz gönderilmiyor yazmış arkadaş :) Sen itiraz göndermeye devam et diyorsun. Manuel olarak incelenmiş ve sarıda kalacak şekilde onaylanmış. İtiraz seçeneğiniz yok bu durumda.

adamlar tekel olunca istedikleri gibi borusunu öttürüyor. onlar bize muhtaç değil biz onlara muhtacız havası esiyor. istedikleri gibi saçmalıyorlar.

ben şimdi nasıl anlıcam neden sarı olduğunu kurallara bakıyorum bir aykırılık göremiyorum:
https://support.google.com/youtube/answer/6162278?hl=tr

neye göre sarı oldu onu da anlayamıyoruz ki sorun nerde benim her yüklediğim bir zaman sonra sarıya mı dönecek

Son düzenleme:
manuel olarak doğrulansa bile bir süre sonra tekrar yeşile dönebiliyor kendiliğinden. Youtube destekten ulaş video linkini de ver ilgilenirler.

manuel olarak doğrulansa bile bir süre sonra tekrar yeşile dönebiliyor kendiliğinden. Youtube destekten ulaş video linkini de ver ilgilenirler.

gerçek mi ümitlendim sağol. 1 buçuk saat önce ytdesteğe bildirim gönderdim dediğin gibi

sonuç yok...youtube destekten dönüş olmadı ve gelirim sıfıra yaklaştı...

videom oyundaki bir glitch ile alakalı idi, bug idi yani. bundan dolayı sarı dolar onaylandığını düşünüyorum... benzer durumla karşılaşan oldu mu

arkadaşlar destek ekibine türkçe mi mail atıyoruz ingilizce mi?
20 gün oldu hala dönüş yapmadılar

benimde özgün spam kanallar hala onay beklıyor 1 ay oldu neredeyse onaylatan arkadaslar varmıs nasıl yapıyorlar sasırıyorum

Bunu hala çözen yokmu ya ?

hemen hemen son yaptıgım kanallardaki içeriklerin tamamına yakınında,daha öncekilerinde genelinde videoyu yükledigimde benimde karşıma çıktı bu sarı dolar.fakat manuel inceleme talep ettigimde bugüne kadar reddedilen 1 tane dahi videom olmadı.sende reddedilen oldu mu hocam hiç?

Özgün çalışıyorum. Yüklediğim videolardan yarısından çoğu ya yükler yüklemez yada sonradan öneriye girince sarıya dönüşüyor. Video öneriden çıkınca tekrar yeşile dönüyor. Bu illet ile uzun zamandır uğraşıp takip ediyorum. Ama bana göre reklam verenden çok kendilerine yaramış bir durum gibi düşününüyorum.

hemen hemen son yaptıgım kanallardaki içeriklerin tamamına yakınında,daha öncekilerinde genelinde videoyu yükledigimde benimde karşıma çıktı bu sarı dolar.fakat manuel inceleme talep ettigimde bugüne kadar reddedilen 1 tane dahi videom olmadı.sende reddedilen oldu mu hocam hiç?

inceleme istemedim hocam bence genellık ile 1k degil parca parca izleniyor ve ne kadar suruyor hocam inceleme

inceleme istemedim hocam bence genellık ile 1k degil parca parca izleniyor ve ne kadar suruyor hocam inceleme

benim videolar kısa sürede 1k yı geçiyor zaten,geçer geçmezde başvuruyorum incelenmesi için.24 saat sürdügüni görmedim hiç.en fazla 5-6 saate,hadi uzun sürsün 10 saate onaylanmış oluyor.

benim videolar kısa sürede 1k yı geçiyor zaten,geçer geçmezde başvuruyorum incelenmesi için.24 saat sürdügüni görmedim hiç.en fazla 5-6 saate,hadi uzun sürsün 10 saate onaylanmış oluyor.

tamam hocam denicem bende tesekkur ederim. özgun kanal mı bu arada.

manuel inceleme olayı nedir ?

100 tane videom var hepsi aynı tür örümcek adam vs vs 1 videom 1.5 milyon izlendi ve sarı dolar var diğer videolarıma sarı dolar geliyor atar atmaz her kanalda var bu manuel inceleme istiyosun 5 10 saatte düzeliyor kendi kendine . ama ne hikmetse 1.5 m izlenen düzelmedi 3 5 k lar düzeliyor bu da bizim kaderimiz sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri