Manuel Olarak Videoyu İndirmeden Direk Video Kopyalamak

• Kullanıcı Serdar Özkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Cevap: İndirmeden Video Yüklemek

arkadas anlatımda facebookdan almıs heralde linki dailymotion ve youtube den denedim bendede olmadı ama face den aldıgım linki suanda upload ediyor yoksa vıdeo kaynaklı sorundan mı yapmadım diger adreslerde ??

Arkadaşlar, video sitelerinin linklerinin sonunda html gibi uzantılar oluyor. Onu silince birkaç siteden indirdim. Teşekkürler

xp de denedim oluyor. Yalnız video adreslerinin http:// olması gerekiyor. Yoksa

örnek verecek olursak

BU VİDEO DİREK YÜKLENMİYOR
rtmp://217.212.225.44/ondemand?_fcs_vhost=cp115717.edgefcs.net/mp4:/c/dxeGlqYTqa3Fr521oG19_aVkGVMAxYQb/DOcJ-FxaFrRg4gtDIwOjc5OjBhO9qBTo

BU VİDEO DİREK YÜKLENİYOR
http://cdscdn.reuters.com/r04//6/0/...4-608x342-25-200-650000-mp3-1-44100-96000.flv

Birde xp de gördüğüm kadarıyla ön belleğe indiriyor ondan sonra yükleyeme başlıyor. Anlıcağınız her halükarda pc ye indiriyorsunuz videoyu :)

hocam çok işime yaradı sağol sürekli indirip yüklüyodum beni büyük dertten kurtardın eyvallah

aynen video inmiyor gibi geliyor ama iniyor sonra yükleme başlıyor

deniyelim inş yapabiliriz olursa iyi olur kestirmeden dosya yükleriz (: sağol arkadaşım

denedim oluyor teşekkürler bide bunun toplusunu bulsak tamamdır

Bunun cevabını bir arkadaş vermişti sanırım. Bu şekilde yapıldığında video sizin temp klasörünüze iniyor, sonra upload etmeye çalışıyor. Yani değişen pek bir şey yok.

Kotalı arkadaşlarımız varsa böyle kota gitmiyor diye sanmasınlar aman :)

evet çok yararlı bir paylaşım 1 2 defa denedim dosya sorun çıktı ama yinede yararlı bir çalışma çok işime yarar en azından bu konuda sıkıntılıyım bana yardımcıda olur paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ediyorum

Arkadaşlar gayette iyi çalışıyor siz yapamıyor olabilirsiniz.Diğer video sitelerinden denemedim ama facebook videolarını direk yükledi sorunsuz bir şekilde.

Arkadaslar oncelikle konunun basligi yanlis, hizli yukleme olacaktir :) birde paylasilmamasi normal burda bilgisi olanlarin hepsi telfi almayin ceza almayin cok kazanin diye ugrasiyorlar, sen bu tavrinla video uzerinde oynamadan geri yukleme yapiyorsun bir kanala bir yapimciya ait olmasini gec o videoyu ilk yukleyen bile sana ihtar atar.!!!!!

la adamsın la adam :D algoritma süper sende :D

---------- Mesaj saat 11:15:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:00:36 civarında gönderildi. ----------

link uzantısı mp4 veya fly olarak vermiyor..bilgi için teşekkürler denedim sonuç olumsuz

Arkadaşlar konunun başlığı düzeltilirse iyi olur indirmeden gerçekleşen bir olay yok burda. Önce bilgisayarınıza indiriyor daha sonra upload işlemi başlıyor.

ah ah :) öyle yapıncada pc indiriyor dosyayı ondan sonra yüklüyor. normalden daha uzun sürüyor hatta

Böyle yapınca tarayıcının önbelleğine iner. Yani her halukarda bilgisayara o video iner. Ayrıca idm normal tarayıcıya göre biraz daha hızlı indirir çünkü daha çok bağlantıdan indirme yapar. Bu sizi yavaşlatır ayrıca aynı videoyu sonra kullanacaksanız zorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri