Mario Gomez Beşiktaşta!

Şampiyonlar ligine çoktandır katılamadığınız için uefayı büyük bi kupa sanmanız normal tabi en son 8 lik olmuştunuz :D , dikkat edersen 2000 uefa kupasının lafını bile etmedim hiçbir mesajımda . Bizi senelerdir yenememenizin de lafını etmiyorum. :D Beşiktaş türkiyenin 3. büyük takımıdır , yakın gelecekte de değişmesinin pek ihtimali yok.

Edit: konuyu saptırdık bu arada , gomez hayırlı olsun iyi golcü ..

üstad ben fenerliyim ama sende uefa kupası ve çeyrek final dışında zaten bir şey yapamadın kandırmayalım kendimizi beşiktaşında avrupada liverpoolu elemek gibi başarıları var

üstad ben fenerliyim ama sende uefa kupası ve çeyrek final dışında zaten bir şey yapamadın kandırmayalım kendimizi beşiktaşında avrupada liverpoolu elemek gibi başarıları var

Neyse ya konuyu saptırdık hocam , bütün türk takımlarında avrupada başarılar dileyelim. Bu sene kadrolarının hakkını verirler inşallah.

Leblebi gibi gol atma ve Mario Gomez mi :D Bu adam ölü arkadaş Hamza istediğinde de iyi saydırmıştım 2 sezondur top oynamayan adam BJK'ye yarar falan sağlamaz hele Demba Ba boşluğunu hiç doldurmaz

Yok be hocam cidden bu adam ölü iyiki paramız yoktu da alamadık yoksa hamza alırdı bunu biz çıldırırdık senelerce şimdi siz çıldırıcaksınız bize bi burak yeter :D

Sakatlanmasin demba dan fazla gol atar. Arkasında sosa sağında töre solunda q7 var. Oraya beni koysan 15 tane atarım :D

Leblebi gibi gol atma ve Mario Gomez mi :D Bu adam ölü arkadaş Hamza istediğinde de iyi saydırmıştım 2 sezondur top oynamayan adam BJK'ye yarar falan sağlamaz hele Demba Ba boşluğunu hiç doldurmaz

Demba Ba'nın kariyerinde 14 gol üstüne çıkmışlığı yoktu Beşiktaş da 26 gol attı. Geldiğinde kronik sakat, chelsea'da yedek vs. gibi şeyler söyleniyordu ama herkesi yanılttı. :) Leblebi gibi gol atıyor evet. Türkiye-Almanya maçında volkan demirel'e attığı gol, ne kadar üst klansman bir golcü olduğunu anlatmaya yeter de artar inan.

https://www.youtube.com/watch?v=Or8b9_i5YaU

Buyur izle. :)

Gsliler çıldırıyor hamza hamzaoğlunun o lafından sonra :D :D :D

Sabri ve Yekta ile başarılar size

Bizide yenin sıkıntı yok ama Allah için bir kerede galatasarayı yenin be kardeşim be bir kere be.

onlarıda guti ve q7 nin ilk geldiği sene 2 maçdada yenmiştik diye hatırlıyorum. sonra 2 futbolcu gitti bjk yi batırdı demirören denen tüp herif.

Şu lafına bakınca gülmemek elde değil , son yıllarda yazmışsın bir de :D, Galatasaray'ı ayrı bir kefeye koyuyorsunuz herhalde artık .

kardeş geçen sene grupda 1 puan topladınız ne katkı yaptınızda ülke puanına. 4-4 lük takım oldunuz. beşiktaş 8 yediği sene bile sizden daha fazla puan topladı grupda. kusura bakmada gs den bu sene hiçbirşey olmaz. podolski bile 3 gol atmış 2 sini gs ye atmış :D

Demba Ba'nın kariyerinde 14 gol üstüne çıkmışlığı yoktu Beşiktaş da 26 gol attı. Geldiğinde kronik sakat, chelsea'da yedek vs. gibi şeyler söyleniyordu ama herkesi yanılttı. :) Leblebi gibi gol atıyor evet. Türkiye-Almanya maçında volkan demirel'e attığı gol, ne kadar üst klansman bir golcü olduğunu anlatmaya yeter de artar inan.

https://www.youtube.com/watch?v=Or8b9_i5YaU

Buyur izle. :)

Hocam ben Gomez'e kötü forvet demiyorum ama sen Gomez'in Bundesliga performansını baz alıyosun seria performansını oturun izleyin görürsünüz Gomez eski Gomez değil bitik :) Bu golün aynısını bizim Qral'da attı ama vasatın altında forvet neyse uzatmıyorum eğer dediğim gibi çıkmazsa sana söz kartal yuvasından istediğin 4 parça ürünü alıcam :D Hem Demba Ba'ya kronik sakat lafını Fikret Orman uydurdu sonrada kendi itiraf etti zaten ucuza kapamak için öyle dedim diye :D

onlarıda guti ve q7 nin ilk geldiği sene 2 maçdada yenmiştik diye hatırlıyorum. sonra 2 futbolcu gitti bjk yi batırdı demirören denen tüp herif.

kardeş geçen sene grupda 1 puan topladınız ne katkı yaptınızda ülke puanına. 4-4 lük takım oldunuz. beşiktaş 8 yediği sene bile sizden daha fazla puan topladı grupda. kusura bakmada gs den bu sene hiçbirşey olmaz. podolski bile 3 gol atmış 2 sini gs ye atmış :D

o sezon gs ligi 8. bitirdi fener trabzon beşiktaş hepsi yendi zaten.Ben son 4 senede beşiktaşın ihtiyacı olduğu hiçbir gs maçını kazandığını görmedim

Hocam ben Gomez'e kötü forvet demiyorum ama sen Gomez'in Bundesliga performansını baz alıyosun seria performansını oturun izleyin görürsünüz Gomez eski Gomez değil bitik :) Bu golün aynısını bizim Qral'da attı ama vasatın altında forvet neyse uzatmıyorum eğer dediğim gibi çıkmazsa sana söz kartal yuvasından istediğin 4 parça ürünü alıcam :D Hem Demba Ba'ya kronik sakat lafını Fikret Orman uydurdu sonrada kendi itiraf etti zaten ucuza kapamak için öyle dedim diye :D

Hocam bunu söz olarak alıyorum. Eğer performans olarak seni yanıltırsa, yapışırım tek parça alsanda yeter nope. :)

Hadi almanya performansını baz almayalım milli takım performansını göze alalım? :D italyada bu adam sakatlık yüzünden oynayamadı bunu da göze al güzel kardeşim :) bende bi forma isterim 20 atarsa bi öğrenci kardeşimize hediye ederiz :)

Bu adam resmi maçlarda 20 golün altına düşmez. Varsa aksini iddaa :D eden 2016-2017 sezonu için yeni formalardan 1 tane alır taraftar aşkı olan bir küçük kardeşimize veririz.

Hadi almanya performansını baz almayalım milli takım performansını göze alalım? :D italyada bu adam sakatlık yüzünden oynayamadı bunu da göze al güzel kardeşim :) bende bi forma isterim 20 atarsa bi öğrenci kardeşimize hediye ederiz :)

Hocam bunu söz olarak alıyorum. Eğer performans olarak seni yanıltırsa, yapışırım tek parça alsanda yeter nope. :)

Tamam eğer iyi performans gösterirse ikinize de istediğiniz forma vs neyse ondan alıcam söz :)

Seria A'da sakatlıklar yüzünden performans gösteremedi, diyeceğim o ki Gomez yine aynı Gomez !
Olası bir sakatlık vb. durum baş göstermedikçe, şekil A'da gördüğünüz Alman panzeri yine üstüne düşen görevi yerine getireceğine şüphem yok.
Yinede birşeyler demek için çok erken bekleyip göreceğiz.

Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.

Almanya performansını baz almayın çok yanlış.Çünkü galatasaray drogba'yı alırken dünyanın en zor ligi olan çin liginde attığı 8 golü baz alarak transfer etmişti.Premier ligde attığı 100 golün ve kaldırdığı şampiyonlar ligi kupasının konuşulduğunu duydunuz mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri