Mayk Neden Banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Battal

Kayıtlı Üye
Düşündüğüm gibi avatarından dolayı banladıysanız size diyecek laf bulamıyorum [MENTION=79]Strider[/MENTION] herkes istediği avatarı bu forumda kullanmak serbest demişti.Kaldı ki herkes istediğini yazmakla isteiğini koymakla -hakarete varılmadığı sürece- serbesttir.Sadece Rabia işareti koyanlar mı gözünüze battı?Rabia dünyadaki tüm katliamlara dur demektir.hiç bir siyasi anlam taşımamakla birlikte tamamen insanidir.Serkan abinin yönetim kadrosuna acilen el atması gerekiyor.Yoksa forum kalitesi 0 ı boylayacak.Üstelik mayk gibi bu foruma aylarını vermiş bir kişinin bir kalemde banlanması adminlerin keyfiliğinin zirve yaptığının göstergesidir. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] dan bu konu hakkında bir yorum bekliyoruz.
Not:
Eğer avatarından dolayı veya haksız bir sebepten banlanmadıysa sözlerim size değildir.

Düşündüğüm gibi avatarından dolayı banladıysanız size diyecek laf bulamıyorum [MENTION=79]Strider[/MENTION] herkes istediği avatarı bu forumda kullanmak serbest demişti.Kaldı ki herkes istediğini yazmakla isteiğini koymakla -hakarete varılmadığı sürece- serbesttir.Sadece Rabia işareti koyanlar mı gözünüze battı?Rabia dünyadaki tüm katliamlara dur demektir.hiç bir siyasi anlam taşımamakla birlikte tamamen insanidir.Serkan abinin yönetim kadrosuna acilen el atması gerekiyor.Yoksa forum kalitesi 0 ı boylayacak.Üstelik mayk gibi bu foruma aylarını vermiş bir kişinin bir kalemde banlanması adminlerin keyfiliğinin zirve yaptığının göstergesidir. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] dan bu konu hakkında bir yorum bekliyoruz.
Not:
Eğer avatarından dolayı veya haksız bir sebepten banlanmadıysa sözlerim size değildir.

Önce kendini saldırmadan ifade etmeyi öğren!
Bu frm üyelerinin ya da yönetiminin kalitesini kim oluyorsun da sen belirliyorsun?

Bir konuda fikrin olmadan önce bir araştır, geçmiş konulara bak, neyin niçin istendiğini, istenme üslubunu bir oku...

Bu frm yönetimine laf ediyorsun ya... Emin ol gereğinden fazla taviz verildiği için...

Üslubundan ve tavrından dolayı 3 gün uzaklaştırıyorum...

Döndüğünde avatar resmin değişmez ise süresiz uzaklaştırılacak sın...

Önce kendini saldırmadan ifade etmeyi öğren!
Bu frm üyelerinin ya da yönetiminin kalitesini kim oluyorsun da sen belirliyorsun?

Bir konuda fikrin olmadan önce bir araştır, geçmiş konulara bak, neyin niçin istendiğini, istenme üslubunu bir oku...

Bu frm yönetimine laf ediyorsun ya... Emin ol gereğinden fazla taviz verildiği için...

Üslubundan ve tavrından dolayı 3 gün uzaklaştırıyorum...

Döndüğünde avatar resmin değişmez ise süresiz uzaklaştırılacak sın...

ne oldu ben bişey anlamadım. Kendi kendilerine gelin güvey olmuşlarda...
Valla kim neyi neden banladı bilmemde yönetimin kalitesi konusunda yorum yapmadan önce forum kurallarına uyun arkadaşlar. Sonra vay efendim neden banlandım ettim demeyin.

Kurallar kafamıza göre konmuyo. Biyerde bi sıkıntı görüyoruz ki böyle kararlar alıyoruz. Hala gelmiş r4bia mı battı diyorsun, şöyle böyle bi simge diyorsun.
Ben buraya "Gezi'de 6 can öldürüldüğünde aklınız neredeydı? Irak'ta başbakan ABD askeri için duacıyım dediğinde aklınız neredeydi,suriye'de düne kadar savaş çıksın isterken başbakan ve arınç "maalesef savaş çıkmıcak" derken r4bia neredeydi bla bla bla gibi bi dünya şey yazarım bi anda olur konu siyaset.. Demek ki neymiş, uslüp değil ondan önce konu önemliymiş. Bu tarz tartısmalar olmasın, yeri burası değil diye de kurallar konuyor. Kurala uymayanda uyarılıp banlanıyor. Kimse habersiz bi anda banlanmıyor.

Ha ayrıca yönetime el atsın vs diyorsunda şöyle bi dur önce bak üye oluş tarihlerimize, forum nereye nasıl kimlerle gelmiş neymiş ne değilmiş diye ondan sonra bi de düşün "kimi kime şikayet ediyorum ben ya" diye.

Yöneticiler fazla yüzgöz oldukları için bu sorunlar oluyor aslında. Kurala uymayanı uyarmadan, hıc buraya yazmadan, kimin neden banlandıgını anlatmadan etmeden uçurmaya baslasalar bu tarz sikayetleriniz olmaz.
Forum kuralına yazıyoruz, okumakla da yükümlüsünüz uymakla da. Uyarmadan cezaları verelim isterseniz, o zaman keyfi görürsün de rahatlarsın güzel kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri