Mega holding saçmalığı

niksiz22

Kayıtlı Üye
Bu şeylere ne kadar çok inanan insan var şuna bakın İstanbul'da seminer midir nedir bilmiyorum 7000 kişi katılmış

url=http://hizliresim.com/l0jOjJ]
l0jOjJ.jpg
[/url]

Aynen şuan rütbeli bir kız arkadaşım var orda arada olan büyük etkinliklerinden rütbeliler gelir showlarını yapar olayı anlatır genelde üyeler oluyor ama muhakkak yeni üye olcaklarıda getiriyorlardır kalabalığa baksın etkilensin ortamdan gibi :D

bukadar kişi katıldıysa vardır bi sebebi bence

yaw sormayın benim cok samimi bi arkadas var Allah akıl fikir versin bunlar neyin kafasını yaşıo inanın anlayamyıroum

Son düzenleme:
yazık ya biri birini kandırıyo daha sonra devamı geliyoo kim kimi kandırırsa artık :D

Birde bunun yenisi var posavis diye oda daha kamsamli ama ne kadsr dogru ne kadar gercek bilmiyorum iyi kazanc vaad ediyorlar

Bedava ekmek dağıtıyorlar sanırım, bunun r10 da iki yıl önce konusu açılmıştı sadet zinciri ref sistemi gibi birşeydi hatırladığım kadarıyla o zamanlar şirket ortakları bir kısım insanları dolandırmıştı, demek hala devam ediyor..

face den sefa yılmaz die aratın cıkıo eleman fotoları kes görende bi partinin kongresi var sanacak

Ya arkadaşlar konuyu açana mı laf söyleyeyim yoksa yorum yazanlara mı karar veremedim.. Niye bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapıyorsunuz ki ? Bu işten çok para kazananlar var yakın çevremden niye her şeyi kötüleme taraftarısınız bu kadar ?

Nitelikli dolandırıcılık başka hiçbir şey değil. ;)
Türkiye'de bu kadar kek insan olduğunu görünce bi şekilde şeytana uyup yararlanmak geliyor adamın içinden ama bize ters arkadaş.

Ne kadar çok inan olabileceğini bilmek istiyorsan,

Ülkemiz de ki en geçerli yöntem sürü psikolojisinin etkili olabileceği işler.

yorumumu başka yerlere çekmeyin arkadaşlar.

Son düzenleme:
hakediyolar bırak gitsiler hala anlayamamışlar böylelerinden hayır gelmiyceğini

Ya arkadaşlar konuyu açana mı laf söyleyeyim yoksa yorum yazanlara mı karar veremedim.. Niye bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapıyorsunuz ki ? Bu işten çok para kazananlar var yakın çevremden niye her şeyi kötüleme taraftarısınız bu kadar ?

Bekliyoruz laflarınızı buyrun

bunlardan biri benim arkadaşa ulaşmış askerden arkadaşıymış, çok pis para kazanıyoruz öyle böyle değil diye anlatmış durmuş sonra cafeden çıktığında koşa koşa belediye otobüsüne binmiş, çocukla bidaha görüştüğünde çok para kazanıyosan neden otobüse biniyosun diye sor dedim, anlatan çocuğa faceden mesaj atmış, çocuk bizimkini arkadaşlıktan çıkarmış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri