- Web sitesi
- ceptebedava.blogspot.com
merhaba arkadaşlar mega holding ilgili birsürü söylenti geziyor bu olayın aslını bilen varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba arkadaşlar mega holding ilgili birsürü söylenti geziyor bu olayın aslını bilen varmı?
hala bunlara inanan mı vaar ?
hala bunlara inanan mı vaar ?
oo reis yeşillenmişin) İnanan olmaz mı ya. Arkadaşımın kardeşi çatır çatır Verdi 2 bin lirayı. Yapma etme dememe rağmen, şimdi başkalarınıda bulaştırıyo bu pisliğe üzerlerinden 200 lira alcam diye 2000 lira geçirtiyo eşine dostuna. tamamen saçmalıık..
yeşil bursaya selammaynen inanıyorlar ya anlamıyorum valla
yeşil bursaya selammaynen inanıyorlar ya anlamıyorum valla
Tohat'ta yeşildir Tohatada selam olsun :F Bu firma malezya menşeili websitesi satıyor 2bin liraya o nedenle saadet zinciri gibi gözükmüyor adam ben ürün satıyorum,. websitesi satanada komisyon veriyorum diyor. Tıpkı avon ve benzeri Firmalarda olduğu için. Ondan ötürü davaları kaybetmiyor adamlar. Çünkü ortada bir mal satışı var. ( Afedersin 100 lira etmeyen dandik bi websitesi ) Yaa millet nasıl buluyor parayı.
Aslında Şu Partnerlerdede referal olayı varya, herkes birbirinin refinden üye olsun bence - o zaman % 2 mi % 5 mi ne bir ödeme alıyorsun refin'den, Hatta yeni gelen ytpara üyelerinden ayak bastı parası almak lazım![]()
2 senedir aramayan arkadaşımın , aramasını sağlayan oluşum en azından hal hatır sormasına vesile oldular..![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.