mega holding

• Kullanıcı msn560
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda bi konu acılmıstı bir sürü post atılmıstı o konuya bakmanı öneririm

bulaşmayın. yazıktır sonra dolandırıldık diye ortalığa düşersiniz ondan sonrada hiç bir şey elde edemezsiniz çünkü sözleşme imzalatırlar .

bu firma hakkında nitelikli dolandırıcılık sucundan dava acıldı sakın bulaşmayın

önümüzde yt varken böyle şeylerle uğraşmak gereksiz

hala bunlara inanan mı vaar ?

Hayal dünyası işte naparsın :D Adamlar bi defter almışlar kendilerine gün gün ilerde nerede olacaklarını nelere sahip olacaklarını yazıyorlar :D Beyinlerini mi uyuşturuyorlar napıyorlar anlamadım :D

hala bunlara inanan mı vaar ?

oo reis yeşillenmişin :)) İnanan olmaz mı ya. Arkadaşımın kardeşi çatır çatır Verdi 2 bin lirayı. Yapma etme dememe rağmen, şimdi başkalarınıda bulaştırıyo bu pisliğe üzerlerinden 200 lira alcam diye 2000 lira geçirtiyo eşine dostuna. tamamen saçmalıık..

oo reis yeşillenmişin :)) İnanan olmaz mı ya. Arkadaşımın kardeşi çatır çatır Verdi 2 bin lirayı. Yapma etme dememe rağmen, şimdi başkalarınıda bulaştırıyo bu pisliğe üzerlerinden 200 lira alcam diye 2000 lira geçirtiyo eşine dostuna. tamamen saçmalıık..

yeşil bursaya selamm :D aynen inanıyorlar ya anlamıyorum valla

yeşil bursaya selamm :D aynen inanıyorlar ya anlamıyorum valla

Tohat'ta yeşildir Tohatada selam olsun :F Bu firma malezya menşeili websitesi satıyor 2bin liraya o nedenle saadet zinciri gibi gözükmüyor adam ben ürün satıyorum,. websitesi satanada komisyon veriyorum diyor. Tıpkı avon ve benzeri Firmalarda olduğu için. Ondan ötürü davaları kaybetmiyor adamlar. Çünkü ortada bir mal satışı var. ( Afedersin 100 lira etmeyen dandik bi websitesi ) Yaa millet nasıl buluyor parayı.

Aslında Şu Partnerlerdede referal olayı varya, herkes birbirinin refinden üye olsun bence - o zaman % 2 mi % 5 mi ne bir ödeme alıyorsun refin'den, Hatta yeni gelen ytpara üyelerinden ayak bastı parası almak lazım :D

son zamanlarda iyi yayıldı bunlar her hafta biri 'oo kardeşim nasılsın' diyip mesaj atmaya başladı her birine ayrı ayrı anlatıyoruz ama yok halen keklemeye çalışıyolar milleti :(
aman bulaşmayın, güzel sözlerle, hayallerle kandırıyolar milleti.

Tohat'ta yeşildir Tohatada selam olsun :F Bu firma malezya menşeili websitesi satıyor 2bin liraya o nedenle saadet zinciri gibi gözükmüyor adam ben ürün satıyorum,. websitesi satanada komisyon veriyorum diyor. Tıpkı avon ve benzeri Firmalarda olduğu için. Ondan ötürü davaları kaybetmiyor adamlar. Çünkü ortada bir mal satışı var. ( Afedersin 100 lira etmeyen dandik bi websitesi ) Yaa millet nasıl buluyor parayı.

Aslında Şu Partnerlerdede referal olayı varya, herkes birbirinin refinden üye olsun bence - o zaman % 2 mi % 5 mi ne bir ödeme alıyorsun refin'den, Hatta yeni gelen ytpara üyelerinden ayak bastı parası almak lazım :D

yeşil tabi ya omamı uuu :D valla üni.deyken arkadaşlar gleiyodu mega holdings var ark girecek beraber fln onları hep geri çevirdim aman dedim ya, ref mef uyuz iş ya

2 senedir aramayan arkadaşımın , aramasını sağlayan oluşum en azından hal hatır sormasına vesile oldular..:D

cok kolay bi sistem aslında mega holding birine geciriyo o biride baskasına öyle öyle devam ediyo :D bunu ortaya atan sahıs herhalde enes olgun milyonluk oldu :D

Benim arkadaşım bu işle 1 ay kadar ilgilendiği(kandırıldığı) için hemen yazayım.

2-3 arkadaşı vardı bunun kafasına girmişler. Her gün bir cafede oturuyorlar takımları ve ya güzel şeyler giyinerek kahve ve laptoplarını alıp eğitim videoları vs izletiyorlar. Kendileri bile izlememişlerdir eminim. Paran yoksa sana anlaşmalı yerden telefon alıp o telefonu 100-200 fiyat aşağısına satıp kalan para ile işe sokanlar var. Kazanınca ödersin diyerek :) Herkes yapıyor mu bilmiyorum da benim arkadaşa böyle yaptılar. Beni çok zorladılar, tabi ki girmedim. Şu an arkadaşım telefon borcunu ödeyemiyor, daha o kişilerle görüşmüyor, verdiği parayı geri de alamıyor. Arkadaşımı bu işe sokanlarda aynı durumda kazanç sağlayamayıp onun bunun peşinde koşuyorlar.

Kısacası google'da aratsan bile bir ton "şikayet, bulaşmayın vs" başlıklarını görürsün.

2 senedir aramayan arkadaşımın , aramasını sağlayan oluşum en azından hal hatır sormasına vesile oldular..:D

aynen,en son 2 yıl kadar önce görüştügüm bi arkadaş 10-15 gün önce facebookdan mesaj atıp telefonumu istedi,üniden tanıdıgımdı verdim numaramı.ertesi gün akşam aradı,başladı bunları övmeye.4-5dk sonra dayanamadım,kardeşim kusura bakmada arayacaksan mantıklı bişey için ara dogru dürüst selam dahi vermeden girdin konuya.konuda konu degil zaten filan diyip kapadım.böyle arayacaksa hiç aramasın abi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri