Mega holdings gerçeği

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
https://www.facebook.com/groups/139267296196710/478145495642220/?notif_t=group_activity burada paylaşıldı arkadaşlar konunuz bakalım ne cevaplar gelecek.
megada üye olan birine verdim konuyu kendisi liderlere sordu ne diyecekler bakalım.

1550inciv316106.jpg

keşke paylaşmasaydın şimdi foruma dadanacaklar :)

sözlüklerde üyelikleri olanlar paylaşsın bari:D

size de iyilik yaramıyor eh,adamlar 21. yüzyılın iş teklifini yapıyorlar:D

İncicileri salayımmı üstlerine panpalarımı :D
aog var birde ama olmadı ekşi ve itüde var çaylak maylak :D

---------- Mesaj saat 16:42:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:40:04 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2087]Alkatyan[/MENTION] sizin konuyu silmişler gruptan içerde adamlarım var bunu bir sosyal medya hereketine dönüştürekmi nedersiniz beyler :D

---------- Mesaj saat 16:42:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:40:04 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2087]Alkatyan[/MENTION] sizin konuyu silmişler gruptan içerde adamlarım var bunu bir sosyal medya hereketine dönüştürekmi nedersiniz beyler :D

dönüştürelim bunların web sitesi felan varmi tib e şikayet edecem

Çalışmak iyi bir şey olsaydı üstüne para vermezlerdi :) Hem dışarıda çalışıyorum, hem evde çalışıyorum, Hem çalışanım hem patronum. Kime ne. Bu konuda içeride olanlar o kadar inanmışlar ki tarif edemem, yazmıyım diyordum ama yazıyorum işte

Kendi işimizi yapıyormuyuz ? İyi kötü para kazanıyormuyuz. Bu kazandığımız parayı harcadığımızda mutlu oluyormuyuz ? Tahminimce herkes evet diyecektir ben gibi. Bu sebeple, bildiğin bir işi yapmak, bilmediğin bir işe bulaşmaktan daha iyidir.
Hosting ve domain ne var yahu bunda. Bunu almakta ne var :) Bende seminer vereyim abi.
İstanbulda toplanın anlatayım size nerden neler yapıyoruz.
ÜSTELİK BEDAVA

Pirince giderken elinizdeki bulgurdan olmayın. Yatırımını size kalsın. Çok harcamak istiyorsanız. Gidin kanal alın, sunucu alın. Hadi gidin bir yazılım diline yazılın. Öğrenin yine kendi işinizin patronu olursunuz. Hayat çok tuhaf vapurlar filan.
O sebeple de, keyfinize bakın. Bu tarz şeyleride sıkıntı dert etmeyin. Aramızda bu tarz bir durumda olan bir arkadaş varsa da kusura bakmasın. Gerçekler her zaman insanın içini acıtır.

Saygılarımla

hocam benimde 2 kez başıma geldi kıramadığım 2 arkadaşım iş teklifinde bulundu ama bende aynı sizin gibi sıkı bi araştırma sonunda bu işlere hiç bulaşmadım... genellikle lise son yada üniye yeni başlamış elemanları kandırıyorlar insanın tam paraya ihtiyacı olduğu zaman bide ailenin baskısından kurtulup özgürlüğünü ilan etmeye çalışıyosa ergen beyni direk kabul ediyo kolay yoldan zengin olma yolunu... sattıkları internet sitesi beş para etmez bişey 1500 lira istiyorlar.. bildiğin titan saadet zinciri tarzı bişey sadece uyduruktan bi ürün pazarlıyorlar o kadar.. siz siz olun bulaşmayın... patlaması yakındır bununda haberlerde izleriz.. :D

hocam benimde 2 kez başıma geldi kıramadığım 2 arkadaşım iş teklifinde bulundu ama bende aynı sizin gibi sıkı bi araştırma sonunda bu işlere hiç bulaşmadım... genellikle lise son yada üniye yeni başlamış elemanları kandırıyorlar insanın tam paraya ihtiyacı olduğu zaman bide ailenin baskısından kurtulup özgürlüğünü ilan etmeye çalışıyosa ergen beyni direk kabul ediyo kolay yoldan zengin olma yolunu... sattıkları internet sitesi beş para etmez bişey 1500 lira istiyorlar.. bildiğin titan saadet zinciri tarzı bişey sadece uyduruktan bi ürün pazarlıyorlar o kadar.. siz siz olun bulaşmayın... patlaması yakındır bununda haberlerde izleriz.. :D

nick-mesaj uyumsuzluğu:D:D

söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum hocam.kendi özgürlüğünü ilan etmek için bu yollara başvuruyor insanlar.bana teklif edenlerin çoğu üniye yeni başlayan arkadaşlar..

Arkadaşlar Walla Bu Konuyu Açmakla Hiç İyi Etmedik.

1 Aya Kalmaz Tüm Megacılar Yt ci Olacak

Zaten 1 Haftaya Kadar Googlede 1. Sıraya Otururuz Bu Konuyla Walla Çok Kötü Oldu Bu Konu :(

---------- Mesaj saat 16:50:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:49:40 civarında gönderildi. ----------

Megaholdings.org .net .com

Megagrupbilisim.com
Sen rahat ol onlar megacıysa biz Ytparacıyız :cool: :D

Bu konu yüzünden bu site mahkemelik olursa şaşırmamak gerek.

Markette tatil cekilisi yapiyolardi. Babami aramislar kazandiniz diye. Arastirdik ki herkesi aramislar kazandiniz diye. Ne ayaksa bunlar bole. Gittim markete patlamaya. Koca adam abi bizim bi ilgimiz yok. Kadin rica etti bizde kirmadik buyur yap dedik fln dedi. Ne cikicaksa ordan . Imza fln mi attiricaklardiysa. Alem dolandirici olmus ya. Dikkat. Boylelerini ************ ********.

Not: İleti tarafımdan düzenlenmiş ve içerdiği hakaret nedeniyle kullanıcı 1 hafta süreyle uzaklaştırılmıştır. (Incubus)

nick-mesaj uyumsuzluğu:D:D

söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum hocam.kendi özgürlüğünü ilan etmek için bu yollara başvuruyor insanlar.bana teklif edenlerin çoğu üniye yeni başlayan arkadaşlar..

haha :D nick ünlü bi thrash metal grubuna aittir :D yanlış anlaşılmasın :D

dönüştürelim bunların web sitesi felan varmi tib e şikayet edecem

Serkan gelip niye paylaştın diyormus bana :D:D:D harbi şimdi adamlar buraya dadanacak

harbiden silmişler gruptan mesajları :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri