Mega holdings gerçeği

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Plaka No
06mmt31
Marka
MERCEDES-BENZ
Model Yılı
2010
Ruhsat Tarihi
23/01/2014
Tescil Birimi
ANKARA
Cinsi
AA Sedan
Renk 1
BEYAZ
Renk 2
BİLİNMİYOR
Çalıntı mı?
HAYIR
Hak Mahrumiyeti
YOK

konuya yüzde yüz katılıyorum ancak google'dan buraya gelecekleri için üzüldüm.Şu insanlar lütfen youtube'a da dadanmasın.. "başaracağız kardeşim,izleteceğiz kardeşim,tıklatacağız kardeşim,seviyorum seni kardeşim...süpersin :/ "

kardeş işin saçmalığı orda başlıyor zaten. örnek olarak ; senin getirdiğin 2 kişi 2 bin +2 bin toplam 4 bin tl veriyor üye olmak için. sana bu 4 bin tl den sadece 60 dolar falan geliyor. yani 130-140 tl fln. geri kalan 3850 tl enes oldunun cebine cuk diye oturuyor. ondan sonra o adam maseratilerde dubailerde fink aterken siz cafelerde çay bahçelerinde milleti üye yapacam diye bi taraflarınızı yırtıyorsunuz,millete resmen yalvarıyorsunuz üye olması için dökmediğiniz dil kalmıyor :) ve sonuçda maaşlı köle deilde rezil köle oluyosunuz böyle bi sistem kısacası. ayrıca milleti üye yapmak için gerçekden yalvaranları gördüm şaka deil yani :)

Ozaman üye toplamaktan başka bir iş yapmıyorsun yani doğru mu anladım ?

Bu ne saçmalık .. Çevrendeki insanların, dostların yüzüne nasıl tekrar bakacaksın?
Resmen çöpe atılmış paradır. Yazık günah ya..

konuya yüzde yüz katılıyorum ancak google'dan buraya gelecekleri için üzüldüm.Şu insanlar lütfen youtube'a da dadanmasın.. "başaracağız kardeşim,izleteceğiz kardeşim,tıklatacağız kardeşim,seviyorum seni kardeşim...süpersin :/ "

Bende Konu Silinmeli Bu İnsanları Yt Ye Cekmekten Başka bişey Yapmayız....

Konunun Kapatılmasını Rica Ederim Yani silinmesini Herkes bilinçlenmiştir...

Ozaman üye toplamaktan başka bir iş yapmıyorsun yani doğru mu anladım ?

Bu ne saçmalık .. Çevrendeki insanların, dostların yüzüne nasıl tekrar bakacaksın?
Resmen çöpe atılmış paradır. Yazık günah ya..

malesef çevremde bu dolandırıcılara bılaşıp beni sürekli arayan insanların telefonunu dahi açmıyorum artık. çünkü aradıklarında ne için aradıklarını biliyorum.

siz sakın böyle şeylere bılaşmayın. eşinizden dostunuz olmayın.

böyle büyük bir sistem kuranlar ytye bir dadanırsa sahte teliften göz açılmaz demedi demeyin

valla güldürdün kardeşim ya :D çok doğru söylüyorsun burayada saldırmasınlar konu silinirse iyi olur.

Herkes kendi menfaatine düştü :) konuyu sildirmek yerine başlık değiştirilebilir.

https://www.facebook.com/groups/139267296196710/478145495642220/?notif_t=group_activity burada paylaşıldı arkadaşlar konunuz bakalım ne cevaplar gelecek.
megada üye olan birine verdim konuyu kendisi liderlere sordu ne diyecekler bakalım.

1550inciv316106.jpg

bunların yaptıkları suç degilmi olmayan ürünleri satiyorlar maliyeye şikayet mi etsek :)

ticari itibarlarına gölge mi düşüyormuş:D

konu silinmesin bu link üzerinden şikayette bulunacagim mega ile ilgili :)

o para kazanıyorum diye geçinen arkadaşlar bunun vebalini nasıl verecek.adam kimbilir bu sisteme girmek için ne zorluklarla o parayı ayarlıyor bi umutla bende kazanırım diye.birşey üretmeden para kazanıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri