Mega holdings gerçeği

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Bu konu sayesinde YT işini öğrenip ilerde vereceği konferanslarını düşünemiyorum :D
GNW4OeP.jpg

arkadaşlar ülke resmen profesyonel dolandırıcılarla dolmuş.biraz araştırdım bu yeni internet sansür yasasında bununla ilgili maddelerde var. adamlar profesyonel web sitesi kutup mit yada emniyet müdürlüğü gibi site kuruyorlar ve milletin bilgisayarına girip site adresini virüs gibi yerleştiriyorlar ve bilgisayarın kullanıcısına kendilerini mit görevlisi gibi tanıtıp yardım amaçlı belli bir hesaba para yatırmalarını istiyorlar ,yatırmazlar ise hapis cezası vb alacaklarını söyleyip sazanları avlıyorlar. adamlar resmen işin uzmanı olmuş yani anlayacağınız. daha ne dolandırıcılar var bi bilseniz.

geçen aradı adamın biri ankara beypazarı termal otelde tatil kazandınız diyorlar. bi araştırdım netten , hemen sazan gibi atlayıp otele gidenlere bu megadümbükleri gibi bi konferans verip beyinlerini yıkıyolarmış ve yaklaşık 60 bin tl lik tatil köyünde daha temeli atılmamış daire veriyoruz die senet imzalatıyolarmış.

yani kısacası böyle ahlaksız dolandırıcı çok bu ülkede. dikkat edin.

Aralık ayında İletişim Zirvesi adında bir seminere katılmıştım.Seminer konuşmacılarından Enes Olgun ve Can Kakmacı iletişim kavramından uzaklaşarak kendi lüks yaşantılarını anlatamaya başladı. Adamlar diyor ki Miami'de yazlık aldım bodrum'daki yazlığımı iki tane teknemin sığacağı iskelesi olmadığı için sattım yenisini aldım.Yeni aldığım villamın garajı 4 arabama yetiyordu garajı yıktırdım yerine 8 arabamında sığacağı bir garaj yaptırdım falan. Seminer salonuna da sıkıştırmışar şakşakcıları bunlar böyle söyledikçe onlar alkışlıyor. Vel hasıl kelam sözde iletişim zirvesi diye gittiğimiz yer de bunlar kendi lüks hayatlarını seminere katılan insanlara özendirererek kendilerinin reklam,tanıtımlarını yapıp onlardan satış yapılmasını sağlamaya çalışıyorlar.

Arkadaşlar bu insanlar hukuk boşluklarından yararlanarak profesyonel yolsuzluk yapıyor. Biz her ne kadar bunların gerçek yüzünü burada ortaya çıkarsak da onlar her dakika paraya para demiyor, lüks yaşantının kralını yaşıyorlar yoldukları insanların paralarıyla.

STR arkadaşım bu mega holdings nedir?Biraz açıklar mısınız?Titan saadet zinciri gibi bişey mi?

arkadaşlar ülke resmen profesyonel dolandırıcılarla dolmuş.biraz araştırdım bu yeni internet sansür yasasında bununla ilgili maddelerde var. adamlar profesyonel web sitesi kutup mit yada emniyet müdürlüğü gibi site kuruyorlar ve milletin bilgisayarına girip site adresini virüs gibi yerleştiriyorlar ve bilgisayarın kullanıcısına kendilerini mit görevlisi gibi tanıtıp yardım amaçlı belli bir hesaba para yatırmalarını istiyorlar ,yatırmazlar ise hapis cezası vb alacaklarını söyleyip sazanları avlıyorlar. adamlar resmen işin uzmanı olmuş yani anlayacağınız. daha ne dolandırıcılar var bi bilseniz.

geçen aradı adamın biri ankara beypazarı termal otelde tatil kazandınız diyorlar. bi araştırdım netten , hemen sazan gibi atlayıp otele gidenlere bu megadümbükleri gibi bi konferans verip beyinlerini yıkıyolarmış ve yaklaşık 60 bin tl lik tatil köyünde daha temeli atılmamış daire veriyoruz die senet imzalatıyolarmış.

yani kısacası böyle ahlaksız dolandırıcı çok bu ülkede. dikkat edin.

aynen öyle valla o virüsü bende yedim bi ara daha doğrusu kullandığım pc de yemiş bir arkadaş emniyet sitesinin çakmasını yapmışlar yatır parayı açılsın falan diyor ama ne yazılım yazmıslar ne biosa giriyor ne format cd si okuyor ne başka modda açıyor pcyi. kaldırana kadar o yazılımı kökden imanım gevredi.

Sağol bakıyorum ytpr zaten network marketing=titan oluyor :)

Ya ama haklılar, (en azından ikna etme yöntemleri)
biz maaşlı çalışan arkadaşlar patronların kölesiyiz. :(

ülkenin internet yasağı yerine bunun gibi dolandırıcıları engellemesi lazım aslında

kardeş internet yasağının amacında bunun gibi dolandırıcıların sitelerini engellemede var merak etme :)

kardeş kimse senin ekmeğini suyunu getirip midene sokmaz. doğanın kanunu bu çalışmayana ekmek yok. yani bi baltaya sap olmak istiyosak çalışmadan olmuyor malesef.işi gücü olmayana kızda vermezler yüzünede bakmazlar.

Haklilarda onlarin sistemiyle calisirken kole olmuyor musun? Bilmem kac bin lira para verip kayit oluyorsun. Kayit ettirdigin kisi basina aldigin para 60 dolar :D Geri kalan bilmem kac yuz dolar direk adamlarin cebine gidiyor. Kazandiginin %90 i senin olsa %10 uda uste gidiyor olsa anlarim. Ama bu adamlarin yaptigida dolandiricilik, soygun resmen.

Doğru bu sistem sayesinde patron oluyoruz dimi :D Kardeşim benim sen bu sisteme girince sende köle oluyorsun. Emin ol alın terin ile kazandığın para varya bu sistemden kazandığın paradan kat ve kat daha hayırlıdır. Yaşasın Youtube :D

Bu millet bedava paraya bukadar düşkünken çalişmadan kazanmaya bukadar düşkünken daha çok tokatlayici çikar

Bu sistemin yutup a benzer bir tarafı var aslan payını sadece belirli kişiler götürüyor gerisi artık toplayıcı ne cıkarsa

eskiden boğaz köprüsünü satarlar yada tansu çilleri falan dolandırırlardı...
zamane dolandırıcıları da şerefsizleşti:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri