Mega holdings gerçeği

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Beni ve ev arkadaşımı da çağırdılar zamanında arkadaşm girdi bu işe. Açıkçası o kadar çirkin geliyor ki bana. ev arkadaşımın en samimi liseden arkadaşı gelip kaç kez arıyor hadi gel hadi gel bak şöyle bak böyle anlam veremiyorum. ev arkadaşım sonunda dayanamadı amk sussun diye kaydoldu ama bu kadar çirkin bir olay yok. bunun ne kadar helal para oldugunu iddia etseler de açıkçası bir üründen yüzde 1000 in üzerinde kar yapan bir kurumun satışına vesile olmak ne kadar hayırlıdır acaba. yada arkadaşlarını elbet bazılarının batacagını bile bile ısrarla bu işe davet etmek ne kadar vicdan sahibi insanların yapabileceği bir iştir anlamak güç.

Ve ilginç bir olay daha sattıkları ürün host + domain i arkadaşm 8 ay önce aldı. ben dedim ver kullanalım bi açtık easybuilder diye birşeye bizi mahkum etmişler. ne wordpress ne joomla hiçbirşey kullanamıyorsun kullanmak için senden ek ücret istiyor. ingilizce olarak müşteri hizmetleriyle konustum yok efendim sözleşmede bu varmış. sen geleceksn bi ürüne 4 5 kat para vericeksn ve onu da senin elinden alacaklar. host hizmetine bakarsan ben hayatımda bu kadar yavaş sitelere sahip host daha önce görmedim.

çirkinlikler dolu saçma bir iş kısaca. sizi rahat bırakmayan insanlar varsa da çevrenizde arkadaşlarınızın karakterini öğrenmiş olursunuz işte onlarda da uzak durun bence

Avon, herbalife, mega holdings falan bunlar hep aynı b*kun laciverti. "Bataklık" tabiri bu tarz şirketler için en uygun tabir çünkü yavaş yavaş sizi içine çeker siz farkına varmadan borç içine girmiş olursunuz. Bankadan kredi çeken bir çok "saf" duygulara sahip arkadaşım oldu. Zengin olan görmedim ama evi ocağı yıkılan çok oldu.

Not: Nikimin malum holdingle alakası yoktur:D

arkadaşlar yakınızıda kım varsa bu şirketleri isim olarak söyleyin anlatın valla bizim millet gariban saf hemen düşüyolar zaten cepte bişe yok olanı bi umut diyip bu ...çockarına kaptrıyorlar ben bu halkın sömürülmesine inanın dayanamıyorum artık

Acı ama ülkemizin gerçekleri...Hep sömürülmeye mahkumuz, ilim ve bilimden uzak kaldığımız sürece...Değil miydi bir bakanımız ? biz bilimadamı değil Ara elemanı yetiştiren ülkeyiz ;)

Konuyu silmeye gerek yokta, içeriği ziyaretçilerin görüntülemesi engellense hakikaten iyi olur. Üyelik kapalıydı zaten yanlış hatırlamıyorsam.

artk kimse inanmıyo neyse ki bu dolandırıcılara :D aklımda 2 3 soru var ne zaman sorduysam düzgün bi cevap alamadım, uğraşmaya değmez :)

Arkadaşım, Çok İyi İnceleme Yapmışsın. Bunlar Laf Cambazlığıyla Kandırma Lükse Alıştırma ve Özendirme Vasıtasıyla Kendilerine Yeni Yatırımcılar Arıyorlar.

yakın bir arkadaşım bu işe girmek için kredi kartı çıkarttı ordan paraya çevirip bu sisteme katıldı daha kredi kartının borcunu ödemeden telefonunu satıp 2. hesabını aldı, nasıl bir hırs yaptıysa artık :( insanları çok iyi dolandırıyorlar

sağolasın kardeş benimde kulağıma geldi girmeyi düşünüyordum artık girmem bilgi için sağolasın :)

299 misafir var forumda. konu misafirlere açık mı?

enes-olgun001.jpg

Hahahaha şeye bak neyse küfür etmicem liseli bundan bi *** olmaz *** :D aslında olur dolandırıcılıkta level atlamışlar :D

Avon, herbalife, mega holdings falan bunlar hep aynı b*kun laciverti. "Bataklık" tabiri bu tarz şirketler için en uygun tabir çünkü yavaş yavaş sizi içine çeker siz farkına varmadan borç içine girmiş olursunuz. Bankadan kredi çeken bir çok "saf" duygulara sahip arkadaşım oldu. Zengin olan görmedim ama evi ocağı yıkılan çok oldu.

Not: Nikimin malum holdingle alakası yoktur:D

avon bunların yanında NASA gibi kalıyor:D

Network Marketing'i hala titan vs. sanan zihinleri görmek çok hoş. Bu konu silinmesin lütfen. :) Mega holding ile hiçbir bağlantım yok üye felanda değilim ki bi host + domaini o kadar fiyata satmak gerçekten insanların cebinin doldurulduğunu gösteriyor. Ama burada asıl önemli olan şey Network Marketing'i böyle Mega Holding gibi şirketciklere mâl etmek.

Arkadaş bunlara inanan insanlar ya çok saftır yada eğitimsizdir başka bir açıklaması yok

Bi ara bizim arakadaş gurubuna da sardılar. Anlattı anlattı reklam verenler halka ulaşırken işte birçok şirket aracı oluyormuş bunların sistem, bu aradaki şirketleri çıkarıyormuş biz satış yapıyoruşuz böylece kar payımız yüksek oluyormuş, "affilate sistemi mi" diye sordum adam "o ne " dedi :D, sonra örnek istedim sen ne yaptın bu hosting ile nasıl satıyorsun bu ürünleri dedim , anlattı saat sitesi açmış domain host 750$ mış burda reklam veriyormuş nerden aldın reklamı dedim google adsense :D, öyleyse ben niye 750 dolar vereyim dedim, yok benim getirdiğm reflerden para kazancakmışım, ne iş yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar. Kısacası bu sistem ref sistemi , bulabildiğin kadar adam topluyorsun belli bi yüzde alıyorsun = sahtekarlık. Teorik olarak topladığın adamlardan kaç tane 750 dolar alcaklar sana kücücük bi pay kalcak gerisi şirketin cebe. Üstelik katılanların çoğu verdikleri parayı çıkaramayacaklar.

Abi bunlar benim yaşadığım şehirde gelip konferans vericek olsalar linç ederim

Ankara sincan da aşırı artmış durumdalar.
arkadaşlarımdan nerdeyse her 4 te 1 i bu işi yapmaya başlamış hele o facebookda ta attıkları şaşalı resimleri yokmu oda ayrı bir komedi sebebi :)

bide bu şekilde para kazanmaya çalışanları gördükçe simit satan,ayakkabı boyayan insanlara olan saygım daha da artıyor, yaptıkları işin ne kadar değerli olduğunu iyice sindiriyorum.

Ankara sincan da aşırı artmış durumdalar.
arkadaşlarımdan nerdeyse her 4 te 1 i bu işi yapmaya başlamış hele o facebookda ta attıkları şaşalı resimleri yokmu oda ayrı bir komedi sebebi :)

bide bu şekilde para kazanmaya çalışanları gördükçe simit satan,ayakkabı boyayan insanlara olan saygım daha da artıyor, yaptıkları işin ne kadar değerli olduğunu iyice sindiriyorum.

senınle aynı kanıdayım, bende hep takdir etmişimdir sokak satıcılarını.. zaten geçenlerde milliyette yazı gördüm, turşucu, simitçi, mısırcı, kestaneci vb gibi satanların gelirlerini, en kötüsü ayda 5bin tl kazanıyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri