Mega holdings gerçeği

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
senınle aynı kanıdayım, bende hep takdir etmişimdir sokak satıcılarını.. zaten geçenlerde milliyette yazı gördüm, turşucu, simitçi, mısırcı, kestaneci vb gibi satanların gelirlerini, en kötüsü ayda 5bin tl kazanıyor..

sanıyorum bu adam gibilerinden bahsediyoruz.

Arkadaşlar megaholdingste size bir hostu 1800 TL e satıyorlar. Size bir domain ve hosting veriyorlar sadece. Site açmanın maliyeti 1800 tl değil sadece 2 tldir. Hosting işini bedavaveren yüzlerce firma var. Domain maliyeti nicte kuponlarla beraber 1,2$ a kadar düşüyor. :)

[MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] sanırım paylaşımına çok kızacak... Adamın kanalını ifşa etmişsin!

beyazgazeteden alınan bir video kanalının neyini ifşa edecem ?
amaç o mu ? youtube da arat bakalım İşportacı Üniversiteli Genç Kıza İnsanlık dersi diye aynı videodan 7 8 adet bulmak mümkün ? böyle basit işlerle uğraşmayın

Birşey mi kaçırdım

Kanalında bulunan bir video paylaşımı yapıldı. Bende, paylaşım yapan arkadaşa paylaşımının yanlış olduğundan bahsettim. Admin tarafınca gerekli düzeltmeler yapıldı ve kanalına ait videon kaldırıldı. (İllaki bir paylaşım yapılacak ise video üzerinde para kazanmayan kanallardan alıntı yaparsan iyi olur benim düşüncem)

---------- Mesaj saat 15:30:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:29:18 civarında gönderildi. ----------

şimdi sen şikayette edersin :)
senin ilk editlemediğin mesajını gördüm merak etme
mesajı yazdım sonra editledim de dersin şimdi :)
neyse işine bak Cuman mubarek olsun gerek yok gerginliğe ;)

Yok bu gün iyi günümdeyim. Ne dersen tamam :) Seninde cuman mübarek olsun.

Kanalında bulunan bir video paylaşımı yapıldı. Bende, paylaşım yapan arkadaşa paylaşımının yanlış olduğundan bahsettim. Admin tarafınca gerekli düzeltmeler yapıldı ve kanalına ait videon kaldırıldı. (İllaki bir paylaşım yapılacak ise video üzerinde para kazanmayan kanallardan alıntı yaparsan iyi olur benim düşüncem)

Teşekkürler, genelde bizim gibi kazanç sağlayan kişilerin videoları paylaşılınca art niyetliler ortaya çıkabiliyor malesef o yüzden en iyisi hiç tutmamak forumda :D

eş dost herkesi uyarın bu adamlar kan emici yazık yaa yazıkkkk valla

buda şu sıralar facebookta dolanan taktikleri
bunu okuyunca güliyim mi ağlayım mı bilemedim :D

merak etmeyin size, yaptıklarınız orada tas tamam verilecek!

mkqh.png

aman uyarın etrafınızdakileri sakın ha sakın bulaşmasınlar .!

Benim arkadaşta bu şirkette trainer miş bana diyo 2bin tl hazırla senide alayım işe... nedir bu arkadaşlar dolandırıcı fln mı bunlar arkadaşa bakarsan zengin oluyorsun hemen :D Girilirmi bu işe?

4 bin tl de benden istemişti bu işe giren bi arkadaşım çokda fena yapışıyolar zor kurtardım paçayı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri