Mega Holdings Nedir bu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tipik " halamın şeyi olsa amcam olurdu " tarzı bir iş. Yani sen üye ol altına 50 tane üye yaparsan, onlarda her biri altına 50 üye yaparsa,zincir böyle uzasın gitsin o zaman paraya bak......

İstanbulluların %90'ı bunların ne mal olduklarını bilir çok popülerler.

bulaşmayın arkadaşlar ...bunlar eskidi artık...savcılık el attı bu işe

Türk insanı kısa yoldan para kazanıp zengin olma peşinde , adamın biride bundan yararlanıp saadet zinciri kurmuş.Senin o gördüklerin hepsi kurban : )

Eğer etrafında dolandırabileceğin 100'lerce keriz dostun varsa seni zengin eden bir sistem. Özeti şu, çevrendeki tüm kerizlere diyorsun ki bana 2000 lira verin. Onlar da diyor ki e biz nasıl kazanacağız? Siz de size 2000 veren kerizler bulun.

Mantığı bu. Herkes güzel hayallerle tatillerle başlıyor, sonra verilen 2000 bile geri alınamayınca anlıyorlar hatalarını.

Benim arkadaş girdi, o kadar etkilenmiş ki 2 kişi gibi katılmış yani 2 hesabı var. Telefon aldırmışlar 2 tane şimdi onların taksitini ödeyecek diye parasız geziyor. 1 seneden fazladır bu işin içinde 500tl para alabildi sadece. Verdiği para 5bintl. Ama ben çok dil döktüm bulaşma bildiğimiz saadet zinciri bu diye 'bilmeyen herkes öyle diyor zaten ama bu iş site satma işi 1 2 sene sonra binlerce para kazandığımda pişman olcaksın' falan dedi şimdi kendisinin pişmanlığını gözlerimle görüyorum. Öyle kandırmışlar ki site kurma işini çok üst düzey inanılmaz bi olay sanıyorlar. Yaptıkları sitelerde blogger üzerinden oluşturulan sitelerden 100 kat daha dandik. Cahil bu işleri bilmeyen kişileri sömürme olayı kısaca

Bu tarz sistemlerde ilk olmazsan kazanma ihtimalin çok azdır.Öyle ki bir konuşma dinlemiştim Mega Holdings işini yapan birinden.
Bu işe girenlerin sadece %3`ü kazanabildiğini ama sayı arttıkca bu %3 lük kesim buna bağlı olarak artacağını söylemişti.

Yakın bir zamanda arkadaşımın kız arkadaşı girecekti.Benimde bu tarz işlerde bilgim olacağını tahmin ederek danıştı bana.
İyi ki de danıştı kızı işe girmekten son anda vazgeçirdik.

Bu iş artık yasal bir titana dönüşmüştür.Öyle ki verilen tepkilere rağmen hala daha ayakta durmasındaki yegane sebep onaylı bir ürüne bağlı olarak çalışması.
Evet,her ne kadar pahalı olarak görülse bile izin dahilinde işlenen bir sistem.

Bu tarz sistemlerin kapanılması isteniliyorsa sistemi yargılamak değil bu yargıya tepkisiz kalmamak gerekiyor.İşte o zaman ayakta fazla durmayacaktır.

Son olarak şunu eklemek isterim.Yakından tanıdığım bir arkadaşımız Mega Holdings`de kariyer yapmış biriydi.Öyle ki bu işle beraber altına 200 bin liralık bir araç çekti.
Aracın markasını söylemek istemiyorum,çünkü ifşa olmasını istemem.İşte bu arkadaşımız şuan Mega Holdings`den ayrılmış durumda.
Çünkü Mega Holdings`de işler iyi gitmiyor gibi gözüküyor.Bu uyarımıda yapayım.

Arkadaşına bunu ilet :) Ama muhtemelen son yazdığıma takılı kalarak bu anlattığım kişinin ismini soracaktır.
Ama dediğim gibi saygı duyduğum biri olduğu için ismini yazmak istemiyorum.

Şirket mantığı: Bir ürününüz var ama satamıyorsunuz. Sonra ticaretle uğraşan tüccar arkadaşlarınıza benim malımı da satarsan sana ek gelir olur diyorsunuz. Satılan ürüne talep arttıkça tüccar arkadaşlarınız bölgeyi genişletiyor. Bölge bayisi oluyor. Kendilerine küçük tüccarlar bulup onları çalıştırıyor. Onlar da büyüdükçe alt bayiler oluşuyor ve bu döngü son kullanıcıya ulaşıncaya kadar sürüyor. Sürekli talep edilen bir ürünse bir kaç kademe alt bayi oluşturduktan sonra sistem tıkır tıkır işliyor. Ama ürününüz bir kere alınacak bir şeyse, müşteri tükendikten sonra önce küçük bayiler sonra da büyükleri tek tek kapanmaya başlıyor. Yasal gözükmesinin sebebi budur.

Haci, hoca sistemine dondu bu isler :D. Laptop muhabbeti iyiymis :D

Çoğu insan nedendir bilinmez çabuk etkileniyor. Youtube'dan kazandığım dönem herşeyimi yenilediğimi gördüklerinde paranın kaynağını soruyorlardı. Borsadan kazanıyorum dediğimde çoğu arkadaş eş dost, bu işi iyi bildiğin belli oluyor bizim paramızı da alıp işletir misin diyorlardı. Megacıların güzel takım elbiseler, lüks araçlarla dolaşmalarının sebebi bu olmalı. :)

Kanal bizim videoyu atmış:D Kanal sahibi burdaysa videoyu silsin yarın telif atabilirim.

O değilde, nasıl oluyorda buna izin veriliyor , devletin umrunda değil vatandaş dolandırılıyor.

İşin içinde zaten devlette var. Paylarını alıp reklam yapmalarına halen işletmelerine izin veriliyor. Böyle bi sistem yoksa bu zamana kadar nasıl dayanıcak?

Onayliyiz gümrük bakanligindan.(dogrudur)

v519rA.png

Arama

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

tavsiye pazarlamasını küçümsememek lazım. Çevremde birçok arkadaşım mega ile çalışmayı bıraktılar ben hiç yapmadım yorum yapamayacağım. Ön yargılı olmak istemem ama iyi yorumlayan arkadaşım yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri