Mega Holdings Nedir bu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DURUM;

Şimdi böyle hesap yapıyorlar paramızı nasıl çıkartırız diye. :D :D

jnvang.jpg

Hahah :D Aynen haklısınız buraya harcadıkları zamanı YouTubeye harcasalar kesin milyoneriz :D Aylık 35 milyar kazanacaklarını söylüyorlar 1 yıla kadar..

2 yıl sonra beni evimden Mercedes ile alacaklar mı dersin, 5 yıl sonra villasında kahve içmeye davet edecek olan mı dersin. :D Çok vardı çevremde naptıysam bazılarına engel olamadım. Şimid böyle konuşanlardan bazıları fındık toplamaya falan gidiyorlar. O değil de ben bu iş sektörünü ilk duyduğumda Türkiye'de bu kadar keriz olabileceğini gerçekten düşünmemiştim eğer güzelim ülkemin insanını bu derece olduğunu bilseydim bende girerdim piramidin üstlerinde de olurdum yani.

Gorsen is adami sanarsin ceblerinde 10tl para yok takim elbise ellerinde laptopla gezerler :D

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu iş resmen haram para yeme, arkadaşı dostu düdükleme olayı. bu işin Allah katında ve aile dost kazıklama katında günahı çok büyük... Resmen dolandırıcılık bunları yapanların da aklına şaşarım

Allah’tan başkasına tapanlara hakaret etmeyin; sonra onlar da bilgisizlik yüzünden sınırı aşarak Allah’a hakaret ederler. Böylece biz her ümmete kendi işlerini güzel gösterdik. Sonunda dönüşleri rablerinedir. Artık O, ne yaptıklarını kendilerine bildirecektir.(Enam:108)

Konuyla alakası yok gibi gözükse de ne kadar doğru bir noktaya değinmiş Allah, herkesin kendi bildiği iyidir.

anlamadığım olay bu insanlara ne yapılıyorda bu kadar inanıyorlar bu saçmalığa acaba özel bir tekniğimi var gerçekten normal bi durum değil öl desem ölecek adamı vazgeçiremedim yav okumuş mühendis olmuş ablam bile deli gibi etkilenmişti. Bence bunda bi bit eniği var arkadaşlar bu çocukların bu denli etkilenmesi normal değil

Bunun tek bir nedeni var geçim sıkıntısı çeken sevdiği işi olmayan veya olsada ona önem veremeyen insanlarımız.Tek odak noktası para olan insanlar.Bu da ülkemizdeki maddi zorluktan,geçim sıkıntısından kaynaklanıyor.

Türkiye'de işinde en iyi olan değil en iyi insanları ikna eden,kandıran kazanır.Gerçi global dünyada da pazarlama önemli bir nitelik ama bizim ülkemizde eğitimden,bilgi seviyenden bile önemli.Biraz çevren olsun neler neler yaparsın.Sırf bu yüzden kendimi psikolojik ilişkilerde geliştirmeyi düşünüyorum. Önemli mevkilere sahip insanlarla iyi bir diyalog kur zamanla seni yükseltirler zaten.

Hal böyleyken insanlar kolay yola başvuruyor.

Ulkenin yarisi mal oldukca , bu tarz sirketler hep olacak ....

hocam burda kimseye hakaret etme hakkınız yok.Umarım sağlam bi ban yersin

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9549]flyx[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

2 yıl sonra beni evimden Mercedes ile alacaklar mı dersin, 5 yıl sonra villasında kahve içmeye davet edecek olan mı dersin. :D Çok vardı çevremde naptıysam bazılarına engel olamadım. Şimid böyle konuşanlardan bazıları fındık toplamaya falan gidiyorlar. O değil de ben bu iş sektörünü ilk duyduğumda Türkiye'de bu kadar keriz olabileceğini gerçekten düşünmemiştim eğer güzelim ülkemin insanını bu derece olduğunu bilseydim bende girerdim piramidin üstlerinde de olurdum yani.

Bizim toplum kaşınıyor.Yemin ediyorum kaşınıyor.İlla yapacaksın bu tarz bir şey daha.

Bu arada Mega Holdings'ten en çok kazanan şirket o basit bir easy bilmem ne yazılımını satan firma.Şirket zaten Türk asıllı değil.Deli para kazandırdılar o yazılım firmasına.Ne idüğü belli olmayan Wordpress gibi dev bir cevher varken kazık fiyatlara satılan yazılımı kaç kişiye kitlediler kim bilir:p

Megaholding bilinçli dolandırma şirketidir :D

İşin kötü yanı insanlara desek ki gelin bir yatırım topluluğu oluşturalım teknoloji şirketi gurubu kuralım 50-100 kişi teknoloji üretelim,arge oluşturalım yavaş yavaş işleti büyütelim herkes kazansın desek kimse şeyine takmaz hadi len dolandırıcı der onay verdikleri şeye bakın.

Türkiye'de bu sisteme 5000 kişi girmiştir. 5 bin kişi 2 bin lirayı ortak bir paydada toplayıp böyle sisteme girişseydi 5000 x 2000 TL = 10 milyon TL yapar.Bu bütçeyle masaüstü,mobil,web tabanlı yazılım üretimine girişsen. Mobil ve web için reklam sistemi ile çalışan , bir de iş için ücretli kurumsal yazılımlar üretsen 2-3 sene de ne yol alırsın.

10 milyon lira bütçe;

15-20 kişilik bir ekip maaşları,sigortaları çalışma yeri gideri, elektrik yemek giderleri ile ortalama aylık 150 bin lira olsa. İlk başlangıçta 300 bin liralık sistem , hadi 200 bin liralıkta ofis döşeme o bu şu olsa kaldı geriye 9.5 milyon lira. 9.5 milyon lira ayda 150 bin lira masrafdan 63 ay götürür. 5 yıl boyunca hiç gelir elde etmese bile şirket 5 sene sonunda üretilen içeriklerle er yada geç bir reklam satışı,yazılım satışı gerçekleşecek.Elbet 5 yıl boyunca bir şeyler satacak en azından ortaya bir sonuç çıkacak.

Son düzenleme:
mega holdings : başlarında arkadaşım hemşerim tanıdığım enes olgunun olduğu insanların hayal güçlerine psikolojik baskı yapılarak kandırma hareketidir. sırf sistemlerini tepetaklak yapmak için bir kaç kere toplantılarına gittim aynı taktikle banada aynattılar paran yoksa adına kredi çekebiliriz diyorlar :) kendimi saf bu işlerden anlamıyormuş gibi tanıtıp en sonunda bir kalem kagıt isteyip anlattıkları sistemi tersten anlatıp hepsinin ağzını açık bıraktığım ve sorularıma cevap veremedikleri bir oluşumdur. sonrasında kendileri bile abi şu kadar para kaptırdık verdiğimiz parayı geri kazanmak için uğraşıyoruz kazanalım bırakacağız dediler bana anlatan kişiler diyor bunu düşünün ve cevap olarak dediğim şuydu seni kandırmışlar paranı almışlar tamam kul hakkına girmişler ama sen milleti kandırıp aynı olayı yapıyorsun onlarca insanın kul hakkını nasıl ödüyeceksin vicdanın el veriyormu diye sorduğumda sadece haklısın abi dedi eleman. Arkadaşlar sakın ha sakın böyle oyunlara gelmeyin ve yapacağınız işi mutlaka hemen kabul etmeden bir araştırın

Arkadaş öğreneceğini öğrenmiştir diye düşünüyorum bazı mesajlarda hakaretler falan edilmeye başlanmış kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri