Mercedes mi ? Bmw mi ?

Mercedes mi ? Bmw mi ?

• Mercedes ?

Oy: 45 48,4%
  • Bmw ?

Oy: 48 51,6%

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket kapatılmış .
Sağlamlık istiosan Mercedes Serilik istiosan BMW derler tamirciler arasında :)
Dip not ; Tamirci çocuğuyum :)

hocam 1.6 serisinde mercedes hüsran ama bmw bu noktada inanılmaz çıkış yaptı şahsen bindim denedim mercedes çok kalitesiz iş çıkarmış ama bmw sınırları zorlamış bu dediklerim 1.6 serileri içindir.... ama Mercedes - Benz E E 250 CDI gibi bir araba düşünürsen tabiki mercedes

merso ustune araba dunyada yok :) s320 Long alman panzeri keyfine bak

Merceds AMg modelleri hariç, her türlü BMW daha sportif ve şekilli araba.. Manita olaylarında da bir numara aç sanrufu yeter :D

abi forum olarak yaş seviyemiz 20 ila 30 arası bize sorarsan tabii ki gençliğin heyecanı ile bmw diyicez, sen 42 yaşında adamsın bmwyi sil oradan audi ekle mercedes ile audi arasında git gel birini seç :)

Bmv uçak gibi arabadır bir sıkıntısı yağ yakma sorunu oluyor mercedesden Şeridir tercihim Mercedes olur

ben genel olarak mercedes severim ancak bmwnin 200bin bandındaki araçlarının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çok genel bir soru olmuş sadece bütçe açısından bakarsak bmw 2-3 serisi derim ancak 2015 mercedes sl mi bmw m6 mı deseler düşünmeden sl derim :)

Hem performans hem yakıt 100 kmde 5 litre dizel, hemde kalite olarak.
BMW520d

Her iki markaninda bir cok modelini uzun sure kullanmis biri olarak BMW yi tek gecerim.Motorun sesi yeter ;)

BMW hastasıyım ama 5.20 hariç. :) Yanlış anlamayın ama oldum olası 5,20 leş 20 derler. Yani BMW'nin belkide en masraflı arabası. Konforuna bir şey demem tabi..

Hiçbirine sahip olmadım. Ama birçoğuna bindim. AUDİ A6 dan tutunda, Mercedes e250 bana güvenirlilik hususunda BMW 520d daha hissiyatlı geldi.
Tüm bu maarkalar premium aslında ama.

1995 CC motora 190 HP güç ve 400Nm Tork sığdırıp üstüne üstelik 100kmde yakıtı 4.9 litre fabrika verisi olarak koyarsan bu arabaya leş denmez. Krall denir
Lüks Sınıfın Lideri BMW

Bmw nin son yaptığı motorlar müthiş performans/yakıt tüketimi oranı sunuyor. Mercedes ise reno ve dacianın kullandığı 1.5 dizeli kullanıyor. Fark bu.

Ama konfora çok düşkün biriysen mercedes bakmalısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri