Merhaba

• Kullanıcı Rikudou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)

Rikudou

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

İsmim Volkan, 26 Yaşındayım, Sakaryada Yaşıyorum. İlk Defa Youtube Üzerinden Para Kazanıldığını İnanın Şimdiden Öğrendim, Youtube Üzerinde Reklam Görüyordum, Fakat Bu Reklamların Promosyon Olarak Verdiklerini Youtube'nin Kendi Bünyesinde Verdiğini Biliyorum. Buradan Öğreneceklerimi Yakın Zamanda Uygulayarak Bu İşten Bende Para Kazanmak İstiyorum.

Saygılar.

Not: 2006 'dan Beri adsense 'ye Üyeyim Hesapta Şuana Kadar 37 Lira Görünüyor.

Haydi hayırlısı hocam!
Baştan uyarayım ben sonra sıkıntı yaşamayın
Tehlikeli içerikler:
Diziler,filmler,çizği filmler,maç videoları,gol videoları başınızı ağrıtır telif yerisniz para kazanmanız kapatılır vs vs
En güzeli kendi emeğinizle hazırladığınız size ait olan videolar ama onlarda tutundurmak izletmek zor :)
Yabancı videolar ve kanllar oluşturmanız en mantıklısı, haber videoalrı,komik videolar teknoloji videoları koyabilirsiniz.
Forumdaki bilgileri iyice okuyun araştırın bu işe öyle başlayın temel sağlamsa bina çökmez. Biz bi kaç kez bina yıktık :D yeniden yapması zor ama yapacak bişey yok. Umarım anlatabildim başarılar

hayırlı olsun hocam. 1-2 günde para kazanmadım diye moral bozmayın bu iş sabır işi unutmamak lazım. sabırlı çalışırsan inşallah meyvesinide bol bol alırsın :)

hayırlısı hocam serkan abinin videoları izlemekle başlayın 3 5 saat demeyın sıkılmadan dınleyın

hoşgeldin hocam allah yardımcın olsun :D allah gani gani sabır versin bol kazançlar bol paralar :D

Haydi hayırlısı hocam!
Baştan uyarayım ben sonra sıkıntı yaşamayın
Tehlikeli içerikler:
Diziler,filmler,çizği filmler,maç videoları,gol videoları başınızı ağrıtır telif yerisniz para kazanmanız kapatılır vs vs
En güzeli kendi emeğinizle hazırladığınız size ait olan videolar ama onlarda tutundurmak izletmek zor :)
Yabancı videolar ve kanllar oluşturmanız en mantıklısı, haber videoalrı,komik videolar teknoloji videoları koyabilirsiniz.
Forumdaki bilgileri iyice okuyun araştırın bu işe öyle başlayın temel sağlamsa bina çökmez. Biz bi kaç kez bina yıktık :D yeniden yapması zor ama yapacak bişey yok. Umarım anlatabildim başarılar

Bu Konuları Biraz Biliyorum;
Filmler: Dünyaca Ünlü Yapım Şirketleri Tarafından
Diziler: Dizi Yapım Şirketleri Tarafından. Veya Yapım Şirketlerinden İzin Alanlar Tarafınan Örnek: Turkweb.tv , TVYO , Pana Film
Çizgi Filmler: Animasyon Stüdyoları Tarafından.
Maç Videoaları: TR Lokasyon İse LigTV veya Doğan Yayıncılık
Müzik ve Klipler: Müyap veya Sanatçıların Çalıştığı Stüdyo Şirketleri Tarafından
Haberler: Tanınmış TV Kanallarının Temsilcileri TV Kanallarına Ait Video ve İçerikleri Şikayet Edebilir. Nedeni Her Şirket DHA, İHA ve Cihan Gibi Haber Ajanslarına Her Video ve Haber İçin Belirli Bir Ücret Ödemesi. Yabancı Haber Kanalları İçin İse de Video İçin Youtube Kanallarına Kanallarına Ait İçerikleri Tarayan Bir Ekip Olabilir. Bunun İçin de Telif Hakkı Şikayeti Yapabilirler.

Her Kim Olursa Olsun, Kendi Emeğini Harcayarak Yaptığı Bir Videoyu Başkasının Kullanarak Para Kazanmasını İstemez, Youtube 'da Telif Hakkı Şikayeti Bunun İçin Vardır. :)

Saygılar.

hocam hoşgeldiniz ben buraya nerden baksan 2 ay olcak daha 1 kr kazanamadım herşey arkadasların dediği gibi sabır ve istikrar bol kazançlar iyi forumlar

Bu Konuları Biraz Biliyorum;
Filmler: Dünyaca Ünlü Yapım Şirketleri Tarafından
Diziler: Dizi Yapım Şirketleri Tarafından. Veya Yapım Şirketlerinden İzin Alanlar Tarafınan Örnek: Turkweb.tv , TVYO , Pana Film
Çizgi Filmler: Animasyon Stüdyoları Tarafından.
Maç Videoaları: TR Lokasyon İse LigTV veya Doğan Yayıncılık
Müzik ve Klipler: Müyap veya Sanatçıların Çalıştığı Stüdyo Şirketleri Tarafından
Haberler: Tanınmış TV Kanallarının Temsilcileri TV Kanallarına Ait Video ve İçerikleri Şikayet Edebilir. Nedeni Her Şirket DHA, İHA ve Cihan Gibi Haber Ajanslarına Her Video ve Haber İçin Belirli Bir Ücret Ödemesi. Yabancı Haber Kanalları İçin İse de Video İçin Youtube Kanallarına Kanallarına Ait İçerikleri Tarayan Bir Ekip Olabilir. Bunun İçin de Telif Hakkı Şikayeti Yapabilirler.

Her Kim Olursa Olsun, Kendi Emeğini Harcayarak Yaptığı Bir Videoyu Başkasının Kullanarak Para Kazanmasını İstemez, Youtube 'da Telif Hakkı Şikayeti Bunun İçin Vardır. :)

Saygılar.

başarılı :D

hoş geldin...
ne olursun 1 ay sonra
''kazancımı değerlendirir misiniz'' yada ''ne yapsam olmuyor''
tarzında bir konu açma,her gün dejavu yaşıyorum burada :D

hoşgeldin hocam sakaryanın neresinden katılıyorsun aramıza :D

hoş geldin...
ne olursun 1 ay sonra
''kazancımı değerlendirir misiniz'' yada ''ne yapsam olmuyor''
tarzında bir konu açma,her gün dejavu yaşıyorum burada :D

Hoşbulduk, Öyle Şeyler Sormam Zaten Gerekli Bilgileri, Youtube Analytics Üzerinden İnceliyorum. Hangi Video Ne Kadar Kazandırmış Çıkıyor Zaten. Her Ayın 12'sinde Adsense Hesabıma Girip "Ödemeler" Sekmesinden Adsense Hesabıma Ne Kadar Mablağın Yatıp Yatmadığını Görüyorum. Adsensede Kullandığım Maili Youtube'da Kullanmıyorum, Kanalım Kapanırsa; Kanalıma Girdiğimde Telefon Onay Sorarsa Zaten Kanalımın Kapandığını Tahmin Edebiliyorum, Çözümünü İse Alternatif 1 Kanal Açarak Gideriyorum. Alternatif Kanalın İçeriğine Göre Videoyap Botuyla Zaten Alternatif Kanalımı Doldurmuş Oluyorum. Biliyorum Çok Yazdım Ama Böyle Yani.. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri