Mersin'de deprem, çok kötü sallandık !...

Geçmiş olsun. Daha beterinden korusun yaradan.
Şiddetli olsa da ara ara artçı sarsıntılar iyidir. Daha büyük felaketlerin önüne geçer.
Can kaybı yok cok sukur.

Deprem siradinda betonda uzandigim icin iliklerime kadar hisettim allah buyugunden korusun 10 saniye surdu tam

Bide enteresan olan sey deprem olmadan 2dk once hava baya serinledi ve hafif bir sis coktu snra deprem oldu

Son düzenleme:
deprem

Büyük geçmiş olsun 99 marmara depremini yaşayan biri olarak neler hissettiğinizi anlıyorum, Allah Korusun...

Geçmiş olsun Allah 17 ağustosu birdaha hiçkimseye yaşatmaz inşallah

Karamanda evde yalnızdım 3. katta. Anahtarı alıp 3 kat nasıl indiğimi anlayamadım. Bir de baktım sokakta benden başka kimsecikler yok. Benden başka kimse hissetmedi herhalde.

Allah beterinden korusun.

Büyük geçmiş olsun arkadaşlar hepinize ALLAH beterinden korusun İNŞALLAH.

ölüm çok yakın gençler. ölüme hazırmıyık acaba ?

havayada birşeyler oldu
mersinde kolay kolay böyle olmazdı hava

Cümleten geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın.. Her seferinde yaşadığımız büyük Marmara depremi geliyor aklıma. Allah korusun..

havayada birşeyler oldu
mersinde kolay kolay böyle olmazdı hava
Ya kardesim adanada boyle hava acaip serinledi ve sis coktu suan sis gitti ama hava gurlemeye basladi ve acaio derecede serinledi yaz ayinda ilk defa bu kadar serin oldugunu gordum adananin

Ya kardesim adanada boyle hava acaip serinledi ve sis coktu suan sis gitti ama hava gurlemeye basladi ve acaio derecede serinledi yaz ayinda ilk defa bu kadar serin oldugunu gordum adananin

mersinde aynı şekil
birşeyler oluyor :D
depremden sonra olmasıda baya ilginç

Bide enteresan olan sey deprem olmadan 2dk once hava baya serinledi ve hafif bir sis coktu snra deprem oldu

ben mi paranoyağım bilmiyorum ama bu tür şeyler okuyunca direk aklıma şu haarp zımbırtısı geliyor ve yoksa yine mi abd diye düşünmeden edemiyorum...
hazır ortalık karışıkken daha da bir olabilitesi yüksek geliyor...

cümleten geçmiş olsun yaşayanlara,Allah daha beterinden saklasın inşallah memleketimizi...

99 depreminde çok canımız yandı memleketçe,birebir yaşayanlardan biriyim bende...gerçekleşmesi beklenen büyük İstanbul depremi aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur hep,böylesi bir şeye hiç hazır değil İstanbul altyapısı ve binaları...
Kurban olduğum ALLAH bizi ve sevdiklerimizi korusun,ölümün bile hayırlısını nasip etsin inşallah...

Antepte hiç bişey hissetmedim. Hava sıcak yatamıyorum sallansada hissetmem sarhoş gibiyim. Çok pis sıcak çarptı. Geçmiş olsun.

mersinde aynı şekil
birşeyler oluyor :D
depremden sonra olmasıda baya ilginç

Ruzgarin yonude degisti hayir olsun allah beterindenn korusun

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------

ben mi paranoyağım bilmiyorum ama bu tür şeyler okuyunca direk aklıma şu haarp zımbırtısı geliyor ve yoksa yine mi abd diye düşünmeden edemiyorum...
hazır ortalık karışıkken daha da bir olabilitesi yüksek geliyor...

cümleten geçmiş olsun yaşayanlara,Allah daha beterinden saklasın inşallah memleketimizi...

99 depreminde çok canımız yandı memleketçe,birebir yaşayanlardan biriyim bende...gerçekleşmesi beklenen büyük İstanbul depremi aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur hep,böylesi bir şeye hiç hazır değil İstanbul altyapısı ve binaları...
Kurban olduğum ALLAH bizi ve sevdiklerimizi korusun,ölümün bile hayırlısını nasip etsin inşallah...
Hic unutmam gece saat 3 tu duwarin catladigi ve saatin tablolarin hepsinin yere dustugunu hatirliyorum snra elektrikler kesildi kibritle asagiya indik teneke caliyorlardi herkez uyansin diye ve tam 20 gun disarida yattik saclarima o zaman ilk defa 0 a vurmustum ve sonra apartmanimiz hasar gordugu icin yikildi cok kotuydu halenn hatirliyorum Allah o gunlerden bizleri korusun

gelmiş geçmiş olsun kardeşim

geçmiş olsun arkadaşlar. yarın anamı babamı arayım nasıllar acaba :(

Geçmiş olsun herkese , Akdenizde birde deprem olmaz diyorlar , sürekli sallanıyor.

henüz kaynaklara ölen ve yaralanan haberi geçmedi 5.2 büyüklüğün de deniliyor 1 puan daha fazla olsaydı düzce depremi işte.

Çok geçmiş olsun,

sözlüklerde havanın çok felaket olduğunu söylüyorlar ikametgah eden biri bir görsel yükleyebilir mi acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri