Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya kardesim adanada boyle hava acaip serinledi ve sis coktu suan sis gitti ama hava gurlemeye basladi ve acaio derecede serinledi yaz ayinda ilk defa bu kadar serin oldugunu gordum adananinhavayada birşeyler oldu
mersinde kolay kolay böyle olmazdı hava
Ya kardesim adanada boyle hava acaip serinledi ve sis coktu suan sis gitti ama hava gurlemeye basladi ve acaio derecede serinledi yaz ayinda ilk defa bu kadar serin oldugunu gordum adananin
Bide enteresan olan sey deprem olmadan 2dk once hava baya serinledi ve hafif bir sis coktu snra deprem oldu
mersinde aynı şekil
birşeyler oluyor
depremden sonra olmasıda baya ilginç
Hic unutmam gece saat 3 tu duwarin catladigi ve saatin tablolarin hepsinin yere dustugunu hatirliyorum snra elektrikler kesildi kibritle asagiya indik teneke caliyorlardi herkez uyansin diye ve tam 20 gun disarida yattik saclarima o zaman ilk defa 0 a vurmustum ve sonra apartmanimiz hasar gordugu icin yikildi cok kotuydu halenn hatirliyorum Allah o gunlerden bizleri korusunben mi paranoyağım bilmiyorum ama bu tür şeyler okuyunca direk aklıma şu haarp zımbırtısı geliyor ve yoksa yine mi abd diye düşünmeden edemiyorum...
hazır ortalık karışıkken daha da bir olabilitesi yüksek geliyor...
cümleten geçmiş olsun yaşayanlara,Allah daha beterinden saklasın inşallah memleketimizi...
99 depreminde çok canımız yandı memleketçe,birebir yaşayanlardan biriyim bende...gerçekleşmesi beklenen büyük İstanbul depremi aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur hep,böylesi bir şeye hiç hazır değil İstanbul altyapısı ve binaları...
Kurban olduğum ALLAH bizi ve sevdiklerimizi korusun,ölümün bile hayırlısını nasip etsin inşallah...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.