Meslek Edinmek Sizce Önemli mi?

Canısı, gündüz işe git akşam youtubeye saldır nitekim ben öyle yapıyorum maaşım 2000 tl ekstra 400 TL youtubeden kazanıyorum ama youtubeden daha para geçiremedik elimize :))

iyi bir sosyal statü, iyi bir meslek elde etmeye de çalışacağım, youtube da kreması olsun herşeyin hayırlısıyla.

youtubeye bel bağlama o kadar derim ben , bende yeni mezun oldum şimdi oturup kpss çalışacam yada özelden iş arıyacam , geleceğini sağlama al ondan sonra ek iş olarak youtube ile uğraşırsın ama mutlaka bir işin olsun
Hem yarın öbür gün kız istemeye gittiğinde ne diyecen pedere youtubeye video yüklüyorum mu diyecen :D

Kesinlikle sabit gelirli bir işe girmelisin. Yarın ne olacağı belli olmaz. Google ve Youtube a güvenerek büyük hatalar yapma.

Okumam diyorsan. Smosh gibi yap, PewDiePie gibi yap, ShaneDawson gibi yap. Hem Türkiye de öncü olursun ve parayı kırarsın. :)

internet üzerinde sadece para kazanabileceğin sadece youtube yok bende aynı durumdayım istanbul ekonometri ama mecburen ünlü bi holdingte çalışıorum genel manada webte bir düzen oturttuktan sonra basacağım istifayı :) yoksa bi ay 100 dolar bi ay 1000 dolar yanarız vallahi

youtubeye bel bağlama o kadar derim ben , bende yeni mezun oldum şimdi oturup kpss çalışacam yada özelden iş arıyacam , geleceğini sağlama al ondan sonra ek iş olarak youtube ile uğraşırsın ama mutlaka bir işin olsun
Hem yarın öbür gün kız istemeye gittiğinde ne diyecen pedere youtubeye video yüklüyorum mu diyecen :D

aynen iyi güldüm youtube çuyum mu dicez kız vermezler :D gerçi paranın kokusunu koklatınca biraz kaynağını soracaklarını pek sanmıyorum :)

youtube'a güvenmek çok saçma olur. ya sırf insanların keyfi için kapanan kanalları görmüyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz.

iş hayatı yorucu olabilir ama youtube kadar stresli olmadığı kesin. üniversitede öğrenciyim her ay paramı babam gönderiyor. youtube'dan da ek kazanç sağlamaktayım. youtube kazancı olmasa da yine rahatlıkla geçimimi sağlayabiliyorum.

ama inanılmaz stres altındayım. her gün uyandığımda adsense'ye girerken korkuyorum, kanallarıma bakarken yine öyle ya kapandıysa diye.

kurumsal olarak çok ileri düzeyde google ile çalışmayacaksanız internete güvenmeyin. yıllarca internetten ekmek yemek zor olur. ama bir iş hayatında bulunup ek olarak burayla ilgilenseniz daha mantıklı.

+

madem youtube'dan iyi kazanıyorsunuz ücretli eleman tutarak yükünüzü azaltabilirsiniz.

ayrıca işe yeni başlarken 1500 lira hiçte azımsanacak bir para değil. insanlar asgari ücretle bir ömür boyu çalışırken başlangıçta 1500 aslında üst düzey bir maaş.

sonuçta full fayda sağlamayacaksın alındığın şirkete. okulda öğrettikleri saçma sapan teoriler, eğriler, varsayımlar iş hayatında hiç bir işine yaramayacak. üniversitede öğretmeye çalıştıkları çoğu şeyin hiç bir faydası olmayacak.

ben de iktisat mezunu olacağım 1500 lira maaşla iş bulursam direk başlarım.

internet üzerinde sadece para kazanabileceğin sadece youtube yok bende aynı durumdayım istanbul ekonometri ama mecburen ünlü bi holdingte çalışıorum genel manada webte bir düzen oturttuktan sonra basacağım istifayı :) yoksa bi ay 100 dolar bi ay 1000 dolar yanarız vallahi

internet aleminde para kazanılabilecek çok piyasa var sadece youtube değil, buna belirli düzeyde ben de hakimim. kesinlikle hayatımdaki gelirin büyük kısmını internet işleri oluşturacak.

ama internet işleri meslek haline dönüşür mü dönüşmez mi orası meçhul, o yüzden bir meslek edinmeye çalışacağım sonuç olarak.

---------- Mesaj saat 16:39:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:37:13 civarında gönderildi. ----------

youtube'a güvenmek çok saçma olur. ya sırf insanların keyfi için kapanan kanalları görmüyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz.

iş hayatı yorucu olabilir ama youtube kadar stresli olmadığı kesin. üniversitede öğrenciyim her ay paramı babam gönderiyor. youtube'dan da ek kazanç sağlamaktayım. youtube kazancı olmasa da yine rahatlıkla geçimimi sağlayabiliyorum.

ama inanılmaz stres altındayım. her gün uyandığımda adsense'ye girerken korkuyorum, kanallarıma bakarken yine öyle ya kapandıysa diye.

kurumsal olarak çok ileri düzeyde google ile çalışmayacaksanız internete güvenmeyin. yıllarca internetten ekmek yemek zor olur. ama bir iş hayatında bulunup ek olarak burayla ilgilenseniz daha mantıklı.

+

madem youtube'dan iyi kazanıyorsunuz ücretli eleman tutarak yükünüzü azaltabilirsiniz.

ayrıca işe yeni başlarken 1500 lira hiçte azımsanacak bir para değil. insanlar asgari ücretle bir ömür boyu çalışırken başlangıçta 1500 aslında üst düzey bir maaş.

sonuçta full fayda sağlamayacaksın alındığın şirkete. okulda öğrettikleri saçma sapan teoriler, eğriler, varsayımlar iş hayatında hiç bir işine yaramayacak. üniversitede öğretmeye çalıştıkları çoğu şeyin hiç bir faydası olmayacak.

ben de iktisat mezunu olacağım 1500 lira maaşla iş bulursam direk başlarım.

gerçekten söylediğin herşey kafama yattı, en mantıklısı, 1500 TL yi ben de küçümsemiyorum başlangıç için.

benim çıldırdığım nokta sanki onlara muhtaçmışım gibi, eliyorlar, değer vermiyorlar, biz yolumuzu her şekilde bulabilecek akıllara sahibiz çok şükür.

insan işe alınmayınca değersiz hissediyor, iş görüşmeleri süreci stresli ve gurur kırıcı olabiliyor.

internet aleminde para kazanılabilecek çok piyasa var sadece youtube değil, buna belirli düzeyde ben de hakimim. kesinlikle hayatımdaki gelirin büyük kısmını internet işleri oluşturacak.

ama internet işleri meslek haline dönüşür mü dönüşmez mi orası meçhul, o yüzden bir meslek edinmeye çalışacağım sonuç olarak.

---------- Mesaj saat 16:39:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:37:13 civarında gönderildi. ----------

gerçekten söylediğin herşey kafama yattı, en mantıklısı, 1500 TL yi ben de küçümsemiyorum başlangıç için.

benim çıldırdığım nokta sanki onlara muhtaçmışım gibi, eliyorlar, değer vermiyorlar, biz yolumuzu her şekilde bulabilecek akıllara sahibiz çok şükür.

insan işe alınmayınca değersiz hissediyor, iş görüşmeleri süreci stresli ve gurur kırıcı olabiliyor.
ben de iktisat okuyorum iş hayatında işine yarayabilecek hiç bir bilgi vermiyorlar hocam. iktisada giriş, mikro, makro ve uluslararası iktisat dersleri var mesela saçma sapan eğrilerle uğraştırıyorlar. adamın biri ortaya bir varsayım atmış gerçekliği ispatlanmamış onu öğretiyorlar. ne yapayım yani tezini mi çürüteyim.

istatistik dersi sene de 2 dönem. bunun 4 yıllık bölümü var zaten. muhasebe dersi senede 2 dönem o da hala eski düzen defter sistemi anlatıyorlar. bilgisayarlı muhasebe dünyasındayız neyle uğraşıyoruz. finans dersi sene de 1 dönem ne katabilir ki bana? ya da pazarlama dersi sene de 1 dönem ne katabilir bana?

ingilizce dersi what is your name ile başladı simple present tense ile devam etti ne katabilir bana? ilkokul 4. sınıfta anlatıyolardı bunları.

1500 lira maaşla iş buluyum millet 8 saat çalışsın ben 10 saat çalışırım. sonuçta yeni mezunum. adamlar benden iş bekleyemiyecek resmen iş öğretecekler bana. iş hayatıyla üniversitede öğrendiklerin çok saçma en azından bizim bölümümüz için hocam.

ha youtube'dan iyi kazanıyorsan ilerde bir şirket kurabilirsin internet üzerine ordan devam edebilirsin. ya da ora çalışır sana kazandırır. ama sadece youtube'a güvenerek gelecek kurmak çok saçma olur.

daha 2 gün önce onlarca kanal bir çocuk yüzünden kapandı. bana aylık zararı 250 TL civarında benim de 1 kanalım kapandı çünkü. ya da adsense hesabım kapansaydı resmen yerle bir olmuştum.

kurumsal olarak internet işine girmezsen sadece ek gelir gözüyle bak o işe, ben öyle yapacağım.

Hepiniz adamsınız arkadaşlar, kafamın karışıklığı büyük ölçüde azaldı, artık yolumu nasıl çizeceğimi daha net biliyorum bu başlık sayesinde, iyi bir kariyer yolu için çaba harcayacağım aynı zamanda internette de kendimi geliştirmeye devam edeceğim.

zaten özel olmasak birçok işi birlikte yapamaz, herkes gibi sıradan bir aile meslek yaşantımız olurdu, ama girişimci ruhumuz ve çalışkanlığımız ile burada birlikteyiz.

Hayatımızı en güzel şekilde inşa edebilecek kapasiteye çoğumuz sahip burada, ekonomik ve huzursal rahatlığa iyi bir meslek + internet gelirleri ile erişmek en güzeli.

arkadaslar meslek istiyorsaniz saglik alanina gidiceksiniz hem bos vaktiniz olacak youtube ile ilgilenecek ve rahat edeceksiniz devlet mwmeuru olacaksiniz ben saglik meslek lisesi ogrencisiyim ve bu sene son senem olacak istersem kpss girip iyi puan alirsam atanacagim ama ben bizim bolum olan att nin bir ust bolumu olan paramedik okuyacagim al sana mis gibi ayda 2500 tl maas ve 1 gun nobet tut 3 gun yat ayda 8 gun nobet tutmus falan oluyon al sana hem youtube isi ile ilgilenecek vakit ve devley memuru olucakain

Hepiniz adamsınız arkadaşlar, kafamın karışıklığı büyük ölçüde azaldı, artık yolumu nasıl çizeceğimi daha net biliyorum bu başlık sayesinde, iyi bir kariyer yolu için çaba harcayacağım aynı zamanda internette de kendimi geliştirmeye devam edeceğim.

zaten özel olmasak birçok işi birlikte yapamaz, herkes gibi sıradan bir aile meslek yaşantımız olurdu, ama girişimci ruhumuz ve çalışkanlığımız ile burada birlikteyiz.

Hayatımızı en güzel şekilde inşa edebilecek kapasiteye çoğumuz sahip burada, ekonomik ve huzursal rahatlığa iyi bir meslek + internet gelirleri ile erişmek en güzeli.

kardeşim benim çok güzel yazmışsın.:)

EyvAllah. Burada birbirimize yardımcı olmak için varız.;)

---------- Mesaj saat 17:57:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:56:21 civarında gönderildi. ----------

bende 4 adsense var ben bile güvenmiyorum hani normal işime devam ediyorum :)

hey maşAllah abi :D

Adsense konusunda 18+ yaş kalabalık aileler avantajlı di mi :D

Arkadaşların dediklerine katılıyorum,bu işlerin bereketi sabit bir işiniz varsa çıkıyor bütün planları youtube-adsense gibi nispeten spekülatif şeylerin üzerine kurmak çok riskli.

yasının 20 oldugunu farz edersek ve 70 yasına kadar yasayabılecegını de farz edersek 50 sene omrun var demektır. tahmını olarka
50*12 ay = 600 ay yapar.
aylık 2000tl bı ınsanı gecındırıyorsa 1,2trilyon yap youtube'den bırak bence :P

ßen kendimi bildim bileli AdSense var Youtubede en az adsense kadar bir geçmişe sahip olacağından ve daha da gelişeceğinden eminim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri