Konuya kilit vurulmadan bende bir kaç bişe yazıyım
Bu iki adamın metroya silahlı bıçaklı girmesi ayrı bi olay iken onca olay ve kavga olduğu halde videoda 8dk. sürüyor ama tek bir güvenlik görevlisi göremedim. Nasıl bir can güvenliği korumasıdır bu anlamadım. Olaya anında müdahale edilmesi gerekiliyor, 8dk. da bombada patlatırsın katliamda yaparsın Allah korusun bu ne saçma bir güvenlik.
2. olarak polisler geldikten sonra karşıt tarafın şimdi bebek gibi git hadi falan demesi ne kadar yakışıksız. Ulan taş attığınız polisler gelince niye birden havaya girip slogan atmaya başladınız.
Her iki taraf içinde ibretlik bir video. Neyse bende bir kanalıma atayımda videoyu bu salaklar üzerinden üç-beş bişe kazanalım.
O 2 küfür edip bağıranlara zaten lafım yok. Allah ıslah etsin, onca çoluk çocuk yaşlının arasında öyle küfürler edinip silaha güvenerek tehditler etmek, birşeyler yapmaya çalışmak.. Bir süre yatarlar umarım.