Metroda Berkin Elvan kavgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıçak taşıyan, sağa sola savuran adamın savunulacak bi tarafı yoktur. Bu adamın gündelik hayatında belli ki sürekli yanında taşıyor. Yarın öbür gün sana da denk gelebilir, sana da çekebilir. O zaman etraftan, halktan böyle bi tepki bekliceksin. Şanslarına toplu bi haldelermiş, yoksa o adamın böyle bir tepkiyle karşılaşmasa az çok neler yapabileceğini tahmin ediyoruz. Dersini vermişler.

Ben zaten iki tarafada saçma iş yaptıklarını söylüyorum. O cocuktan küfür dışında duyduğum 'tek devlet, tek bayrak, tek millet' sloganından dolayı görüşten bahsettim. Tabi bunların savunulma yöntemi bu olmamalı. OLAMAZDA.

Tekrar ediyorum 2 tarafta birbirinden BETER! Böyle ülke savunulmaz, kaos yaratılır.

Ben katılmıyorum. Ordaki genclik bence türkiyenin en kaliteli insanları. O kadar lafa tehdite ragmen yine sakin olmuşlar. Görüşlerini de yüzde 100 destekliyorum.

hocam forumdan banlanmak istemediğim için bu lafınıza zerre cevap vermiyorum yoksa milliyetçilik ile ayrımcılık arasındaki farkları bilmediğiniz aşikar

Milliyetçilik bir siyasi Görüş değildir Arkadaşlar kibarca şunu sölim siyasi bir tartısma içine girecekseniz bence önce bir takım kavramları bilin benimseyin

Ben ne demek istediğimi anlatabildim sanırım kimseye laf atmıyorum ' sadece yorum bölümüne 2 satırlık yorum yaptım '

Konuya kilit vurulmadan bende bir kaç bişe yazıyım :)

Bu iki adamın metroya silahlı bıçaklı girmesi ayrı bi olay iken onca olay ve kavga olduğu halde videoda 8dk. sürüyor ama tek bir güvenlik görevlisi göremedim. Nasıl bir can güvenliği korumasıdır bu anlamadım. Olaya anında müdahale edilmesi gerekiliyor, 8dk. da bombada patlatırsın katliamda yaparsın Allah korusun bu ne saçma bir güvenlik.

2. olarak polisler geldikten sonra karşıt tarafın şimdi bebek gibi git hadi falan demesi ne kadar yakışıksız. Ulan taş attığınız polisler gelince niye birden havaya girip slogan atmaya başladınız.
Her iki taraf içinde ibretlik bir video. Neyse bende bir kanalıma atayımda videoyu bu salaklar üzerinden üç-beş bişe kazanalım.

O 2 küfür edip bağıranlara zaten lafım yok. Allah ıslah etsin, onca çoluk çocuk yaşlının arasında öyle küfürler edinip silaha güvenerek tehditler etmek, birşeyler yapmaya çalışmak.. Bir süre yatarlar umarım.

Bilerek müdahale etmiyorlar. Halk birbirini kırsın. Sonra müdahale edicekler. 80 öncesi bi hava yaratmak derdindeler.

biri biletsiz metroya binmeye kalksa bütün güvenlikçiler orda biter...(örneği var)
olay bitiyor bunlar öyle geliyor...
BERKİN ELVAN la da pek ilgisi yok,2 beyin terk insanın düştükleri durum.

Ben ne demek istediğimi anlatabildim sanırım kimseye laf atmıyorum ' sadece yorum bölümüne 2 satırlık yorum yaptım '

bence hangi millet olursa olsun milliyetçiliğin cezası ölümdür !

Bu lafın altında yatan anlamı bilmeden konustugunuz gerçekden aşikar o yüzden PEki hocam siz haklısınız

Bazen SAdece Banlanmamak için susup oturuyorum

Az dövmüşler bence, yerlerinden kalkamamaları gerekirdi.

Ben katılmıyorum. Ordaki genclik bence türkiyenin en kaliteli insanları. O kadar lafa tehdite ragmen yine sakin olmuşlar. Görüşlerini de yüzde 100 destekliyorum.

bende görüşlerine bişey demiyorum. siz beni yanlış anlıyorsunuz :) sorunda bu zaten görüşlere saygıdan bahsediyorum yorumumda.

Konu kilit.

Dün kural değişikliği ile iligli bilgi vermiştim.

Konu ve postlar incelenip gereği yapılacaktır!

Kişisel görüşüm, dün açtığım konu içerisinde de belirttiğim gibi;

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Detay: Gazete haberi, televizyon haberi, siyasi bir partiye mensup birinin açıklaması (başbakan, millet vekili vs.) açılış amacı siyasi olmasa da konu içeriği siyasi tartışmaya çekilebilecek her konu aynı şekilde işlem görecek, konuyu açan ve daha sonra post atan herkese işlem yapılacaktır.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

http://www.ytpara.com/site-hakkinda/25832-ytpara-com-kurallari-ile-ilgili-guncelleme.html

Konuyu açan ve mesaj atan herkesi 7 gün uzaklaştırmaktır, fakat Serkan ile aynı fikirde değiliz.

Arkadaşlar bu gibi konular nedeni ile "Konu Dışı" bölümünü yakında kapatacağım!

Lütfen, lütfen açmayın artık bu tarz konular!

Sadece konuyu açan arkadaşı 3 gün istirahat veriyorum. Post atan tüm arkadaşlara ilk uyarılarıdır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri